Sevanje in vplivi

Sevanje in vplivi2020-01-16T13:35:02+00:00

Hartmann

SEVANJE ZEMLJE KOT VZROK BOLEZNI

V začetni fazi  slabi spanje in postopoma slabi naš imunski sistem, kar vodi v razvoj različnih bolezni. Poskrbite za ležišče na zdravem mestu s pomočjo naše detekcije sevanja. Vplivi neoinizirnih sevanj na zdravje so različni zaradi njihovih kombinacij in intenzitet, kar so dokazale številne meritve tako doma kot v tujini. Poznamo tudi ionizirno radioaktivno sevanje, več o tem tukaj..

HARTMANN (zemeljsko sevanje): Poteka v smereh S-J in V-Z, širina žarka je cca 30cm. Poteka po celi zemeljski obli, zato to vrsto sevanja imenujemo tudi hartmannova mreža.

LEZISCEsrceStičišča tvorijo t.i. hartmanov križ.

Hartmannovo sevanje poteka okvirno 2mx 2,5 m.Ta vrsta sevanja povzroča kronična obolenja organov, žlez, še bolj intenzivno pa delujejo polarne linije na samih stičiščih – (hartmanov križ)
(slika levo- križanje na srcu)

Obolenja v slikovnem primeru se kažejo: težave z srcem, angina pectoris, motnje krvnega obtoka

Dr. med. Ernest Hartmann je odkril pravokotno mrežo sevanja.V svoji knjigi,  ” Bolezni, kot mesto bivališča”, je posebej poudaril, da je “rak bolezen, nastala  zaradi našega bivališča- lokacije”  (“Cancer is a disease of location triggered off by geopathic stress zone.”)

Do svoje smrti leta 1993, je dr. Hartmann iskal rakavega bolnika, katerega postelja ni bila obremenjena z  škodljivimi zemeljskimi žarki, a ni našel nobenega.

•Hartmanovo sevanje pri Altera označujemo z zeleno barvo

Curry

CURRY- kozmično sevanje – kozmična mreža – iznajditelj: Dr. Manfred Curry

revmaPoteka pod kotom 45 stopinj glede na Hartmanovo mrežo in je širine cca 0,5m.

Obolenja se kažejo:

Kozmično sevanje povzroča težave z spanjem, nespečnost, kar slabi naš imunski sistem, deluje vnetno (mehur, ledvice, moške in ženske genitalije, revmatoidno – na kosteh, določene kombinacije povzročajo probleme s srčnim ritmom (tahi-aritmija, tahikardija-bradikardija)
(slika levo – karijeva linija)

• Kozmična sevanja označujemo z rumeno barvo

Vodni tok

VODNI TOKOVI – (vodno sevanje): (Pri vodnem sevanju se ne štejejo potoki, reke, talnica, sanitarna voda ampak globinski tokovi)

sevanje podvodnih tokovVodni tok se izkaže za zelo nepredvidljivo nevarnost, zakriva marsikatere težave ter po naših raziskavah omogoča celo boljše spanje kot sicer in je poglavitnejši kreator t.i.skritih bolezni, katere znaki se izkažejo dostikrat zelo pozno, povzročajo tudi lahko rakasta obolenja.

(slika levo- primer vodnega toka in hartmana)

Slika prikazuje obolenja in težavo z ščitnico, glede na situacijsko sliko, je možna hujša oblika bolezni ščitnice.

• Vodna žila je označena z modro barvo

 

Elektrosmog

TEHNIČNO SEVANJE, ELEKTROMAGNETNO SEVANJE
daljnovod

(bazne postaje, daljnovodi, antene, računalniki, mobiteli, gospodinjski aparati…)
Celoten kratek opis vplivov sevanja na človeški organizem so plod naših dolgoletnih izkušenj.

Prekomerno elektrosmog sevanje lahko povzroča različne oblike težav kot so npr. levkemija , glavoboli, stres, centralni živčni sistem (CŽS) itn;

Leta 2007 je bila dovoljena meja v Sloveniji 12,9 V/m

 

V praksi obstajajo številne različne kombinacije sevanj, katere povzročajo številna kronična kot tudi rakava obolenja!

UGOTOVITE STANJE VAŠEGA LEŽIŠČA S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH MERITEV ŠE DANES !!!

Opomnik: vse prikazane barve sevanj (zelena, modra, rumena) uporabljamo tudi v praksi!

OSTALI DOKAZI O VPLIVIH SEVANJA NA ZDRAVJE:

radiestezistKäthe Bachler, priznana radiestezistka, sodelovala je z uradno medicino: Uradna potrditev in overitev je bila objavljena leta 1985, dr Veronika CARSTENS (žena nekdanjega nemškega zveznega predsednika Karla Carstensa): dr. Carstens, avtor študije navaja, da je bilo v 700 primerih dokumentirano v Svetu, kjer so bolniki z rakom v terminalni fazi ponovno pridobil svoje zdravje brez konvencionalnega zdravljenja, ko so spremenili lokacijo spanja – iz t.i. geopatske stres cone. Vsi ti bolniki z rakom  so bili odpisani od svojih zdravnikov.

Rudolf  Breuss, zeliščar, avtor knjige Zdravljenje raka in levkemije (42 dnevni post, ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov, odpisanih od medicine), je posebej poudaril: Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo nad zemeljskim sevanjem! V kolikor ne spremenite lege ležišča, tudi moja učinkovita proti rakava kura ne bo pomagala, zato je potreben Radiestezist, da določi pravilno postavitev postelje!

Baron von Pohl: V sodelovanju z berlinskim centrom za raziskave raka, je Baron von Pohl raziskal in zapisal svoje ugotovitve v mestu Vilisbburg v južni Nemčiji. Uporabil je svojo skalo za meritev zemeljskega sevanja, vrisal zemeljske energije linij v mestu, nato pa jih šele primerjal z uradnimi medicinskimi evidencami  (kartotekami pacientov) okrožne bolnice. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo pri vsakem od 48 nedavno zabeležene smrti zaradi raka pri ljudeh, ker so bili locirani med spanjem točno nad eno izmed najmočnejših vodnih žil” (ponikalnice)..

(take linije so žal znane tudi v nekaj naših slovenskih  mestih), kjer lokacijsko tipično ljudje obolevajo za rakom in hujšimi “neozdravljivimi” boleznimi. Zaradi osebne etike ne bomo navajali teh mest ali področij;

zemeljsko sevanje v hisiDr. Manfred Curry je bil vodja raziskovalnega oddelka na kliniki v južni Nemčiji, kjer so raziskovali zemljine energijske pojave. Iz njegovega dela o vplivu vremena na ljudi in področij človeške energije, je Curry odkril energetsko mrežo, ki je prizadela raven človeške energije in celo imela učinek na stopnjo sedimentacije v krvi. To je postalo znano kot Curry-eva mreža.  Dr. Curry je lahko diagnosticiral pacienta preprosto s tem, ko je izmeril lokacijo bolnikove postelje. Vedel je, da če energetske črte sekajo v sestavi vozel, se rak manifestira.

Dr. Budwig je prav tako opozorila na problematiko sevanja;

 Stoletja je bilo znano, da imajo nekatere hiše, stanovanja, danes bloki, poslovne stavbe (znano tudi kot sindrom bolnih stavb) veliko višjo incidenco raka, artritisa, multiple skleroze in mnogih drugih degenerativnih bolezni, odgovor je bil najden in znanstveno potrjen v geopatogenih območjih.

ZAKLJUČEK:

VSI, KATERI OBOLEVAJO ZA HUJŠIMI, “NEOZDRAVLJIVIMI” BOLEZNIMI, BI MORALI PREMERITI SVOJE LEŽIŠČE, ŠTEVILNI SO DOKAZI, KATERI POTRJUJEJO, DA SO ŠKODLJIVE ZEMELJSKE LINIJE SEVANJA VZROK OBOLENJ!

Altera, ko sevanje postane “vidno” – že od 1996 leta – preko 19.000 geopatskih meritev in analiz-dokazov – odkrivamo, kar Zemlja skriva…

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE” – POIŠČITE  ZDRAVO CONO, MESTO ZDRAVJA Z NAŠIMI STROKOVNIMI MERITVAMI! NA PODLAGI RADIESTEZIJSKE MERITVE SEVANJA VAM PREDSTAVIMO DEJSTVA- VZROK OBOLENJA – LOKACIJA VAŠE POSTELJE JE VAŠA “ZDRAVSTVENA KARTOTEKA”

Pomembno: ne glede, ali je vaše spanje  dobro – to ni zagotovilo, da se ne nahajate na škodljivem območju zemeljskih sevanj, saj različna sevanja različno vplivajo na telo kot tudi na spanje in zdravje.

“Altera, prva alternativna izbira, kjer bolezen izvira – ko zdravje ni naključje”

 

 

 

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0