Radiestezist

Radiestezist2020-01-16T13:42:55+00:00

Bolezni-vzrok

RADIESTEZIST

 

Pomanjkanje energije in spanja, različne kronične in težje bolezni, bolečine so odraz da spite na nezdravem mestu. Z meritvami sevanj je moč odkriti slaba mesta, katera ogrožajo zdravje.

 

Meritve sevanjKatere instrumente uporablja radiestezist?

 

Radiestezist (merilec) pri svojem delu Radiestezija za preiskovanje – meritev sevanja v spalnih kot delovnih prostorih  uporablja različne instrumente za detekcijo za zaznavo sevanj v stanovanju.

RADIESTEZIJSKI MERILCI-DETEKTORJI

 

Bajalice, radiestezijsko nihalo, radiestezijske rozete, elektronske aparature – L antene.

 

Ali obstajajo razlike med nihalom, bajalicami in elektronskimi napravami, ki jih uporabi Radiestezist?

Razlike obstajajo predvsem o načinih in uporabnosti tehnike za detekcije -preiskava sevanj.

Bistvo radiestezijske izmere sevanj je vedno enak in sicer natančna izmera le teh. Naslednje razlike so, da je možno le z nihali, biotenzorji raziskovati npr. izgubljene predmete, osebe, določanje ustreznosti hrane, iskanje vode tudi na daljavo. To imenujemo Tele -radiestezija).

 

ELEKTRONSKI MERILNIKI

 

Medtem pa elektronske aparature  niso primerne za merjenja na daljavo. Za merjenje  sevanj v spalnici pa so odlične in natančne za detekcijo zemeljskih, podvodnih in kozmičnih sevanjih.

 

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE IN KRONIČNE BOLEZNI BREZ PRAVEGA VZROKA TER JE ZDRAVLJENJE NEUČINKOVITO?

 

OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOMOV, DA SE BOLEZEN NE VRAČA!

Altera, vaša prva alternativna izbira-mi najdemo vzrok zdravstvenih težav – z Vami že od 1996 – preko 19.000 radiestezijskih pregledov stanovanj (spalnic in delovnih prostorov) in izkušenj

 

KAKO IZBOLJŠATI ZDRAVJE?

 

Kvalitetna radiestezijska meritev pomeni, da je radiestezist na podlagi izvedenih meritev škodljivih sevanj v hiši (spalnici, sobi – stanovanju ali bodisi v pisarni) ugotovil tudi eventuelne zdravstvene težave. To pomeni bolezni osebe, kjer so se opravljale meritve. 

Glavno pa je, da Radiestezija ugotovi vzrok, kateri povzroča bolezen in hkrati vzrok, kateri onemogoča učinkovito ozdravitev, ne glede na različne metode zdravljenja!

Razbremenite vaše telo in organe in si povrnite zdravje in dober spanec na naraven način že danes!

Sevanje

Se sevanje lahko spreminja (se pojavi na drugem mestu)?

 

radiestezistMožnosti za spremembe seveda obstajajo, v glavnem pa so osnovni dejavniki za spremembo sevanja potresi. Nova izmera sevanj je priporočljiva na 10-15 let.

Ostali kazatelji (barometri) škodljivih in pozitivnih sevanj:

Živali-maček je osnovni dober kazatelj – detektor  škodljivega sevanja. Na mestih kjer se zadržuje, le ta niso priporočljiva za človeka, medtem ko se pes zadržuje na ljudem pozitivnim sevanjem.

Tudi določene rastline, drevesa so kazatelji tako človeku ugodnih kot tudi škodljivih sevanjih.

 

RADIESTEZIST

Je vaše spanje kvalitetno, se zjutraj zbudite naspani in spočiti ali ste brez energije?

 

Na osnovi radiestezijske raziskave meritve sevanja izdelamo situacijsko skico sevanj z označbami. Analiziramo prostor in osebe (po tej osnovi se da ugotoviti torej tudi že prisotne bolezni posameznika)..

 

KATERA SEVANJA MERI RADIESTEZIST

 

Hartmanovo in kozmično mrežo ter vodno sevanje. To so vrste sevanj. V videu si lahko ogleda več o tem, kako izgleda detekcija v spalnici.

Več o tem v videu…

 

Radiestezija omogoča torej odkritje pravega vzroka, kateri povzroča bolezen, kar je poudaril že Rudolf  Breuss v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE: “Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih sevanjih in v tem primeru tudi sicer moja učinkovita protirakava kura ne pomaga”

 

Prav zaradi tega je radiestezijska preiskava sevanja v hiši (negativno sevanje v stanovanju -spalnici, sobi ali pisarni) izrednega pomena za zdravje.

Vsekakor pri zdravljenju že obstoječih boleznih, saj na nevtralnih mestih poteka zdravljenje hitreje in učinkoviteje, bolezni se tako ne vračajo! Zato je Radiestezija za “zdravljenje vzroka” najpomembnejša, vse ostalo je zdravljenje simptomov in posledic!

Prostori

NAJPOMEMBNEJŠI PROSTORI ZA IZMERO SO SPALNICA, PISARNA, OTROŠKA SOBA

 

radiestezijske meritve sevanja v spalnici

Spanje je vaša energija in zdravje! Glavni “generator” življenske energije se odvija med spanjem, ko se telo popravlja in obnavlja.

Če je ta proces oviran, ste pogoste brez energije in utrujeni, dolgoročno to slabi imunski sistem in vodi do kroničnih, avtoimunih ter tudi rakavih obolenj.

Radiestezist (merilec) in sevanje: Ali lahko delo radiestezista slabilno vpliva na njegovo zdravje?

Pri svojem delu se stalno srečuje tako z pozitivnimi kot negativnimi energijami (pozitivno sevanje in škodljivo sevanje). Zaradi tega je njegovo zdravje vsekakor izpostavljeno in se mora “čistiti” škodljivih energij, saj v nasprotnem primeru lahko tudi resneje oboli.

Radiestezist tudi ne more delati vedno, rabi počitek (v sebi mora začutiti, kdaj), ker tudi to posledično vpliva na meritve negativnih sevanj in lastno zdravje.

Tu šteje tudi dnevna količina radiestezijskih meritev.
(osebno moram reči, da kvalitetno lahko izvedem tri, največ štiri meritve dnevno)

 

meritve sevanjaRADIESTEZIJSKO DOLOČANJE VZROKA OBOLENJ

 

Situacijska slika: Hartmanov križ na predelu srca, kar ima za posledico bolezni srca osebe. (to je le en primer od mnogih)

Kdo je lahko merilec sevanj -radiestezist?

Radiestezija kot tudi bioenergija ali ostale alternativne tehnike za izboljšanje človekovega počutja in zdravja niso nadnaravne in vse to posedujemo vsi ljudje, seveda nekateri več, drugi manj, kar pa je povezano tudi z našo lastno ozaveščenostjo. Vsakdo torej ne more biti (dober) radiestezist ali tudi bioenergetik.
Razlike se tudi tu kažejo predvsem v kvaliteti in znanju.

 

Pregled spalnice je pokazal točno vzroke bolezni. Zdaj se zbudim spočita in naspana, tudi zdravje se je izboljšalo, bolečine v vratu in hrbtenici so se zmanjšale! lp Irena Š., Kamnik

 

Tv oddaja

PRIPOROČAMO NAŠE STORITVE ALTERA

 

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem. Zlasti te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju. Vzroki so globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji.

• RADIESTEZIJSKE MERITVE SEVANJ (pogost vzrok obolenj, svetovanje, iskanje rešitve)

 

 

PREGLED BIOPOLJA  AURE GDV (alternativni računalniško vodeni energetski pregled žlez in preiskava organov telesa)

BIOTERAPIJA / BIOENERGIJA TUDI NA DALJAVO!

BIOFREKVENCA ORGANETIK

“Altera, kadar je za spanje potrebno znanje” Preiskava sevanja v spalnici, sobi – postelji je izrednega pomena za naše zdravje! Priporočamo ogled videa – izgled detekcije v spalnici v  živo..

 

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

 

radiestezistNA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

 

Izdelamo skico negativnega sevanja v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe, prostor in svetujemo.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, iskanje – detekcija podzemne vode (žile), kozmično  in Hartmann negativno sevanje – vse na enem mestu – Altera- sevanja naredimo “vidna” – z Vami že od 1996

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0