O nas

O nas2020-01-17T09:39:05+00:00

Opis

PREDSTAVITEV ALTERA

 

radiestezija, bioenergija, alternativno zdravljenje

ALTERA v latinici pomeni drugo mnenje, naš drugi pomen pa predstavlja alternativno svetovanje na področju zdravja.

Podjetje ALTERA je nastalo 1996 leta. Vse od tedaj je naše delo usmerjeno v raziskovanje in proučevanje mejnih znanosti in alternativno svetovanje.

 

SPECIALIZIRANI SMO NA PODROČJU ALTERNATIVNIH METOD

Letno opravimo približno 1000 meritev sevanj spalnic, pisarniških prostorov.
Specializirani smo na področju svetovanja meritev geopatoloških sevanj (Radiestezija), bioenergija – bioterapija, slikanje Avre.

ZAUPANJE Z TRADICIJO IN KVALITETO ŽE OD 1996

Zaupali so nam že številni ljudje, podjetja v Sloveniji kot tudi v tujini, trudimo se dalje za vas!!
Znanja stalno izpopolnjujemo predvsem tudi iz dolgoletne tradicije dela oziroma prakse, ki nam daje največ praktičnega znanja. Torej tistega dela, katerega se ne da naučiti zgolj samo iz knjig.

Leta 2001 sem končal tudi šolanje za bioterapevta pri bioterapevtu g.Stanojeviću. Kasneje pa sem dokončal tudi mojsterstvo za REIKI, leta 2009 pa šolanje za sistem ORGANETIK (bio frekvenca) in metodo bioterapije po Zdenku Domančiću, Tesla metamorfoza.

BIOENERGIJA BQT – NADGRADNJA ZNANJA

Nadaljnji razvoj in izkušnje so pripeljale do osnovanja BQT (bio kvantne terapije). Ta zajema celovitejši holistični pristop k obravnavanju različnih zdravstvenih težav. BQT zajema ves spekter nivojev ne samo fizični vidik bolezni. Torej bioterapija BQT zajema tudi primarni vzrok, ki je nastal kot posledica “nepravilnih prepričanj v podzavesti. To je ustvarjanje t.i. negativnih vzorcev, kateri pogosto onemogočajo samozdravljenje”.

Ozaveščanje in odprava le teh vzorcev pa pomeni hitrejšo in učinkovitejšo pot k zdravju.

radiestezist, bioenergetik, meritve sevanj, slikanje aure

Roman Svetlin – alternativno svetovanje ALTERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osnovni podatki podjetja:

ALTERA ROMAN SVETLIN s.p.

Na ledinah 10, Ihan, 1230 DOMŽALE
PE: 1360 VRHNIKA, Voljčeva cesta 23
Gsm: 041 716 195

BIC: SABRSI2X
TRR: IBAN SI56 3000 0002 7222 407 (SBERBANK d.d.Ljubljana)

DŠ:24432318 (nismo zavezanci za DDV)

SLOVENIJA, EU

VSEM SKUPAJ ŽELIM OBILO ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA !!!

Alternativne rešitve

REŠEVANJE TEŽAV NA ALTERNATIVNI NAČIN

bioenergija, bioenergetikVsem vašim težavam se posvetimo v celoti, hkrati nam to predstavlja izziv in motivacijo.

V določenih primerih kombiniramo različne metode dela za končni cilj -odprava ali zmanjšanje težav. V praksi obravnavamo tudi primere, katerih vzrok je neznan. Znana pa je samo posledica – diagnoza ali simptomatika.

 

ENAKA DIAGNOZA, RAZLIČNI VZROKI NASTANKA

Na svetu ne obstaja dveh enakih ljudi in čeprav imata oba isto diagnozo ni nujno, da je ena sama metoda uspešna za oba. Zato kombiniramo in raziskujemo in delujemo na več nivojih, plasteh človeka, katere so privedle do bolezni.

Redko zastavljena “neobičajna” vprašanja zahtevajo čas in raziskovanje. Ni torej nujno, da lahko v isti sekundi ko prejmemo klic – podamo takojšen odgovor. Pogosto se to ugotovi le na podlagi dela (bioterapija, meritve sevanj ali druge metode) reševanja problema.

Moja pot

ČE NE BI DOŽIVEL KAR SEM, NE BI TO BIL DANES

radiestezijaMoja pot do tega, kar delam je bila zelo pestra. Kot otrok sem bil precej bolehen. Začelo se je bojda po cepljenju (v času cepljenja sem bil bolan).

Zaradi tega sem bil pogost gost bolnišnice, na katero pa imam lepe spomine navkljub težavam, ki sem jih imel.

Imel sem astmo, ekcem na dlaneh, sklepno revmo, kasneje že v osnovni šoli hipertenzijo, za katero sem jemal že tablete. (cordipin, olivin)  za zniževanja krvnega tlaka, saj sem ga imel tudi do 180/110,  povišan holesterol, aritmijo, nezgode – bil sem v komi tri dni..

Po” sporu” v srednji šoli z mojo kardiologinjo sem tako avtomatično ostal tudi brez tablet za zniževanje tlaka.

V ŽIVLJENJU JE VSE MOŽNO -TUDI BOLEZEN KOT PRIDE LAHKO MINE

Kasneje pa sem zbolel za blago psoriazo in kroničnim rinitisom. Totalno zamašen nos. Nisem mogel spati zaradi izsušene nosne sluznice in grla, hudi glavoboli. To se mi je nekako zdelo najbolj neprijetno. Ugotovljena mi je bila alergija.

Ugotovitev specialistke je, naj se privadim na vse to, da bo to stalnica mojega življenja. Tega enostavno nisem mogel sprejeti. Jemal sem “zdravila” , vendar brez uspeha, še slabše je  bilo, da so bili stranski učinki še hujši kot rinitis sam. Do takrat sem bil zelo skeptičen do alternative. Konec koncev, v tistih časih je bilo to kar precejšen tabu, ni bilo denimo interneta;

ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE IN POMOČ

Glede na vse,  sem se odločil za alternativno zdravljenje mojih težav. Zdravljenje je potekalo okvirno 1 leto in od takrat nimam teh težav, tudi z povišanim tlakom ne.. To mi je odprlo oči in hkrati navdušenje, kaj vse je mogoče.

Pripeljalo me je do tega, da delam, kar delam. Sem bioterapevt – bioenergija, radiestezist – radiestezija.

Po premisleku, če zaključim, menim, da sem enostavno moral zboleti, da sem spoznal tudi alternativno plat. Torej ne bi bil, kar sem zdaj.

Vesel sem tudi vsakega zahvalnega pisma. S tem pomagamo mnogim, kateri so tudi skeptični, da se lažje odločijo za tovrstno alternativno pomoč.

Bistven je cilj, dvigniti kvaliteto življenja, izboljšati zdravje in če se le da, ozdraveti!

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0