Primeri zemeljskih sevanj

Primeri zemeljskih sevanj2020-01-16T13:54:06+00:00

VPLIVI IN PRIMERI SEVANJ NA ZDRAVJE LJUDI

 

Radiestezijski pregled  v stanovanju / spalnici zajema zemeljsko sevanje, kozmična sevanja in vodni tok. Vpliv sevanj so težave z spanjem, bolečine, rakave tvorbe.

SITUACIJSKA SLIKA – radiestezija v praksi

vpliv sevanj na zdravje ljudi

Primer 1
Kozmično sevanje (Curry).
Daljša izpostavljenost kozmičnem in vodnem sevanju povzroča težave na spanje – nespečnost in razna vnetja, ter lahko tudi tumor v predelu glave osebe B.

 primeri sevanjPrimer 2
Hartmanov križ – sečišče dveh linij zemeljskega sevanja (npr. v predelu želodca). Daljša izpostavljenost Hartmanovem križu povzroča kronične težave želodca.

vodni tok, mreže sevanja

Različne kombinacije sevanj (Hartman – vodni tok – Curry) povzročajo kronične bolezni in pa tudi rakasta obolenja.

KAKŠNE SO REŠITVE?

S premikanjem ležišča se lahko (delno ali v celoti) izognemo nevarnim conam sevanja. Radiestezist s strokovnimi meritvami določi ugodnejša mesta za spanje. Več o priporočljiva pozicija postelje si oglejte tukaj..

Radiestezijski pregled hiše (stanovanja) je priporočljiv v izogib ali zmanjšanju težav, saj se na ta način lahko odkrije vzrok in odprava le tega. Meritev sevanja zajema zemeljsko in kozmično sevanje ter vodni tok. Vpliv sevanja na zdravje ljudi lahko povzroča kronične bolezni, rakava obolenja in nespečnost, če se nahajamo na njih. Predvsem na sečiščih sevanj so težave večje.

V praksi je še veliko drugačnih situacij kot je tudi bolezni več. Preberite si več o vplivu sevanj..

ALTERA Gsm: 041 716 195

“ko spanje potrebuje znanje in zdravje ni naključje”

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0