Merjenje sevanja stanovanja

Merjenje sevanja stanovanja2020-01-16T15:05:19+00:00

Stanovanje

RADIESTEZIJSKO MERJENJE SEVANJ V STANOVANJU

Radiestezijska meritev škodljivih- negativnih energij Zemlje –  lociranje sevanja v stanovanju obsega:

 

radiestezija opravlja meritve sevanj v stanovanju•  Radiestezist – merilec opravlja geobiološka merjenja na domu  podvodnih tokov, hartmannova in kozmična sevanja.

Izredno pomembno je, da v spalnici ležimo na zdravem mestu, sicer lahko to ogroža naše zdravje!

 

• PREGLED -PREVERJANJE  SEVANJA ELEKTROSMOGA – ELEKTRO MAGNETNO SEVANJE  IN VALOVANJA

 

Daljnovodi, hišna elektrifikacija, električne naprave ustvarjajo elektromagnetno sevanje. Tovrstna električna sevanja – elektrosmog so lahko zaradi določenih dejavnikov predozirana.

Mejna vrednost dovoljenih električnih sevanj iz uradnih podatkov je 12,7 Volt/Meter iz leta 2007.

Za pregled – radiestezijske meritve škodljivih negativnih sevanj so najbolj pomembni prostori za lociranje postelje v stanovanju: SPALNICA,OTROŠKA IN MLADINSKA SOBA, DNEVNI PROSTOR in navsezadnje velja omeniti  vsekakor PISARNA oz. KABINET.

 

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, KRONIČNE, AVTOIMUNE IN RAKAVE BOLEZNI?

SLABO SPITE?

VAM PRIMANJKUJE ENERGIJE BREZ PRAVEGA VZROKA IN JE ZDRAVLJENJE NEUČINKOVITO?

OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOMOV, DA SE BOLEZEN NE VRAČA!

Altera, mi najdemo vzrok zdravstvenih težav – izdelanih preko 19.000 radiestezijskih pregledov spalnic, pisarn..

 

 

ZAGOTOVITE SI PROSTI TERMIN ŽE DANES! OGLED IZGLEDA IZVEDBE VIDEO

– POKLIČITE NA ALTERA GSM: 041 716 195 ALI ODDAJTE NAROČILO PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA ZA IZVEDBO MERJENJA SEVANJ – NEGATIVNA ENERGIJA

 

Pregled spalnice je pokazal točno vzroke bolezni. Zdaj se zbudim spočita in naspana, tudi zdravje se je izboljšalo, bolečine v vratu in hrbtenici so se zmanjšale! lp Irena Š., Kamnik

 

Altera, ko negativno sevanje postane “vidno” –  mi odkrivamo, kar Zemlja skriva…

Hiša

PREGLED – MERJENJE  GEOBIOLOŠKIH IN ELEKTROMAGNETNIH SEVANJ V HIŠI

 

Prenavljate, kupujete ali gradite hišo?

meritve sevanj v stanovanju• SE OBJEKT –  HIŠA NAHAJA NA NEVTRALNEM ALI ŠKODLJIVEM SEVANJU? SO POD HIŠO VODNI TOKOVI IN NEGATIVNA ENERGIJA?

• STE POMISLILI NA MERJENJE  ZDRAVJU ŠKODLJIVIH SEVANJ V HIŠI?

 

Različne kombinacije geobioloških sevanj (zemeljska sevanja) lahko delujejo škodljivo na naše zdravje.

Povzročajo številna kronična, tudi rakava in avtoimuna obolenja! Tudi ni naključje, da je na to problematiko opozoril že ugledni in znani zeliščar Rudolf  Breuss, avtor knjige Zdravljenje Raka in Levkemije. Ozdravil je preko 50.000  “neozdravljivih” ljudi z svojo proti rakavo kuro- 42-dnevni post) in opozoril:

 

Imejte v mislih tudi to, da vsi za rakom oboleli ležijo na podzemnih vodnih žilah”. Zato je  obvezno potrebno, da radiestezist pregleda, izmeri stanje sevanj in svetuje primernejša mesta – nevtralno mesto za spanje, saj brez tega ni ozdravitve!

 

Negativno zemeljsko sevanje v stanovanju povzroča torej številne bolezni!

 

SPANJE NA ZDRAVEM MESTU

 

Dalje omenja Breuss: -V kolikor se ne spremeni lega ležišča, tudi moja učinkovita proti rakava kura ne pomaga! Povedano drugače, nobena oblika terapije ne doseže popolnega učinka, saj se simptomi in bolezni vračajo!

 

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU, ZAGOTOVITE SI PROSTI TERMIN ŽE DANES!

 

Tako kot je gradnja hiše premišljena, načrtovana, ni prepuščena naključju. Statika, postavitev na primernih mestih, kjer ni pojavnosti poplav, plazov, vse skrbno načrtujemo. Prav tako je potrebno preverjanje – detekcija sevanja, da se ne nahajamo po naključju nad škodljivimi sevanji med spanjem.

Namreč ta “naključja” lahko ogrožajo naše zdravje.

 

Le pravilna lokacija postelje omogoča kvalitetno spanje in zdravje ter optimalno regeneracijo telesa, kjer ni prisotna negativna energija, katera povzroča bolezni!

 

 

– POKLIČITE NA ALTERA GSM: 041 716 195 ALI ODDAJTE NAROČILO  ZA MERITVE PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA

Soba

RADIESTEZIJSKO MERJENJE  SEVANJA V SOBI

 

Soba – spalni prostor je najpomembnejši del za izvedbo radiestezijske meritve škodljivega sevanja. V spalnici preživimo kar tretjino svojega življenja, zato ima zemeljsko magnetno kot tudi električno sevanje v spalnici največji pomen, katerega obravnava Radiestezija.

 

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE, NAJ GA NE OVIRA NEGATIVNA ENERGIJA!

 

meritve sevanjaSevanje je energijsko valovanje, povzroča pa koder poteka blokade posameznega organa. Vsak dan so sevanja na istem predelu telesa in zaradi prekomernega več ali manj  let trajajočega delovanja.

Celice, organi, žleze začnejo delovati v hipo – hiper načinu (zmanjšano oz. povečano delovanje – naprimer hipertiroza – povečano delovanje ščitnice). 

Posledice se kažejo v različnih obolenjih. Razna avtoimuna obolenja so (Sjogrenov sindrom, Hashimoto sindrom, Lupus, Skleroderma, Parkinsonova bolezen, Epilepsija, Multipla skleroza, rak). Pogosto je vzrok “neznan”.

 

SITUACIJSKA SLIKA, PREGLED  – PREVERJANJE SEVANJ IN LOCIRANJE V POSTELJI:

 

Kombinacija vodnega toka in hartmannovega sevanja na ščitnici -posledice: obolenja ščitnice, glavoboli.

Dodatni simptomi situacijske slike: aritmija srca, razbijanje srca, palpitacije, težave z prebavo, ženske težave..

 

OSTALI KAZALCI NEGATIVNE ENERGIJE

 

sevanjeDober “hišni” radiestezist je tudi maček. Kjer se zadržuje (tam so negativne energije za človeka – cone bolezni).

Tu ni primerno mesto za daljši počitek (spanje), kot delo -pisarna in otroška soba za učenje.

(Pre)dolga izpostavljenost geopatogenim sevanjem povzroča bolezni.

V praksi obstaja mnogo drugačnih kombinacij sevanj (kot situacijsko prikazana), kot tudi posledično več različnih bolezni, katere merilec – radiestezist lahko odkrije!

 

 

POSKRBITE ZA ZDRAVO LEGO LEŽIŠČA, POSTELJE – SPANJE NA ZDRAVEM MESTU ŽE DANES! ISKANJE – PREISKOVANJE – MERITEV SEVANJ POGOSTO NAJDE VZROK ZA BOLEZNI

 

 

POKLIČITE NA ALTERA GSM: 041 716 195 ALI ODDAJTE NAROČILO PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA

Akcijska cena

RADIESTEZIJA ,

MERITVE

AKCIJSKA CENA MERITEV SEVANJA: RADIESTEZIJSKI PREGLED STANOVANJA, SOBE, HIŠE:

 

meritve sevanja v stanovanjuCena: AKCIJA, SAMO 36 Eur (bioenergijski pregled sobe, spalnice).

Možno pa je naročiti dodatna energetska merjenja sevanja – škodljive energije prostorov  drugje v stanovanju.

Akcijska ponudba, paket merjenje  sevanj zajema naš prihod na mesto meritev, radiestezijski pregled stanovanja.  Izdelava skice sevanja in s tem radiestezijski pregled človeka – diagnostika in svetovanje. Premiki postelje na ugodnejša -nevtralna mesta. Dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.

(Akcijska ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji, akcijske cene meritve ne zajemajo krajev Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina – možnost: tele meritev sevanj) ali po urgentni ceni.

 

Več  in podrobno o akcijska ponudba, redna cena in urgenca si ogledate tu.

 

Pokličite nas na gsm: 041-716-195 ali naročite izmere sevanj preko kontaktnega obrazca-tukaj

• GRADBENA PARCELA (nudimo tudi meritev sevanja gradbene parcele)

 

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU- NIČ NA SVETU NI NAKLJUČNO, KOT TUDI NE, DA SMO ZDRAVI ALI BOLNI!

 

MERJENJE NEGATIVNEGA SEVANJA -LOCIRANJE  ŠKODLJIVE ENERGIJE V STANOVANJU, SOBI HIŠI OPRAVLJAMO NATANČNO Z NAJSODOBNEJŠIMI ELEKTRONSKIMI APARATI! RADIESTEZIJSKO ISKANJE, PREISKOVANJE SEVANJA

RADIESTEZIJA ALTERA, KO IZBIRATE MED KVALITETO IN TRADICIJO

 

 

Bioenergetik

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

 

radiestezija-meritveNA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

 

Izdelamo skico sevanja v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo škodljive – slabe energijske točke, pozicije na postelji. Analiziramo vzroke za zdravstvene težave ali bolezni osebe, svetujemo ter izdelamo rešitve.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije in valovanje magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično  in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – z vami že od 1996

 

MERITEV SEVANJ IZVAJAMO Z ELEKTRONSKIMI APARATI 

 

Radiestezist,Radiestezijske meritve, merjenje, preverjanje, iskanje, preverjanje negativnih, škodljivih sevanj v stanovanju, hiši, sobi,spalnici, na domu opravljamo v mestih v Sloveniji z okolico. Opravljamo izmere v Ljubljani, Kranju, Kamniku,Domžalah, Zagorju, Hrastniku, Laškem,Celju,Vrhniki,Kopru, Mariboru, Krškem, Novemu mestu, Ptuju, Šoštanju, Slovenj Gradcu,Ravnah na Koroškem, Postojni, Portorožu, Izoli, Novi Gorici, Ilirski Bistrici, Kočevju, Ribnici, Cerknici, Pivki, Sevnici,Zidanem mostu, Trebnjah, Litiji..Skratka v večini krajev. Merilci – radiestezisti opravljajo preiskovanje vodne žile v stanovanjih, hišah, sobah, spalnicah. 

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0