Dojke -prsa

Dojke -prsa2020-01-17T09:17:03+00:00

Opis

RAK DOJKE, ŽENSKA PRSA, TEŽAVE

 

rak dojke, simptomo, znakiDojke so paren žlezen organ. Dojki ob porodu in vplivov hormonov izločata mleko. Bolezni dojk so lahko benigne ali maligne; Zdravljenje dojk je kompleksno.  Zlasti ko gre za rak, tumor dojke.

Benigne -nerakave spremembe dojk so: mastopatija, ciste -policistične dojke, papilomi, fibroze.

Dejavniki tveganja so dednost in reproduktivni dejavniki. Samo pregledovanje dojk je priporočljivo. Vzrok  malignih ali drugih bolezni dojk je lahko tudi geopatske narave.

To so razna zemeljska sevanja, katera imajo vpliv na telo zlasti ponoči med spanjem. Zato je smiselno preveriti z detekcijo sevanj ter odpraviti eventuelne vzroke, kateri so povzročili bolezen.

 

KAJ LAHKO DODATNO STORITE PRI BOLEZNIH DOJK?

 

Priporočamo naravno pomoč z bioenergijo. Bioenergetik deluje na spremenjene celice usmerjeno, kjer se je pojavil rak, metastaze, tumor na dojki. Okrepi imunski sistem, kateri je ključen pri vseh oblikah bolezni kot zdravljenje. Nastopa v vseh procesih kjer so vnetja, spremenjene oblike celic. Zaradi določenih dejavnikov pa lahko oslabi ter tako ne prepozna tujih celic in jih ne uniči.

Priporočamo bioterapijo tudi pri kemoterapijah, operacijah. Telo se hitreje razstrupi, zmanjšujejo se stranski učinki agresivnega zdravljenja dojke.

 

MALIGNE – RAKAVE BOLEZNI DOJK

 

Za rak na dojki so prisotni sledeči simptomi in znaki so lahko: otipna zatrdlina v dojki, povečane bezgavke v pazduhi, ugreznjena bradavica, krvav izcedek iz dojke, spremenjena koža (pomarančasta in rdečina).

 

KAKŠNI SO SKRITI VZROKI, KATERI POVZROČAJO TUDI MALIGNO OBOLENJE DOJKE?

 

Pogosto so to dejavniki, na katere “nimamo” vpliva, vendar ti dejavniki vplivajo na nas. Govorimo o škodljivem zemeljskem sevanju zlasti podzemnih vodnih žil, katero lahko povzroča različne oblike bolezni dojk. Zlasti, kadar prehaja med spanjem ponoči v prsnem delu. Sevanje povzroča benigne kot maligne spremembe celic.

 

rak dojke, tumor dojkeKAKO IZBOLJŠATI ZDRAVJE NA ALTERNATIVNO NARAVEN NAČIN, DA BO ZDRAVLJENJE DOJK, CIST UČINKOVITEJE?

 

Meritev sevanja v spalnici. Na osnovi pregleda se ugotovi, ali je vzrok za karcinom ali druga obolenja dojk in svetuje premik ležišča na ugodnejše mesto. Tako bodo različne metode zdravljenja dojke  uspešnejše. S tem se ustavi nadaljni razvoj bolezni in odpravi vzrok. To je vzrok, kateri pogosto povzroča bolezni in onemogoča popolno zdravljenje dojk.

BIOENERGIJA – naravno  odpravljanje težav in bolezni dojk različnih oblik. Bioenergetik deluje tudi na daljavo!

• Alternativni pregled mlečnih žlez z sistemom AURA GDV. V auri so zapisi, žarišča bolezni vidni dosti preje pred nastopom v fizični obliki.

 

KARCINOM IN SITU

 

Rak dojk je lokalen, omejen.

Nekateri znaki, da je rak dojke metastaziral: utrujenost, slabo počutje, bolečine v kosteh, suh in dražeč kašelj, motnje vida, bruhanje, glavobol. Rak dojke lahko povzroča tudi dolgotrajna uporaba hormonskih motilcev npr. kontracepcijska sredstva;

V primeru, da imate podobne simptome, se posvetujte z zdravnikom!

ODKRIJTE PRAVI VZROK BOLEZNI Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI!

Rak dojke

KARCINOM DOJKE

 

Rak dojke je najpogostejši ženski rak. Zbolevanje narašča, v Sloveniji letno zboli okoli 1000 žensk. Najpogosteje obolevajo za rakom dojk ženske med 50-60 letom. Zgodnje odkrivanje raka pomeni večje možnosti ozdravitve dojke.

 

rak dojke, policistične dojke, simptomi, znakiPriznani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov.

Tudi takih, kateri so bili “NEOZDRAVLJIVI”.

V svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post), je izjavil, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj.

V svoji bogati praksi ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja. To so izmerili in potrdili radiestezisti..

Dokler obstaja vzrok, obstaja tudi posledica !!

 

PREGLED SEVANJ OMOGOČA DETEKCIJO VZROKA!

 

 

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE  VZROKOV BOLEZNI IN TEŽAV Z DOJKO: ALTERNATIVNE METODE ZDRAVLJENJA RAKA

alternativno naravno zdravljenje dojk

alternativno zdravljenje

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne. Sevanja v pljučnem predelu lahko povzročajo obolenja dojke, tudi rakava kot kronična vnetna stanja.

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (zgodnji preventivni alternativni pregled obsega mlečne žleze, pljuča, tudi ko simptomi in znaki bolezni še niso prisotni…)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo! (ciste na dojkah, mastopatija, rak, karcinom dojke)

Biostimulator – naravna zaščita proti zemeljskim sevanjem. Hkrati deluje podobno kot pri bioterapiji, pozitivno vpliva proti vnetju in bolečinami, naravno dviga imunski sistem.

 

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE – ZDRAVLJENJE Z NARAVO”

 

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko hormonsko slabijo organizem in s tem povzročajo bolezni dojk kot so karcinom, mastopatija, policistične dojke)

 

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

 

SLIKA: ŠKODLJIVA SEVANJA LAHKO POVZROČAJO OBOLENJA  KOT RAK  DOJK, POLICISTIČNE DOJKE
rak dojk vzrok, policistične dojke

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo