Piškotki

Piškotki2020-01-17T09:37:57+00:00

Ta stran uporablja piškotke, brez njih bi bilo nemogoče pravilno delovanje spletne strani www.altera.si
Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje vašemu brskalniku, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in vas s tem identificira.
Tako je zagotovljeno normalno delovanje spletne strani, zbiranje statistike ter shranjevanje gesel in drugih podatkov, s katerimi vam poskušamo zagotoviti boljšo in varnejšo uporabniško izkušnjo.
“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … – zbira različne, tudi osebne podatke o uporabniku.
Aktualna zakonodaja z novim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) zahteva, da vsaka spletna stran, ki uporablja piškotke, uporabniku posreduje vsaj naslednje informacije:

kakšne piškotke vsebuje,
za kakšen namen se zbirajo in
način njihove uporabe.

Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

Google Analytics – omogoča zbiranje spletne statistike (obiski, ogledi …)
FaceBook Social Plugins – omogoča delovanje Facebook socialnega vtičnika
You tube vsebine

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo