Izjava zasebnosti

Izjava zasebnosti2019-12-19T10:45:11+00:00

Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti se nanaša na spletno mesto www.bioterapevt.com.

Splošne informacije o spletnem mestu

Lastnik spletnega mesta je podjetje:
ALTERA Roman Svetlin s.p.,
Na ledinah 10, Ihan
1230 DOMŽALE

T: 041 716 195

Izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.altera.si . Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da podjetje Ime podjetja hrani in obdeluje vaše podatke na načine , ki so navedeni v nadaljevanju izjave.

Kakšne podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov
Na spletnem mestu www.altera.si zbiramo naslednje osebne podatke:

Ime in priimek
Telefonska številka
Email naslov

Podatki se zbirajo preko: povpraševalnega obrazca

Zbiranje tehničnih podatkov
S pomočjo orodja za merjenje statistike spletnega mesta lahko na spletnem mestu www.spletnastran.si samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletnega mesta www.altera.si

V nadaljevanju z novo direktivo Eu se morate strinjati z ostalimi pogoji navedenimi v Pravnem navodilu z Zakoni ZVOP-2 IN GDPR .

Brez seznanitve in strinjanja z navedenimi odredbami storitve Altera niso mogoče.

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo