Radiestezija – meritve

Radiestezija – meritve2020-01-16T13:30:37+00:00

 

Opis

Radiestezija se večinoma uporablja za meritve sevanja v spalnici

 

 

Radiestezijske meritve sevanj odkrivajo vzroke za bolezni. Zemeljsko sevanje ponoči med spanjem lahko povzroča motnje spanja, nespečnost ter pomanjkanje energije. To dolgoročno oslabi imunski sistem, kar pa vodi do različnih bolezni.

Rešitve so radiestezijski pregled v spalnici, kjer Radiestezist najde ugodnejšo pozicijo za spanje. Poglejte si, kateri so zgodnji simptomi izpostavljenosti sevanjem, katere bolezni lahko povzroča neugodna pozicija za spanje in zdravje.

 

 

 

STE RESNEJE ZBOLELI, IMATE KRONIČNE BOLEZNI, BOLEČINE?

 

Radiestezija odkriva pravi vzrok ter tako izboljšuje zdravje na naravni način. Naročite naše profesionalne meritve sevanj v spalnici!

BOLJŠE SPANJE, BOLJŠE ZDRAVJE Z VEČ ENERGIJE

 

 

radiestezija odkriva vpliv sevanja na zdravjeSte kronično brez energije, imate zdravstvene težave brez vzroka in je zdravljenje neučinkovito?

Se vam bolezni vračajo, imate stalne bolečine tudi med spanjem ponoči, pogosto zbujanje?

 

 

To so zgodnji znaki, da ste med spanjem izpostavljeni zemeljskemu sevanju!

 

Odkrijte pravi vzrok težav, kajti pogosto ta vzrok tudi onemogoča zdravljenje!

Priporočamo ogled našega  TV prispevka o vplivih nevidnih sevanj na bolezni..

 

ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!

Radiestezija Altera, vaša prva alternativna izbira-mi najdemo vzrok težav – z Vami že od 1996 – preko 19.000 radiestezijskih meritev sevanja in izkušenj!

 

Radiestezija se priporoča za naravno izboljšanje zdravja  v stanovanju ali pisarni

 

Vpliv sevanja na zdravje ljudi povzroča številne zdravstvene probleme. Različne kombinacije sevanj Zemlje (Hartmanova in Curryeva mreža, podzemne vode, tokovi), povzročajo obolenja na predelih organov radiestezija, meritve mreže sevanj, Hartmann, curry sevanjetelesa.

Organi zaradi tega začnejo nepravilno delovati, kar se sprva kaže lahko kot kronično pomanjkanje energije, jutranja utrujenost.

Občutek zjutraj je kot bi delali celo noč in okorelost. Posledično oslabi imunski sistem, kar sproži dolgoročno razvoj bolezni.

 

 

BOLEZNI, KI JIH POVZROČA SEVANJE

 

Bolezni zaradi škodljivega vpliva sevanja so številne. Nastajajo kronične, avtoimune, pa tudi rakave bolezni. Številnim tem boleznim pravijo, da se ne ve pravega vzroka.  Radiestezija odkriva tudi te, katere se razvijajo prav ponoči med spanjem!

 

MED BOLEZNIMI “BREZ” VZROKA NAJDEMO POGOSTO TE:

 

(Sjogrenov sindrom, Multipla skleroza, Skleroderma, Parkinsonova bolezen, sindrom Hashimoto, Lupus, Skleroderma..).

 

KAKO SEVANJE SLABI ZDRAVJE?

 

Med spanjem ponoči se namreč telo obnavlja, popravlja. Če pa je preobremenjeno, se proces obnove ne dogaja.  Imunski sistem (naš edini zdravnik) tako ne dobiva dovolj energije in  prekine procese, potrebne za obnovo in celjenje. Imunski sistem nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami, nenadzorovano rastjo nenormalnih npr. rakavih ali benignih celic.

 

ŠKODLJIVO SEVANJE ZEMLJE – POZICIJA SPANJA LAHKO POVZROČA POGOSTE TEŽAVE

 

radiestezija-meritve•Motnje spanja – zbujanje ponoči zlasti med 2. in 4.uro zjutraj, nespečnost, glavoboli (tudi jutranji glavoboli)

•prehladi, dihala, alergije, težave z nogami, težave, bolečine z sklepi, težave z hrbtenico, motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči)

•depresije

•bolečine po samo določeni strani telesa; otroki se obračajo ponoči na drugo stran postelje, prebujanje med spanjem

• šklepetanje z zobmi, ležanje na vedno določen konec postelje, ležanje povprek, potenje

 

DOBRO SPANJE ŠE NE POMENI, DA JE ZDRAVO

Različno sevanje torej različno vpliva na zdravje človeka. Določena sevanja vplivajo v prvi vrsti na spanje, druga vrsta pa na žleze in organe.

Radiestezist izmeri vrste ter lokacije linij sevanja in na tej podlagi svetuje alternativne rešitve.

 

KJE JE POGLAVITNO OPRAVITI MERITVE SEVANJ?

 

SPALNICA kot tudi PISARNA sta zaradi tega najpomembnejša prostora za radiestezijski pregled. Tu se zadržujemo (pre)več časa na enem in istem mestu.

 

Meritve sevanja spalnice je pokazala točne vzroke mojih in moževih težav. Zdaj se zbudim naspana in spočita, mož ima manj težav z hrbtenico in nogami.. Lep pozdrav, Irena Šimenc, Kamnik

 

Meritev sevanj

MERITVE ZEMELJSKIH SEVANJ ODKRIVAJO MESTA NA TELESU, KJER SO BOLEZNI

 

vodni tokoviSlika prikazuje stičišče podvodnega toka in hartmanovega sevanja. Posledice se kažejo na obolenju ščitnice, kronični glavoboli, tahikardija;

 

POJMI POVEZANI Z RADIESTEZIJO

 

Radiestezija kot veda je zelo povezana z pojmi kot so: zdravje, iskanje ( izgubljenih predmetov, oseb..), radiacija, žarčenje, spanec.

Meritve sevanj odkrivajo vzroke za nespečnost, sevanje v prostoru. Spalnica, pisarna, hiša, so objekti, kjer preživimo večino časa. Zato je tu pomembna izmera sevanja.

 

MEDICINSKA RADIESTEZIJA

 

Uporaba radiestezije je tako tudi za alternativno oziroma naravno zdravljenje. Uporabna je tudi za diagnostiko telesa ( energetska diagnostika). Priporoča se tudi za določanje ustreznosti hrane. Vsaka hrana torej ni primerna za vsakogar, kar je za nekoga dobro, ni nujno da to velja za drugega. Nekomu drugemu lahko škoduje, povzroča prebavne motnje, (alergija, imunski sistem..).

 

radiestezija, meritve, vpliv sevanjTEMELJNI NAMEN JE OHRANJANJE ALI IZBOLJŠANJE ZDRAVJA

 

Civilizacije Egipčanov, Etruščanov, Medičejcev, Perzijcev, Rimljanov so uporabljali tehnike radiestezije za iskanje vode, zdravih mest za bivališča in spanje.

V srednjem veku se je Radiestezija začela uporabljati za odkrivanje ostalih naravnih bogastev (podzemnih rud, pitne vode).

 

RADIESTEZIST  – ODKRIVANJE TEŽAV IN NJIHOVO PREPREČEVANJE:

 

Z strokovnimi radiestezijskimi meritvami sevanj ugotovimo tudi lahko že obstoječe težave in posledično bodoče. Izmerimo in označimo slaba sevalna mesta. Priporočamo spremembo lege ležišča na ugodnejšo lego. Če to ni mogoče, se uporabijo izdelki za zaščito biopolja človeka.

 

KVALITETA IN TRADICIJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996!

 

Letno opravimo več kot 1000 energetskih meritev sevanj spalnic in pisarniških prostorov. RADIESTEZIJA odkriva vzroke za težave in bolezni- energija prostora.  Sevanje, sevalne obremenitve povzročajo težave, ko se nahajamo preko 4 ure na istem mestu.

 

REŠITVE, KI JIH POKAŽEJO RADIESTEZIJSKE MERITVE

 

Premiki ležišča na ugodnejše mesto povzročijo zmanjšanje težav in hitrejše okrevanje. S tem so ustvarjeni pogoji za alternativno, naravno samo – zdravljenje), ker tako organi niso več sevalno obremenjeni.

Pregled

RADIESTEZIST SVETUJE:

 

RADIESTEZIJSKI PREGLED HIŠE (STANOVANJE, SPALNICA, SPALNI PROSTOR, SOBA,PISARNA)

Radiestezist s strokovnimi meritvami in pripomočki (nihalo, bajalice, L antene in v današnjem času tudi elektronske aparature) detektira sevanja.

Sevanja običajno merimo v stanovanju, hiši, spalnici, otroški sobi). Sevanje je za naše oči nevidno, brez vonja in tako za naša čutila neobčutljivo. Izjema je sevanje sonca (toplota, svetloba, mraz, katere lahko prosto zaznamo).

Radiestezist torej na osnovi izvedenih meritev določi vrsto (tip) sevanja in lokacijo (kjer v postelji se sevanje nahaja), ter svetuje. Radiestezija ponuja tu dobre in smotrne rešitve.

 

ALI JE DOVOLJ ZDRAVO ŽIVETI, DA SMO ZDRAVI? JE TO VSE DA BOMO TUDI OSTALI  ZDRAVI?

 

radiestezijske meritveŽe znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss je potrdil , da je sevanje v postelji temeljni vzrok bolezni. Zaradi tega je nujno treba preveriti posteljo, kjer spite!

Ozdravil je več kot 45.000 rakavih bolnikov.V svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42-dnevni post) je zapisal, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na območju škodljivih zemeljskih sevanj.

 

POZICIJA, LEGA POSTELJE VPLIVA NA ZDRAVJE

 

V svoji bogati praksi je ugotovil, da so ljudje, ki jih je zdravil, večinoma zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na območju vodnih in zemeljskih križih sevanja. To so izmerili in potrdili številni avstrijski radiestezisti. Tudi v Sloveniji ni nič drugače.

Prav zato je potrebno »ozdraviti« vzrok – izvor nastanka obolenj, da se le ta tako ne vračajo in ali ne nastajajo.

 

Naša praksa kaže, da je poleg zdravega načina življenja potrebno tudi na zdravem mestu spati. Spalnica ima zaradi tega največjo vlogo. Razlog je ta, da se praktično na enakem sevalnem mestu zadržujemo kar tretjino našega življenja.

Pisarna pa predstavlja drugi pomembnejši prostor za izmero sevanj. Radiestezija torej predstavlja odlično pot za izboljšanje človekovega počutja in zdravja.

 

RADIESTEZIJA – ODPRAVITE VZROK, TELO VAM BO HVALEŽNO!

 

Na  škodljivih sevanjih ni priporočljivo daljše zadrževanje. Zlasti v primerih spanja-spalnica in delovni prostori-pisarne, saj to lahko resno ogrozi naše zdravje.

Kazalci (živali) škodljivih sevanj so : maček, mravlje..

Priporočamo

PRIPOROČAMO  NAŠE STORITVE ALTERA:

 

radiestezijaAKCIJSKA MERITEV SEVANJA SPALNICE, PISARNE, MERJENJA

Cena: SAMO 36 Eur (bioenergijski pregled spalnice / otroške sobe / stanovanja -energetske meritve prostorov).

Ponudba, paket meritev sevanja zajema naš prihod na mesto – vašo lokacijo in radiestezijski pregled spalnice v stanovanju.

Izdelamo skice sevanj in s tem radiestezijski pregled človeka. 

 

ZAKAJ IZBRATI ALTERA?

 

Ugotovimo v 85%  zdravstvene težave in vzrok – Radiestezijska diagnostika in svetovanje.

Premiki postelje na ugodnejša mesta izboljšajo zdravje!

Dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.

(Ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji.  Akcijska cena ne zajema Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina). Le ta področja lahko opravimo po urgentni ceni.

Več o ceniku, cenah radiestezijskih meritvah najdete tu..

 •SLIKANJE – PREGLED IN ANALIZA AURE
zgodnje odkrivanje težav, svetovanje
(paket slikanja – analiza Aure obsega sliko Aure, diagram organov in žlez, čaker, razlago, analiza stanja)

•BIOENERGIJA BQT

radiestezijaTESLA METAMORFOZA

•MERITEV BIOPOTENCIALA( merjenje človekove življenske energije z instrumenti)

Pokličite nas na gsm: 041-716-195 ali preko kontaktnega obrazca
ALTERA CENTER
PE: 1360 VRHNIKA, Voljčeva c.23

” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE “

Opombe: V primeru težav in obolenj, zdravljenja se posvetujte z zdravnikom!

ODKRIJTE PRAVI VZROK OBOLENJ, TELO VAM BO HVALEŽNO!

 

RADIESTEZIJSKO MERJENJE ŠKODLJIVEGA SEVANJA V STANOVANJU, HIŠI, SOBI, SPALNICI JE POGOSTI VZROK!

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, iskanje škodljivih žarkov, cone bolezni, Altera.  Detekcija podzemne vode (žile), kozmično  in Hartmann sevanje – vse na enem mestu – Altera- sevanja naredimo “vidna”

 

 

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo