Diabetes

Diabetes2020-01-17T09:11:47+00:00

Sladkorna

DIABETES, TEŽAVE,VNETJE TREBUŠNE SLINAVKE, PANCREAS

 

Zgodnje zdravljenje trebušne slinavke, diabetesa je velikega pomena za zdravje tudi kasneje. Diabetes – sladkorna bolezen je sistemska. Napade praktično vse organe, srce, ledvice, oči, ožilje, živčni sistem. Telo se hitreje stara. Pogosti so vzroki geopatske in emocionalne narave. Poglejte si, kako naravno izboljšati funkcijo trebušne slinavke z bioenergijo.

 

KAJ JE TREBUŠNA SLINAVKA?

 

,zdravljenje trebusne slinavkeTrebušna slinavka je dvojno mešana žleza, saj hormone izloča v kri in prebavne sokove v dvanajstnik.

POMANJKANJE KRVNEGA SLADKORJA

 

Sladkorna bolezen – diabetes je kronično stanje, ko gre za povišan  sladkor v krvi zaradi pomanjkanja inzulina ali odpora proti njemu – hipoglikemija.

 

PREVEČ SLADKORJA V KRVI

 

Hiperglikemija (previsok kot prenizek sladkor v krvi, nihanja krvnega sladkorja), zaradi težave trebušne slinavke, tip 1,tipa 2.

Ostale bolezni in posledice so: vnetje slinavke – pankreatitis, katero je lahko kronično.

 

ZNAKI IN SIMPTOMI VNETJA TREBUŠNE SLINAVKE

 

•Bolečine v križu  (tudi lahko zaradi  ciste na trebušni slinavki, ali tumor in rak trebušne slinavke.

 

TEŽJE POSLEDICE SLADKORNE BOLEZNI

 

tezave z trebusno slinavko, diabetes

Gangrena noge ali prstov na nogi, amputacija in invalidnost, slepota.

Diabetes  povzroča okvare in odpovedi organov  (ledvica, srce, možgani..). Pogosto spahovanje  in napihnjenost trebuha po zaužiti hrani lahko kaže na njene motnje v delovanju..

 

Zdravljenje sladkorne bolezni je tako izrednega pomena za celo telo!

 

pretirana žeja, suha usta, pogosto uriniranje so simptomi

SIMPTOMI IN ZNAKI ZA DIABETES

Povečano izločanje urina, žeja, izguba teže, pretiran občutek lakote, stalna utrujenost, zaspanost, suha usta, mravljinčenje palca na nogi..

Določeni tipi sladkorne bolezni veliko let potekajo brez simptomov.

 

Ko sladkorna bolezen doseže višji nivo se pozno šele odkrije. Vmes pa so nastopile številne okvare drugih organov.

 

SLABO POČUTJE IN POMANJKANJE ENERGIJE

 

vzrok vnetja trebušne slinavkeTrebušna slinavka ima zatorej velik vpliv na počutje  in zdravje (zlasti nihanje sladkorja v krvi). Utrujenost brez razloga, motnje vida so znaki nihanja krvnega sladkorja.

Anatomija trebušne slinavke je razdeljena na tri dele: glava, telo in rep.

V nadaljevanju si lahko ogledate več o tem, kateri so tudi dodatni skriti vzroki, ki povzročajo bolezni in preobremenitve trebušne slinavke.

Alternativno naravno zdravljenje z bioenergijo učinkovito izboljša delovanje trebušne slinavke, tudi ko sama dieta pri sladkorni bolezni ni dovolj.

 

Kakšen je alternativni preventivni pregled pancreasa ?

 

Priporočamo pregled z Aura GDV sistemom, kjer so težave vidne dosti pred nastopom bolezni. To pomeni še preden so prisotni simptomi in znaki diabetesa.

Aura GDV hkrati omogoča pregled celega telesa in organov. Zlasti pomembnih kot srce, ledvic, oči (očesna retinopatija), živčni sistem. Ti so pogosto prizadeti ob sladkorni bolezni. To pa pomeni zgodnje ukrepanje pred hujšim razsežnostim bolezni.

 

KAKO  NARAVNO IZBOLJŠATI DELOVANJE FUNKCIJE TREBUŠNE SLINAVKE, URAVNATI KRVNI SLADKOR?

 

Geopatsko sevanje, katero vpliva na telo ponoči med spanjem je lahko eden izmed vzrokov. Ta pogosto onemogoča učinkovito zdravljenje trebušne slinavke. Tudi je razlog, da se bolezen še razširja- gangrena na nogi, motnje vida ali celo slepota!

 

ZA UČINKOVITO ZDRAVLJENJE SLADKORNE BOLEZNI ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!


 

GEOPATSKI VZROK MOTNJE TREBUŠNE SLINAVKE

 

naravno zdravljenje diabetesa

• STE POMISLILI, DA LAHKO GEOPATOGENO SEVANJE V PREDELU TREBUŠNE VOTLINE,  POVZROČA NERAVNOVESNO DELOVANJE – OKVARA TREBUŠNE SLINAVKE?

Bolezni nastopajo kot hipoglikemija – hiperglikemija, kronično vnetje slinavke (pankreatitis) kot tudi tumor, rak na trebušni slinavki.

Slika prikazuje Hartmanov križ  zemeljskega sevanja na predelu slinavke, kateri povzroča tudi različne bolezni slinavke. To vodi v neravnovesno delovanje le te in preobremenitev.

 

NAJVEČJI PROBLEM SLADKORNE BOLEZNI JE SLABA PREKRVAVITEV

 

Diabetes je sistemska bolezen – povišan krvni sladkor ogrozi namreč delovanje večino organov telesa. To so ledvice, srce, oči-siva mrena, jetra, ožilja, okvare živcev – nekroza- gangrena-amputacije okončin, stopal, prstov na nogi. Tudi znižan sladkor v krvi povzroča številne zaplete.

Splošno je motena mikro-makro cirkulacija krvi zaradi ožilja in s tem oskrba organov. Rane in poškodbe se težje celijo. Zmanjšan je občutek za dotik in bolečine, ker je prizadet živčni sistem.

 

Na to problematiko je opozoril že Rudolf Breuss v  svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije!

Radiestezijski pregled sevanj omogoča rešitve, saj organ, ko ni več izpostavljen geo – sevanju podvodnih tokov, postopoma začne bolje delovati.

To pomeni naravno zdravljenje sladkorne bolezni oz. “zdravilo” za slinavko. Več za naravno uravnavanje krvnega sladkorja tukaj…

 

Gangrena

TREBUŠNA SLINAVKA IN POSLEDICE SLADKORNE BOLEZNI – GANGRENA

 

gangrena na nogi in prstuTrebušna slinavka izloča hormon inzulin. Ob neustreznem delovanju trebušne slinavke se lahko pojavi pomanjkanje insulina. To povzroči sladkorno bolezen, diabetes.

Zdravljenje z inzulinom pa ima tudi negativne vplive  na žile, kar se vidi najpogosteje na nogi. Sladkorna bolezen ne izbira let in je žal prisotna tudi pri otrokih, na samo pri odraslih.

V ZDA npr. dnevno odkrijejo zdravniki med 30-40.000 novih primerov diabetesa.

Težave, bolezni trebušne slinavke

Vnetje trebušne slinavke (pankreatitis, bolečina seva v križ in je zelo huda. Vzroki so v obstrukciji pankreatičnih izvodil), tumor, rak trebušne slinavke, sladkorna bolezen – diabetes;

GANGRENA

 

Je produkt običajno sladkorne bolezni, so pa še drugi razlogi. Gangrena je nekroza tkiva živega organizma, običajno je prizadeta noga, prsti, zaradi česar so pogoste amputacije le teh.

Gangrena noge je lahko suha ali vlažna. Vzrok se nahaja v moteni krvni oskrbi okončin zaradi bolezenskih sprememb na žilah. Diabetično stopalo, prsti, diabetična noga največkrat nastanejo zaradi posledice sladkorne bolezni.

 

Slika spodaj je primer diabetičnega stopala prsta pred in po  naši bioterapiji.

 

Gangrena je tudi ozdravljiva! S pravočasno bioterapijo je mogoče rešiti nogo, telesne ude, prste..

 

DRUGI RAZLOGI ZA GANGRENO

 

Največkrat nastane zaradi diabetesa, so pa tudi drugi vzroki – povišan holesterol, bolezni žil, strdki… S klikom na sliko jo lahko povečate za boljši ogled..

 

UČINKI BIOENERGIJE PRI GANGRENI

 

gangrena na nogigangrena po terapiji

 

1.slika-pred bioterapijo                                                    2.slika – 5/21 terapija

 

Oglejte primer gangrene pred bioterapijo (1.slika) in po peti naši bioterapiji.

4 terapije smo izvedli na daljavo! Mislimo, da so dodatne besede odveč! V primerih, ko grozi amputacija udov, razmislite o še drugih alternativnih rešitvah. Konkretno tu alternativno zdravljenje z bioenergijo še ni končano. Običajno traja bioterapija do 21 dni.

 

 

PRI GANGRENI DODATNO PRIPOROČAMO UPORABO TUDI NAŠEGA BIOENERGIJSKEGA SISTEMA- BIOSTIMULATOR .

Ta izboljšuje naravno micro in macro cirkulacijo in s tem oskrbo organov po krvi in kisiku. Namreč preslaba oskrba, cirkulacija je vzrok nekroze – gangrene)

 

 

Sladkorna bolezen, diabetes je kronično stanje

Telo ne more asimilirati dela zaužite hrane, posebno sladkorja, moke. Zdravljenje sladkorne bolezni z inzulinom dolgoročno vpliva tudi slabilno na ožilje, bolezni ožilja.

Neravnovesno delovanje trebušne slinavke povzroči preveč ali premalo sladkorja v krvi. Za diabetesom obolevajo odrasli kot tudi otroci.

Slabo delujoča  trebušna slinavka povzroča težave, celo okvare ali odpovedi ostalih telesnih organov (ožilje, srce, oči, pljuča, ledvice, jetra).

 

Dodatno

 

URAVNAVANJE KRVNEGA SLADKORJA – HIPER / HIPO GLIKEMIJA, NASVETI

 

simptomi,znaki sladkorne bolezni

Dieta za sladkorne bolnike je izrednega pomena, priporočljiva je prehrana z veliko zelenjave.

Zelenjavne juhe, peteršilj, zelena, bučke, stročji fižol, uživanje kravje ali kozje sirotke, brez škroba. Odsvetuje se konzumiranje  alkohola, prenehanje kajenja v kolikor kadite.

 

 

PREVERJENO

 

Jesti je potrebno več manjših obrokov čez dan. Številni primeri so pokazali tudi, da ljudje, kateri so v preteklosti imeli za glaven in edini obrok večerjo. Pred tem pa niso sploh jedli, zvečer pa so torej konzumirali prevelike količine hrane so zboleli za diabetesom.

Priporočajo se dnevno telesne aktivnosti (hoja, sprehod, vsaj pol ure na dan).

 

 ŠKODLJIVO SEVANJE PODZEMNIH VODA LAHKO POVZROČA TEŽAVE

 

Radiestezijski pregled ležišča,  preverjanje sevanja postelje omogoča detekcijo in lokacijo sevanj. Različna sevanja lahko povzročajo preobremenjenost slinavke, tudi tumor ali rak.

Naročilo sprejemamo preko kontaktnega obrazca ali na gsm:041-716-195

 

PREVENTIVNI ENERGIJSKI PREGLED TREBUŠNE SLINAVKE

 

SLIKANJE AURE  GDV omogoča energetski pregled trebušne slinavke in njene eventuelne disfunkcije (povišan -znižan krvni sladkor).

Slikanje Aure, avričnega biopolja organov in žlez predstavlja hkrati možnost preventivnega vpogleda na stanje organov in žlez, tudi ko bolezenski znaki še niso odkriti ali zgodnje odkrivanje težav.

Priporočamo preventivni alternativni pregled trebušne slinavke –  tudi preverjanje nagnjenosti organizma diabetesu. Video prispevek o postopku  pregleda avre si ogledate tu..

Priporočamo tudi: uporabo našega bioenergijskega sistema Biostimulator, kateri naravno izboljšuje MICRO-MACRO prekrvavitev (cirkulacijo) organov.

 

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO ZDRAVLJENJE –  IZBOLJŠANJE DELOVANJA SLINAVKE / ODPRAVO POTENCIALNIH VZROKOV:

 

pozicija postelje

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (geobiološka sevanja-vodne žile, Hartmann  povzročajo pogosto tudi obolenja pancreasa.

Tudi rak trebušne slinavke, vnetje – pancreatitis. Težave sladkorne bolezni lahko rezultirajo kot gangrena. Ta nastane običajno na nogi, stopalu, prstu -palcu.

Sevanja predstavljajo pogosti  skriti vzrok.

Diagnostični energetski pregled Aure GDV

Vključuje energetski pregled  pancreasa-trebušne slinavke tudi v zgodnjem stanju ko še ni težav. Vidne so tendence k sladkorni bolezni. Priporočamo tudi za preverjanje učinkovitosti pri že obstoječem zdravljenju sladkorne bolezni.

Zlasti pa ožjim družinskim članom, kjer je sladkorna že prisotna, ko so prisotni simptomi in neznani znaki težav. Zvišan ali znižan krvni sladkor povzroča številne okvare drugih organov.

•Bioenergija / bioterapija deluje tudi na daljavo

Alternativno naravno zdravljenje za sladkorna bolezen. Priporočamo pri diabetes mellitus, diabetes tip1, diabetes tip2, gangrena, rak slinavke, hiperglikemijo, hipoglikemijo, ciste na slinavki, bolečine v križu, kronično vnetje slinavke, tumor..).karcinom alternativno zdravljenje raka, vnetja, diabetesa  z bioenergijo trebušne slinavke

• POMEMBEN OPOMNIK – DIETA:

V primeru, ko je prisoten karcinom na trebušni slinavki se priporoča ne konzumiranje zlasti mesa in mesnih proizvodov, mleka in mlečnih proizvodov,  cvrte hrane. ,

• Za diabetes, gangreno priporočamo uporabo bioenergijskega sistema- Biostimulator, kateri naravno izboljšuje micro-macro oskrbo krvi – cirkulacijo organov in okončin, katera je pri sladkornem bolniku sistemsko motena in v določenih primerih povzroči gangreno.

 

Naša mama je imela težke diagnoze – sladkorna bolezen, odpoved ledvice, srce, zdravniki niso dajali nobenega upanja več.. Že po prvi vaši terapiji je bila mama bistveno boljša, svetujem vsem, katerim medicina ne more več pomagati. lp Vlasta

 

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni -diabetes, vnetje, rak trebušne slinavke, povišan / znižan sladkor v krvi, hipo – hiper glikemija,tumor na slinavki..)

 

“ALTERA, PRVA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA- KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE” 

 

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0