Zanimivo iz prakse

Zanimivo iz prakse2020-01-06T14:21:43+00:00

Opis

RADIESTEZIJA – ŠKODLJIVO SEVANJE IN ZANIMIVO IZ PRAKSE

 

Slikovni primeri negativnega (škodljivega) in pozitivnega sevanja
Oglejmo si dva primera dreves, ki nazorno kažeta primere škodljivega (1.primer) in (2.primer) ugodnejšega sevalnega mesta. Tu je omembe vredno, da sta drevesi med seboj oddaljeni manj kot 3m. Rasteta torej v isti okolici (enake klimatske razmere, zrak, dež). S klikom na sliko jo lahko povečate za boljši ogled..

splet 047splet 048

 

1.primer-škodljivo sevanje                                            2.primer – pozitivno sevanje

•Si lahko predstavljate, kakšno je zdravstveno stanje človeka na ugodnem (pozitivnem sevanju) ali neugodnem-škodljivem  zemeljskem sevanju v hiši, pisarni?
•Kje preživite največ časa na enem mestu? odgovor – SPALNICA in PISARNA

Simptomi neugodnega mesta za spanje se lahko kažejo sprva kot nemirno spanje z zbujanji , kronična utrujenost, pomanjkanje vitalne energije in nespečnost. Vse to pa postopoma vodi v razvoj različnih, tudi hujših bolezni.

 

•Radiestezijska detekcija sevanj omogoča izogib zdravju slabim conam.

Altera, ko sevanja postanejo “vidna” – odkrivamo, kar Zemlja skriva..

Podrobnosti

Radiestezijska meritev, meritve, merjenje zemeljskega sevanja

PONAVLJAJOČI SE VZORCI

ponavljanjeV velikih primerih iz prakse, smo dobili vzorce, ki so se ponavljali pri različnih ljudeh in sicer: ko so se preselili drugam, v drug kraj in smo ponovno izvedli meritve, so bili skoraj na identičnih sevalnih mestih kot prej. Torej je bilo zelo koristno, da smo izvedli dodatne meritve.

-Nadalje so bili primeri vdov ali vdovcev, eden zadnjih primerov je bil: stranka se vrne po številnih letih iz ZDA. Pove, da ji je pred kakim letom tam umrl mož. Opravimo radiestezijsko izmero spalnice, dobimo rezultate in jih analiziramo; Vprašamo jo, na kateri njeni strani je običajno ležal mož. Pove, da na njeni levi strani. Torej če bi spal tu, na njeni levi strani (zraven njenega ležišča), bi imel lahko hujše, tudi rakasto obolenje v predelu navzdolnjega črevesja. ( šlo je za podvodni tok + Hartmanov križ- hujšo kombinacijo škodljivih sevanj)

Zanimivo pa je bilo to, da je imel ravno te težave, čeprav ni živel tu. Naključje ali usoda?

PRIMER NEVTRALNEGA POLJA IN ŠKODLJIVO POLJE SEVANJA ZEMLJE

Pred časom smo opravili merjenje pri zakonskem paru. Največje presenečenje, katero smo opazili pri paru je bila ta, da je bil gospod videti pol mlajši od žene, žena je bila videti kot bi bila njegova mama. Pregled postelje je pokazal, da gospod spi na povsem nevtralnem sevalnem mestu, gospa pa na zelo kritičnem – rakavi coni, kar se je odražalo tako na videzu kot seveda v smislu težav…

IGRANJE Z SEVANJI – SKEPTICIZEM KOT TUDI NEVEDNOST

grobPred leti smo opravili meritev negativnega sevanja v stanovanju pri starejšem paru 70. let. Odkrili smo vrsto težav, tudi možnost tumorja glave.. Izkazalo se je, da tam spi gospod, ki pa na to ni dal kaj dosti, celo dejal, je, glej kak liter vina dnevno, pa se počutim čisto ok.. No splet okoliščin pa je bil, da sem ponovno prišel na izmero stanovanja pri njihovih otrokih.  Odpre mi starejša gospa, sključene postave. Vprašam jo, gospa se me kaj spomnite, pri vas sem bil pred kakimi 5. leti..? (Jaz osebno se tudi nje nisem zapomnil, zapomnil pa sem si hišo na samem.. Vprašam, kje ima moža..? Pred dvema letoma je umrl, pove… Kakšne pa so bile težave, vprašam? Tumor na glavi, odvrne.. Vidite, ko sem takrat svetoval, se mi je smejal in ni verjel v škodljivo sevanje Zemlje..

Skepticizem določenih ljudi velikokrat žal vodi v enosmerno prezgodnjo pot, pot po kateri ni več rešitve! Ključno vprašanje je, želimo na “znanstven” način ostati bolni in biti skeptični, ali pa na “neznanstven” način ozdraveti? Obstajajo številni znanstveno potrjeni dokazi, da zemeljsko polje sevanj povzroča številne “neozdravljive “bolezni. Več o tem tukaj…

Na napakah pravimo se učimo, žal so včasih take napake usodne, treba je upoštevati, da radiestezija predstavlja temelj – osnovo zdravja – predel- zemeljsko polje, kjer se običajno začne bolezen in obratno.

Teh zgodb je veliko (napisali bi lahko debelo knjigo)  takšnih in drugačnih-obratnih z izboljšanjem- povrnitvijo zdravja.

Primeri v blokih

PRIMERI V BLOKIH

blokPri slednjem primeru velja omeniti našo meritev v večjem kraju v Sloveniji in sicer v bloku. Za stanovanjske bloke in poslovne stavbe je značilno, da je stanje v posameznih nadstropjih v istem prostoru enako in to ne glede na število nadstropij in stanovanjskih hišah. Ker so spalnice v takih objektih navadno postavljene druga nad drugo, podobna pa je tudi namestitev ležišč, so težave pri večini stanovalcev podobne. Naša stranka je imela nekaj čez 70 let in bila vdova dlje časa. Po opravljeni meritvi smo ugotovili njene in moževe težave. Gospa je bila presenečena nad točnostjo radiestezijske izmere in je hkrati vprašala, če je to slučajno…Vprašali smo jo, če morda pozna kakšnega soseda v višjem ali nižjem nadstropju, ki ima enak položaj ležišča kot sama. Poznala je kar nekaj sosedov in pri tem smo primerjali njihove težave z njenimi.
Rezultat je bil skoraj identičen. Vsi, ki so imeli položaj nad/izpod moža so obolevali na pljučih in srcu, med temi osebami je bilo tudi že nekaj pokojnih, medtem ko osebe nad/izpod naše stranke še danes živijo. Poudarek je tudi v tem, da si niso bili v sorodu, tako da lahko izključimo genske zasnove. (Škodljivo sevanje povzroča torej različne težave in obolenja, odvisno je tudi od kombinacij teh sevanj, več stičišč sevanj pomeni večjo intenziteto oz. krajši čas do nastanka bolezni.)

PRIMER MERITEV SEVANJA V HIŠI:

Sledeči primer – razpoke na stenah – na stropu v stanovanju. Linija razpoke je bila ravna. Pred leti je bila pri stranki že izvedena tele – meritev sevanj. Rezultati so bili, da je takratni Radiestezist dejal stranki, da je hiša po celotni dolžini razpokana.. Stranka sprva ni verjela temu, čez čas so bile razpoke vidne očem. Mi smo opravili radiestezijsko merjenje sevanja  (2014), brez predhodne vednosti prejšnjih tele meritev. Kjer smo izmerili vodni tok, se je povsem ujemalo z razpoko na stropu – kot tudi težave- bolezni oseb!

SI LAHKO SAMO ZAMISLITE, ČE LAHKO SEVANJE POVZROČI RAZPOKE ARMIRANEMU BETONU, KAKŠNE POSLEDICE IMA LAHKO NA NAŠEM TELESU??

Premik

ZAMENJAVA POLOŽAJA LEŽIŠČA NA »SLEPO«

Stranka pove, da je zaradi slabega spanca zamenjala položaj ležišča, ker je že večkrat slišala, da je to lahko vzrok.

Po krajšem času so ji začeli izpadati lasje, zaradi tega se je tudi odločila, da se odloči za radiostezijsko meritev. Radiestezijski pregled spalnice je pokazal zdravju izjemno neugodno spalno mesto.

sneg 2007 053Naš komentar je, da se je težko na “slepo” umakniti z področja sevanj, saj so vsa sevanja nevidna in jih ne moremo zaznati z našimi čutili. Zaznavamo jih le strokovno z profesionalnimi aparaturami.

•Se zjutraj zbudite naspani, imate dovolj energije čez dan?

Vas morda pestijo težave, bolezni pa ne poznate pravega vzroka zanje?

Altera priporoča:
• profesionalne meritve sevanj zdravju škodljivih podvodnih tokov,  hartmanove in curryeve mreže
• spalnice, otroške sobe, pisarne

Radiostezijsko merjenje zemeljskih sevanj omogoča odkrivanje vzroka obolenj in odpravo le tega!

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju, zaradi vzroka globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji.

Radiestezija omogoča iskanje vzroka obolenj in odpravo

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

kompas-geoNA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

Izdelamo skico zemeljske mreže sevanja v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Položaj – lokacija vaše postelje je vaša “zdravstvena” kartoteka.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično  in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera -podzemno sevanje, zemeljski škodljivi žarki

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo