Nevtralna sevanja

Nevtralna sevanja2020-01-16T15:03:19+00:00

Pozitivna

POZITIVNO ZEMELJSKO MAGNETNO SEVANJE

, RADIESTEZIJA

pozitivno sevanje, škodljivo sevanjeNa pozitivnih sevanjih, mestih so denimo postavljene stare Cerkve. Znani  primeri v Sloveniji so Kurešček pri Igu, Bukovniško jezero, Pokljuka, Brezje na Gorenjskem. … Podobno je tudi drugje po svetu (Lurd-Francija, Međugorje..).

Pozitivno sevanje deluje na človeka, živali, rastline blagodejno, odpravljajo se blokade na telesu in s tem avtomatično krepi zdravje. Znani so tudi primeri “čudežnih” ozdravitev ljudi, kateri so obiskali kraje, kjer je prisotno pozitivno magnetno polje – sevanje (pozitivne energetske točke – mesta na Zemlji).

 

Vendar bomo v rubriki “DUALIZEM ” tudi pojasnili vlogo Yina in Yanga – ravnovesja.

 

KAKO BI IZGLEDALO, ČE BI BILI 24/7 UR PRISOTNI SAMO NA POZITIVNEM SEVANJU?

 

Le to pa ne bi omogočalo zdravja, prej obratno. V življenju je pomembno ravnovesje v vsem. Tako v dobrem kot v “slabem”. Dualizem ali dvojnost, dobro v slabem in slabo v dobrem je ravnovesje. Naš (materialni) svet se sestoji iz dvojnosti. Naprimer moški in ženski del, ni obstoja eno brez drugega.

 

Škodljiva

 

ŠKODLJIVO SEVANJE

sevanje, sevanja, pozitivno in škodljivo sevanjeNasprotje pozitivnega je negativno- škodljivo sevanje. Znani naravni Radiestezisti so maček, mravlje, določene rastline, katere prav tako uspevajo na negativnem – škodljivem sevanju.

Rudolf Breuss, priznani avstrijski zdravilec, zeliščar in avtor knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE je zapisal:

“Imejte v mislih tudi to, da večina za rakom obolelih leži nad škodljivimi zemeljskimi sevanji.” Zato je potreben Radiestezist za pregled- meritev sevanja.

 

KAKO SEVANJE VPLIVA NA ZDRAVJE LJUDI?

 

V krvi imamo železo. Magnet in železo medsebojno interferirata. Torej, kjer mreže magnetne polja se nahajajo na nekem organu to povzroči neravnovesje le tega. To pa sčasoma ustvari zdravstvene težave.

 

TEŽJE BOLEZNI POVZROČA DALJŠA IZPOSTAVLJENOST ŠKODLJIVIM A TUDI POZITIVNIM SEVANJEM

 

Škodljivo – negativno sevanje – zemeljski žarki  za človeka torej povzročajo žal tudi najhujša obolenja – rakava obolenja! Bolezen – kot problem bivališča znano tudi kot sindrom “bolnih” stavb, hiš, stanovanj..

Največji problem zemeljskih sevanj predstavlja dolgotrajna izpostavljenost -koncentracija le tem. To so prostori v hiši- ali stanovanju: spalnica, otroška soba, pisarna – delovni prostor.

 

SEVANJE – TEŽAVE SO ODVISNE OD KONCENTRACIJE TER TAKO JAKOSTI

Preprosto gledano, predstavljajte si, da v 1dcl kozarec vode stresete eno žličko sladkorja – voda postane sladka in ni več ista kot brez sladkorja (visoka koncentracija za 1dcl)

Drugo, predstavljajte si, da enako količino (glede na predhodno-nizka koncentracija) stresete v denimo 1000 literški sod ali morje, bi sploh lahko opazili spremembo?

 S tem smo želeli ponazoriti koncentracijo – čas ko smo izpostavljeni škodljivemu sevanju. Problem nastaja, ko smo (pre)dolgo izpostavljeni negativnem delovanju sevanja. Zato je spalnica osnovni prostor za merjenje zemeljskega magnetnega polja.

Dualizem

 

ZAKON POLARNOSTI

 

Mati Narava ne pozna predznakov (pozitivno, negativno). Dejstvo je, da živimo v svetu polarnosti, dvojnosti, nasprotij, bolj znano kot Yin in Yang.  Vse tako nam pozitivno kot negativno je “koristno” za nas v proporcu.

NEKAJ NASPROTIJ – Yin in Yang:

Yang, ying, ravnovesje je zdravje•dan /noč (posledica pomanjkanja svetlobe)
•črno/belo
•bolezen / zdravje
•moški/ženska
•poplave / suša
Vedno gre za prepletanje Yina in Yanga, eno v drugem. Kadar prevladuje eno določeno stanje pomeni, da je nečesa preveč in s tem drugega premalo. Ko je ravnovesje (idealno stanje) smo denimo zdravi, polni energije..

 

POSKRBIMO ZA RAVNOVESJE ENERGIJ V SPALNICI

 

Naprimer 1-2 dcl vina je koristno za zdravje, 5 litrov dnevno pa bi nam škodovalo.  Sevanje pri Altera obravnavamo enako: ko so si pozitivna  in negativna sevanja uskljajena  so v ravnovesju, nam to ne povzroča težav. Problemi pa nastajajo, ko gre za prevlado tudi tako imenovanega pozitivnega sevanja ali negativnega.

Radiestezijska detekcija sevanj omogoča postavitev ležišča na najprimernejša mesta, lokacije – nevtralno sevalno mesto! Radiestezist najpogosteje opravlja meritev, merjenje, meritve sevanja v hiši.

V kolikor to v določenih primerih ni izvedljivo, priporočamo manj obremenjena spalna mesta ali delovna mesta v pisarni, včasih je potrebna tehnična nevtralizacija sevanj.

Priporočamo

 

PRIPOROČAMO:

 

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju. Vzroki so  globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji, vodne žile.

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (določanje nevtralnih, zdravih mest za spanje, pisarno, bivanje)

Diagnostični energetski pregled slikanje Aure GDV (pregled biopolja organov tudi v zgodnji fazi)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za odpravljanje bolezenskih pojavov)

 

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

 

” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE ”

 

kako vem, ali je spanje zdravoNA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

Izdelamo skico sevanja v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe – škodljive energijske točke, pozicije na postelji in prostoru, analiziramo osebe in svetujemo.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, iskanje – detekcija podzemne vodne žile, kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanje postane “vidno”…

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo