Izdelki

Izdelki2020-01-17T09:41:46+00:00

Biostimulator

BIOSTIMULATOR – BIOENERGETSKI STIMULANS -ZAŠČITA PROTI SEVANJU

IZDELKI ZA-DOM-SPALNICA-SPANJE-DELO-PISARNA

1. BIOSTIMULATOR

V primeru ko iz prostorskih in praktičnih razlogov ni mogoča prestavitev ležišča, priporočamo nevtralizacijo sevanja telesu. Je učinkovita zaščita za preprečevanje škodljivih sevanj vodnih tokov, hartman in curry mrež – negativnih frekvenc v hiši. Bioenergetski nadvložek ALTERA se uporablja na jogi vzmetnici pod rjuho. Je inovativna tehnologija in  ima dvojni učinek- kot zaščita pred sevanji in bioenergijski stimulans. Priporoča se tudi kot podpora pri različnih zdravstvenih težavah.

zaščita proti sevanju biostimulator, izdelki proti sevanjupodloga proti sevanju, nadvložek proti sevanju

 BIOENERGETSKI VLOŽEK ALTERA (biostimulator)

Skonstruiran je tako, da objame organizem in ga izolira od okolice, ter mu tako omogoči boljši počitek.

•zaščita človekovega biopolja proti sevanju v spalnici
•odpravljanje energetskih blokad
•regulira energije Yin-a in Yang-a

•rezultati testiranj kažejo na podobno delovanje kot pri bioterapiji
•za boljše spanje, spalni proces in splošno počutje
•izboljša energetsko polje človeka (Aura), dovajanje manjkajoče energije telesu
•izboljšuje celotno prekrvavitev telesa(micro-macro cirkulacija-kjer je motena oskrba z prekrvavitvijo- zlasti pa gangrena, nekroza. Organi dobijo tako več kisika in hranil)
•krepi imunski sistem

• deluje protibolečinsko in protivnetno
•osem specialnih akceptorjev skrbi za dovod bioenergije telesu, kateri so vgrajeni skupaj z magnetnimi sistemi, nevtralizirajo škodljive frekvence

•izkušnje strank so pokazale, da kjer so namestili Biostimulator, se tudi maček (naravni kazatelj škodljivih sevanj) ni več zadrževal

Sestava: bombaž, antialergeno polnilo, magnetni sistemi, akceptorji čaker
klasične dimenzije posteljne zaščite v cm: (90×190, 180×190) / po naročilu

•Življenska doba Biostimulatorja: 10 let

• VSI IZDELKI SO DODATNO VIBRACIJSKO INFORMIRANI Z SISTEMOM ORGANETIK

TEHNOLOGIJA PRIHODNOSTI !
VSI IZDELKI IMAJO GARANCIJO

Vsi naši izdelki so označeni z etiketami ALTERA in so avtentični, zaščiteni in patentirani

TESTIRANO: INSTITUT BION, INSTITUT HUPED

Ko imate vprašanje, kako se zaščititi pred vodnim sevanjem, hartmanove in curryeve mreže sevanj  v spalnici, pisarni, je Biostimulator učinkovita rešitev in zaščita  ter mnogo več…je vaš “osebni bioenergetik na domu”

Altera, z vami že od 1996 – ko zdravje ni naključje!

 

 

Pisarna

PISARNIŠKI BIOSTIMULATOR – PREPREČEVANJE SEVANJA V PISARNI

bio zaščita proti sevanju

2. BIOENERGETSKI STOLČEK – BIOSTIMULATOR
(namenjen za pisarniške prostore, uporaba na pisarniškem stolu)

• izboljšuje počutje in koncentracijo (za delo v pisarni, učenje)

zaščita človekovega  biopolja – Aure pred škodljivimi posledicami in vplivi sevanj pred vodnimi tokovi, hartmanovem in curryevem križu v pisarni ali hiši)

dimenzije v (v cm): 40×40 / po naročilu

•material: microfibra

Vsi naši izdelki so označeni z etiketami ALTERA in so avtentični, zaščiteni in patentirani

Podrobno

BIOSTIMULATOR -Izdelek visokega bioenergetskega potenciala

biostimulator, zaščita proti sevanju vodnih tokov• Zaščita – harmonizacija človekovega biopolja pred sevanji
• odpravljanje energetskih blokad – čaker
• regulira energije Yina in Yanga
• izboljša človekovo energetsko biopolje – Auro
• dovaja manjkajočo bioenergijo telesu
• krepi naravni obrambni mehanizem telesa

KAJ JE BIOSTIMULATOR?

Je aktivna zaščita pred geobiološkimi (naravnimi – vodnimi sevanji in zemeljskimi križi v spalnici in pisarni. Zmanjšuje tudi vpliv pred elektromagnetnimi škodljivimi sevanji. 

Biostimulator aktivira bioenergijo telesa in uravnava energetske centre (čakre).

KAKO DELUJE?

BIOSTIMULATOR je skonstruiran tako, da na območju delovanja (spanja) ustvari stabilno magnetno polje.  Tako človeka izolira od (škodljive) okolice, kar omogoča optimalne, t.j. naravne pogoje za regeneracijo telesa med spanjem, ne da bi nanj vplivali škodljivi geobiološki vplivi ali sevanja tehničnega izvora.

IMUNSKI SISTEM

Telo ima funkcijo samozdravljenja, reparacije in obnavljanje tkiva ponoči med spanjem. Zaradi določenih faktorjev pa so ti procesi ustavljeni tako, da imunski sistem ne more več sanirati problemov. Imunski sistem je ključnega pomena, saj nastopa pri vseh procesih zdravljenja kot so vnetja, bolečine in bolezni ko je ta močan.

V tem pogledu deluje kot aktivna zaščita pred sevanjem in hkrati kot energijski stimulans, zaradi katerega je BIOSTIMULATOR edinstven na trgu:

Zaradi vgrajenih posebnih osmih akceptorjev, ki so nameščeni po sredini prevleke na mestu energetskih centrov – čaker, v kombinaciji z magnetnimi sistemi aktivira bioenergijo za vzpostavitev človekovega lastnega energetskega ravnotežja. V tem pogledu deluje bioterapevtsko, saj so rezultati testov dali vzorec, ki se značilno pojavlja pri pozitivnih vplivih bioenergetikov.

BIOSTIMULATOR telesu dodaja energijo na mesta, kjer jo le-ta potrebuje. Ključne prednosti delovanja BIOSTIMULATORJA na organizem:

1. Geobiološka zaščita proti sevanju

BIOSTIMULATOR telo ščiti pred vplivi naravnih sevanj na biopolje človeka – aure, zaradi vodnih tokov, zemeljske in kozmične magnetne mreže (Hartmannova in Curryjeva mreža), geoloških prelomnic in elektromagnetnega sevanja (elektro-smog: TV, računalniki, daljnovodi, različni električni aparati, nočne lučke, budilke ipd.)

2. Aktivator bioenergije telesa

BIOSTIMULATOR na telo deluje terapevtsko – podobno kot seansa pri bioenergetiku (glej rezultate testiranj spodaj), kar se kaže v povečanju belih in rdečih krvničk v krvi, povečani količini kisika v krvi, zmanjšanju holesterina in trigliceridev. BIOSTIMULATOR tako utrjuje naravni telesni obrambni mehanizem oz. skozi dovajanje bioenergije krepi imunski sistem.

3. Skrajša čas rekonvalescence
BIOSTIMULATOR pri delovanju podvoji hitrost deljenja celic, poveča se hitrost pretoka krvi, zato izjemno blagodejno vpliva pri celjenju ran zaradi poškodb in pooperativnih ran.

4. Protibolečinska terapija
Z BIOSTIMULATORJEM poteka naravna metoda samozdravljenja brez tablet, pri čemer telo prevzame le toliko bioenergije, kolikor jo potrebuje za vzpostavitev lastnega energetskega ravnotežja. Biostimulator ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja in ne predstavlja diagnoze, je kot naravni  pripomoček za alternativno lajšanje težav.
BIOSTIMULATOR lahko uporabljate tudi samo kot terapijo.
Rezultati  testiranj so pokazali, da BIOSTIMULATOR na organizem deluje zelo podobno kot zdravljenje bioenergetikov.
Telesu dovaja manjkajočo energijo na mesta, kjer jo potrebuje.

KJE POMAGA?

BIOSTIMULATOR je zelo učinkovit pri motnjah spanja, utrujenosti zaradi vremenskih vplivov, depresijah, vegetativni distoniji, alergijah, migrenah, bronhitisu, moških in ženskih težavah, neplodnost, presnovnih težavah, uravnavanju krvnega tlaka, revmatizmu, artrozi, osteoporozi, diabetes, gangrena, epilepsije. Deluje tudi proti trombozi in kardioprofilaksi – strdki v krvi. Izboljšuje micro in macro prekrvavitev telesa (kapilare, arterije, kjer je motena oskrba z krvjo in nekrozna stanja – gangrena, sladkorna bolezen), zmanjšuje stres.. Deluje tudi protibolečinsko in protivnetno.

Deluje tudi kot naravna  pomoč za odpravljanje težav kardiovaskularnega sistema, zagotavlja boljšo prekrvavitev vseh organov in izboljšanje celične presnove (organi, celice dobijo več kisika in hranil), kar povzroča temperaturno uskladitev telesa ter vitaliziranje telesa in duha – psihe.

STRANSKI UČINKI

BIOSTIMULATOR nima stranskih učinkov in se priporoča tudi otrokom. Pri zelo občutljivih osebah je možno, da v začetku uporabe pride do reakcije, t.i. nervozitete, lahko občutek mravljinčenja, gomazenja energije. Običajno ta zajema tista mesta, ki so lahko vzrok določenih zdravstvenih težav. To je dober znak, saj pomeni, da BIOSTIMULATOR deluje.

KONTRAINDIKACIJE

BIOSTIMULATOR ni priporočljiv za osebe s srčnim spodbujevalcem oz. drugimi elektronskimi napravami na telesu oz. je potrebno za te osebe izdelati drugačen način zaščite. Umetne proteze, tudi umetne zaklopke, imolanti pri raziskavi niso imeli kontraindikacij.

Pomembno je, da se pri uporabi oznaka (našitek) – surovinska sestava, ki je všita v blago in se nahaja desno spodaj, obrne proti nogam, ker se le tako izkoristijo maksimalne lastnosti BIOSTIMULATORJA!
Običajna uporaba je na postelji – jogiju pod jogi rjuho, lahko pa tudi pod jogijem za občutljivejše osebe!

Pri občutljivejših ljudeh se priporoča postopno uvajanje ali namestitev pod jogijem. Primer:
1. teden – po 1 uro dnevno
2. teden – po 2 uri dnevno
3. teden – po 4 ure dnevno
4. teden – polni čas spanja

TESTIRANJA in REZULTATI

BIOSTIMULATOR je bil testiran na Inštitutu Bion in Inštitutu Huped.

Mnenja

NEKAJ MNENJ NAŠIH STRANK

“Spoštovani!

Moj mož je že nekaj časa slabo spal. Imel je čudne in moreče sanje. Odločila sva se, da nekaj storiva, da se te slabo prespane noči prenehajo. Pri vas sva kupila zaščitno polje >Biostimulator< in poizkusila. Z veseljem vam sporočam, da se je možu od začetka uporabe >Biostimulatorja< spanje izboljšalo, sanje so izginile in tudi njegovo dnevno počutje je boljše. Opažava, da novo zaščitno polje pozitivno vpliva na njegovo spanje. Zahvaljujem se vam za vaše razumevanje in nasvete.”

Lep pozdrav, (Lidija S., Ajdovščina)

————————————————————————————————————————————————–

“Spoštovani!

Rada bi se Vam zahvalila za vse, kar ste dobrega storili zame in za mojega moža. Pred tremi leti ste opravili pri meni radiestezijsko meritev spalnice, nad katero pa takrat nisem bila prepričana. Odkrili ste možne bolezni, čeprav sem se počutila takrat povsem zdravo. Za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja Biostimulator se takrat nisem odločila. To je bila moja napaka. Minila so tri leta in mene je doletelo vse to, kar ste takrat ugotovili na podlagi meritev. Zbolela sem in bolezni so se vrstile ena za drugo. Nazadnje sem zbolela za hudo pljučnico in zaradi in zdravila v bolnišnici. Mož je imel čedalje bolj nemirno spanje, se zbujal z bolečinami v vratu in hrbtenici. Rekla sem si, da je tega dovolj in sem Vas ponovno poklicala. Naročila sem nevtralizacijsko zaščitno polje Biostimulator za oba, a brez moževe vednosti. Čeprav on v to ni verjel, so se ravno pri njemu najprej pojavile pozitivne spremembe: ni imel več mrzlih nog, izboljšala se je prekrvavitev, zmanjšale so se bolečine v vratu in hrbtenici, spanje se je normaliziralo. Sama sem imela več negativnega sevanja, zato je bila tudi reakcija zame zelo huda. Trije tedni so minili, da sem lahko zaspala, ne da bi občutila energijo, ki me obdaja. A zdaj je to za mano, počutim se odlično. Zbudim se naspana in spočita. Zdravniki me še zdravijo po pljučnici, a vem, da bo tudi to kmalu za menoj.
Danes vem, da bi lahko težave preprečila ali vsaj omilila, če bi se za nakup odločila že takrat.
Še enkrat hvala z željo, da vztrajate še naprej pri svojem delu, ker boste tako pomagali lahko še mnogim ljudem.”

Lep pozdrav, (Irena Š., Kamnik)

————————————————————————————————————————————————–

“Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno). Glede na to, da sem se hotel rešiti dosedanjih težav, sem se odločil za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja podjetja ALTERA.
Že v prvi noči nisem čutil več bolečin v ledvenem delu hrbta, kar se mi je dogajalo prej vsako noč. Po preteku slabega pol leta sem imel sistematični pregled, na moje presenečenje pa so bili rezultati izvidov veliko boljši kot prej… Oba z ženo sva sedaj zadovoljna, tudi splošno počutje se je nama izboljšalo. Zato menim, da ljudje, ki trpijo za različnimi zdravstvenimi težavami naj se obrnejo na podjetje ALTERA, kjer vam pri takih težavah lahko svetujejo in pomagajo. «Pozdrav, Rudolf V., Kamnik

————————————————————————————————————————————————–

“Presenečen sem nad točnostjo diagnosticiranja na osnovi radiestezijske izmere. Čeprav sem bil v začetku skeptik, sem sedaj povsem zadovoljen. Po več letih nespečnosti in krčev v nogah je to zame končno preteklost .«

Ferdo G., Šentvid pri Ljubljani

Z blazino Biostimulator (zaščita proti sevanju) sem zelo zadovoljna.
S srcem nimam več toliko težav kot jih je bilo prej, saj sem bila vsake dva meseca za nekaj dni v bolnišnici. Aritmija se je umirila, tudi spanje se mi je izboljšalo. Upam, da bo tako tudi ostalo, saj pri svojih 77 letih ne morem pričakovati čudežev, a blazina mi daje upanje.Tudi z hrbtenico imam manj težav in odkar imam blazino, me še ni položilo v posteljo, kot se je to dogajalo prej. Z nevtralizacijsko zaščito sem zelo zadovoljna, priporočam jo tudi drugim. «
Ana G., Trbovlje

————————————————————————————————————————————————–

“Sporočiti Vam želim, da sem nad vašo zaščito Altera zelo navdušena in zadovoljna. Doslej imam o njej samo pohvalne besede.
Medtem se mi je normaliziral krvni tlak, spanje se mi je izboljšalo in tudi splošno zdravstveno stanje.

Res enkratno!”
Marija B., Ig pri Ljubljani

————————————————————————————————————————————————–

“Spoštovani!

Ko sem se v začetku Septembra 2004 odločila za radiostezijsko meritev spalnice, sem si rekla “zakaj pa ne”.
V spalnici so aparati brneli v vseh smereh. Kaj pa zdaj, sem si rekla? Povedali ste mi, da lahko to preprečim z “Biostimulatorjem”. Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga.”

Anica P., Kranj

————————————————————————————————————————————————–

“Pozdravljeni,

Toliko , da javim : včeraj smo vsi odšli spat hitreje, ker nas je zanimalo, kako bo spanje s tem biostimultorjem. Mama : ima reakcijo v levi roki in ramenu ( jo boli in ima zatečeno – pa ne fejst ) pravi pa, da je spala kot top in zelo globoko. Tudi čez dan jo vleče nazaj nanj in pravi , da je ful ok.

Samo pravi : točno tam, kjer ste mu povedali, da je problem s pljuči in z hrbtenico je rekel, da je vso noč čutil gomazenje in , da se nekaj dogaja. Pravi tudi, da je super in , da čuti več energije.

Jaz : ponoči sem čutla gomazenje po hrbtenici , spala globoko in nič me ni bolelo zjutraj, ko sem vstala. Navadno me boli leva ledvica, ramenski predel in križ, kot je pokazala aura.( sicer ne fejst ampak danes me ni nič). Za sebe lahko mirno rečem, da se počutim resnično spočito in umirjeno kot že dolgo ne. To pa je najlepše jutro, ko se vstaneš in te nič ne boli.

Absolutno smo se takoj kosilu vsi ponovno vrnili na svoje Biostimulatorčke!”

Lep pozdrav, Maja

————————————————————————————————————————————————–

Mnenje stranke, ki ga je posredovala preko obrazca na spletni strani:
Ime in priimek:Mojca Skočaj

Vaša izkušnja z nami:Pozdravljeni Roman, Najprej naj povem,da se danes dne 01.09.2014 počutim zelo dobro, od terapije je minilo malo več kot en mesec, moje težave so bile s strani uradne medicije, depresija. Vem da temu ni bilo tako, namreč vse se je začelo z rahlo omotico in utrujenostjo, in zamašeninim nosom.Zdravnica mi je predipasla antibiotik , ker je mislila da imam vnetje sinusov, po antibiotiku se mi je zdravstveno stanje grozno poslabšalo, prišlo je do omotic, slabosti in groznega pritiska v glavi, pokanja v ušesih in želodčnih težav. Doživela sem tudi 4 panične napade grozno, človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu! Ker je uradna medicina ugotovila je bila smo zadebljena nosna sluznica, vsi ostali izvidi so bili o.k., skratka izpolniti sem morala tudi vprašalnik, s katerega je bi bilo razvidno ali imam mogoče znake depresije, tudi ta je bil negativen. Moje staje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Iskalala sem vse možnosti in tako prišla do Romana, kateri je naprej opravil meritve v spalnici, po meritvah sem se odločila, za nakup odeje bioterapevt , naj povem, ta odeja me je rešila, moje mišice se niso več same krčile, pritisk mi ni več nihal, skratka takoj je bilo moje stanje za 20 % boljše, po terapiji pa kot sem že napisala se danes počutim dobro , nimam več slabosti , omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti , brez tvoje terapije in blazine Biostimulator ne vem če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

Dovolim, da mojo izkušnjo objavite na spletni strani:Da

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

 

Imam velike težave z alergijo, praktično vse kar me obkroža, mi povzroča težave. Zato tudi v stanovanju nimam zaves, tepiha, tudi v avtu imam usnje. Posledično temu so tudi težave z spanjem. Odločil sem se za radiestezijski pregled hiše. Analiza merjenja je pokazalo škodljivo sevanje podzemne vode, hartmana in kozmičnega sevanja. Odločil sem se za zaščito pred sevanjem Biostimulator, kajti tudi nisem mogel premestiti postelje, saj je bila hiša odnosno spalnica na slabem mestu. Bil sem skeptičen v material, zaščita je iz bombaža, da mi ne bi dodatno povzročalo alergije. Po uporabi pa je moje mnenje drugačno, spanje se mi je zelo izboljšalo in s tem tudi dnevno počutje;  Pozdrav, Založnik, Kranj

 

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa, dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara R, Postojna

 

Ko sem se preselila v novo stanovanje, nikakor nisem več mogla spati, kar je bilo čudno, saj nimam zdravstvenih težav. Po mesecu dni nespanja sem se ponovno odločila za vaše podjetje, saj ste bili pri meni pred več kot desetimi leti na drugi lokaciji. Že takrat sem kupila vašo zaščito za posteljo, katero sem kasneje dala sestri, ker sem odšla v Avstralijo. Sestra je zadovoljna, zmanjšale so se ji težave v nogah. Po vrnitvi iz Avstralije v tem novem stanovanju, nikakor nisem mogla spati, pomislila sem, da je nekaj narobe na moji postelji. Meritve so pokazale negativno sevanje, torej, da je ležišče na povsem neprimernem mestu za spanje kot počutje. Ponovno sem kupila vaš Biostimulator, že po prvi uporabi sem spala odlično, tudi dnevno počutje je sedaj  dobro. Lep pozdrav, Marinka G., Novo Mesto

(Opombe: imamo vso origininalno dokumentacijo)

ALTERA, ŽE OD 1996 IZKUŠENJ IN V PRIHODNOSTI – VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – NARAVNO PREPREČEVANJE SEVANJA – KVALITETA Z TRADICIJO

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo