Tele – radiestezija

Tele – radiestezija2020-01-16T15:09:35+00:00

Opis

TELE – RADIESTEZIJA ALTERA

 

merjenje sevanja na daljavoKaj je Teleradiestezija?

To je radiestezijsko merjenje sevanja na daljavo. Ne, to ni znanstvena fantastika, to je že dolgo preverjeno! Kakor se lahko izvaja bioterapija na daljavo, prav tako se radiestezija (merjenja sevanj) izvaja na daljavo, ali pogovor po mobilnem telefonu itn;

Ali so rezultati isto  precizni? Rezultati so isti, tu ni omejitve. Če bi obstajala omejitev, potem se ne bi moglo iskati izgubljene osebe, predmete. Omejitve obstajajo samo v glavi – običajno zaradi nevednosti.

RADIESTEZIJSKA MERITEV NA DALJAVO

 

Primer – ko smo bili na ezoteriji u Opatiji – v hotelu Ambasador. Tam smo izvajali preglede Aure GDV (energetski pregled biopolja organov in žlez), istočasno pa tudi merili geopatogena sevanja na daljavo.

Prišla je neka gospa na pregled Aure in po postopku analize telesa (imela je veliko zdravstvstvenih težav, čeprav je zdravo živela), smo ji omenili, da se mogoče postelja nahaja na zdravju neprimernih mestih.

Izdelamo skico sevalnih linij po našem standardnem načinu – oseba “A” in oseba “B”. Kar je bilo sploh najpomembnejše je to, da njenega moža nismo poznali, kaj šele  videli. Gospa ni mogla verjeti, kako je mogoče na daljino ugotavljati bolezni oziroma sevanja, katera jih povzročajo. Vse težave / bolezni moža so se popolnoma poklopile, kot tudi njene! To je samo eden izmed  tisočih naših primerov v praksi.

 

KVALITETA Z TRADICIJO

 

radiestezist na daljavoALTERA obstajamo od 1996!

V praksi smo izvedli približno 19.000 radiestezijskih meritev v hišah – spalnicah, poslovnih prostorih- pisarnah (večinoma v živo, od tega  veliko tudi na daljavo).

Bistvo meritev sevanja je najti vzrok za bolezen! Kadar je vzrok poznan in nadalje odstranjen, vse oblike terapij- zdravljenja, bodisi konvencionalnega kot tudi alternativnega zdravljenja bo dalo hitrejši in trajnejši rezultat!

Vse ostalo – brez detekcije škodljivih sevanj, je pogosto samo zdravljenje simptomov in posledice, ker je pravi vzrok še vedno prisoten!

Posledica je vedno diagnoza, bilo kakšna ali težava kot tudi bolezen, pogosto pa je vzrok neznan! Dokler ne odpravite vzroka, se lahko ukvarjate samo z posledicami.

 

Podatki za izmero

 

RADIESTEZIJSKO MERJENJE SEVANJA NA DALJAVO

 

adrZa radiestezijsko meritev sevanja na daljavo potrebujemo osnovne vaše podatke: Ime in priimek, hišni naslov in številko pošte.

(vaši podatki so energetska koda, vibracije, kakor naprimer pri numerologiji, tudi tu potrebujemo le te.). Kot smo že omenili, vsak predmet, osebe oddajajo svoje frekvence – sevajo.

Te frekvence pa je torej z strokovnimi meritvami moč detektirati. Vaša lokacija (hiše – stanovanja – spalnice)  ima na Zemlji točno določen zapis – vibracijo, katero lahko strokovno detektiramo s postopkom za tele – meritev sevanja.

Če je mogoče, je koristno (ni obvezno)  poslati tudi sliko spalnice ali prostora katerega se meri preko mejla!

 

Tele – radiestezija se uporablja pogosto v primerih časovnih kot tudi stroškovnih omejitev (naprimer, določeni predeli v Sloveniji, kjer zaradi tega ne pokrivamo izvedb v živo, a so storitve kljub temu omogočene na tej osnovi, kot tudi druge predele Sveta, oddaljene države, kontinenti..

 

POMEMBNO: NE POŠILJAJTE NAM NOBENE VAŠE DIAGNOZE, SIMPTOMOV! DA BOSTE VIDELI SAMO ADEKVATNOST MERITVE SEVANJA!

Skica

 

SKICA LINIJ IN TIPOV SEVANJA

 

skica-sevanje AlteraNa podlagi  merjenja sevanj (spalnice, otroške sobe, pisarne..) izdelamo skico. To je tloris postelje z mrežo negativnega sevanja in analizo. Na tej osnovi izdelamo tudi alternativni pregled oseb, opis simptomatike težav / bolezni povzročene zaradi izpostavljenosti eventuelnim sevanjem.

Merimo sevanje podzemne vode, Hartmanovo in kozmično sevanje ter v elektronski obliki pošljemo Vam. (tako skico izdelamo tudi  v živo).

 

SKICA PRIKAZUJE TLORIS ZAKONSKE POSTELJE, VRISANE Z ZGLAVNIKOM IN RAZDELJENE NA DVA DELA / OSEBI “A” IN “B”

LEGENDA ZEMELJSKIH SEVANJ

•PODZEMNI VODNI TOK OZNAČUJEMO Z MODRO BARVO

•HARTMANN – OZNAČUJEMO Z ZELENO BARVO

•CURRY – OZNAČUJEMO Z RUMENO BARVO

 

OPOMNIK: V PRIMERU, DA GRE ZA DVE OSEBE – ZAKONSKO LEŽIŠČE NAM TO SPOROČITE!

 

MERJENJE SEVANJ JE MOŽNO TUDI PO GRADBENEM NAČRTU

 

Lahko izmerimo sevanja stanovanja po načrtu – tlorisu! Sicer je najpomembnejše za izmero sevanj zlasti spalnica, otroška soba, pisarna. Koristno tudi v primerih, ko objekti še niso zgrajeni, znana pa je lokacija vašega stanovanja.

 

Pokličite  za naročilo tele-  radiestezijske meritve sevanja na daljavo/ v živo na Altera Gsm:041-716-195 ali pošljite zahtevo za našo ponudbo preko mejla!

 

Priporočamo

 

PRIPOROČAMO NAŠE OSTALE STORITVE ALTERA

 

•BIOSTIMULATOR – bioenergijski sistem zaščite biopolja človeka, balansira Yin &Yang energije

PREGLED BIOPOLJA TELESA AURE GDV (alternativni računalniško vodeni postopek  pregleda žlez in organov telesa)

•BIOTERAPIJA / BIOENERGIJA DELUJE TUDI NA DALJAVO!

BIOFREKVENCA ORGANETIK

V primeru, da želite tele – meritev, kar se da čim hitreje, prosimo za nakazilo na naš poslovni TRR in nas telefonsko/ po mejlu obvestite o plačilu po akcijski ceni:

ALTERA ROMAN SVETLIN S.P.
Na ledinah 10, Ihan
1230 DOMŽALE
TTR: IBAN SI56 3000 0002 7222 407  (Sberbank d.d. Ljubljana)

BIC: SABRSI2X

Namen: Tele – meritev, sklic:00 , koda namena: cost

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE” !Tele-radiestezija, detekcija,tele – radiestezijske meritve, merjenja, meritev, izmera sevanj na daljavo. Radiestezijski pregled, preprečevanje sevanja spalnice

 

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo