Utrujenost

Utrujenost2020-01-17T09:14:25+00:00

Opis

STALNA KRONIČNA UTRUJENOST

 

kronična utrujenost, pomanjkanje življenske energije

Pomanjkanje vitalne življenske energije dolgoročno ogroža zdravje.

KAKO NARAVNO ODPRAVITI KRONIČNO UTRUJENOST?

Spoznajte pravi vzrok, ki onemogoča revitalizacijo telesa in kakšno je naravno zdravljenje kronične utrujenosti! Dnevna zaspanost, občutek, da nimate več kančka moči v telesu, se pozna tudi pri vsakodnevnih opravilih in koncentraciji. Dnevi se ponavljajo in celo poslabšujejo.

 

SKRITI POVZROČITELJI KRONIČNE UTRUJENOSTI

 

Vzroki so pogosto geopatske narave in stres.  To se da odpraviti z merjenjem geopatskih vzrokov ter z pomočjo Bioenergije.

 

KAKŠNI SO RAZLOGI ZA PREKOMERNO UTRUJENOST?

Vaše spanje ni kvalitetno. Tudi, če spite neprekinjeno brez prebujanja ponoči, ste zjutraj spočiti in sveži? Najbrž ne. Pogosto v teh primerih ljudje povedo, da so se že zbudili utrujeni, okoreli, po možnosti še s kakšnimi bolečinami.

 

kronična utrujenost, vzrokKAJ VPLIVA NA KVALITETO SPANJA?

Med spanjem ponoči smo lahko izpostavljeni nevidnim energijam sevanja Zemlje. Ta sevanja obremenjujejo organe in znižujejo imunski sistem. Vzrok kronične utrujenosti je v tem, da organi med spanjem naj bi tudi počivali, a jih sevanje preobremenjuje. Zato je človek tudi že zjutraj utrujen in to se dogaja kronično – iz dneva v dan, mesece ali leta.

Slej kot prej se pojavijo različne bolezni. Dokazano je obstoj demence, Parkinsonove bolezni, diabetesa, srčno žilnih obolenj kot tudi težjih-rakavih bolezni.

 

VAŠE SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

• Stalna jutranja utrujenost, kronična nespečnost, pomanjkanje energije kot bi delali celo noč. Ste pogosto brez energije in volje, čutite kronično izčrpanos? Si pogosto rečete bedim celo noč in čakam na jutro? Se vas loteva depresija in potrtost, negativne misli?

 

SO PRISOTNI SIMPTOMI IN ZNAKI KOT

• Zaspanost čez dan, na momente kot omedlevica in slabo počutje?
• Je vaše življenje stresno nad normalo, ste nenehno utrujeni, se vam zdi, da ni izhoda iz tega kroga?
• Sindrom izgorelosti traja dlje od meseca, prehaja v kronično stanje?
• pogosto bedite med 1. in 4. uro zjutraj, ne morete zaspati v spalnici in zaradi tega spite raje drugje?
• imate motnje spanja – stalno zbujanje med spanjem, kronična zaspanost čez dan, ste stalno brez energije?

 

kronicna utrujenost, pomanjkanje energije in voljeKAKŠNI SO POGOSTI VZROKI, KATERI ONEMOGOČAJO REGENERACIJO TELESA, KAKO PRITI DO VEČ ENERGIJE?

RAZLIČNA GEOBIOLOŠKA SEVANJA POVZROČAJO NEKVALITETNO SPANJE, KAR SE ODRAŽA V DNEVNI UTRUJENOSTI IN POMANJKANJE ŽIVLJENSKE ENERGIJE

• KRONIČNA UTRUJENOST JE LAHKO POSLEDICA BOLEZNI- PRIPOROČAMO NAŠ PREVENTIVNI PREGLED CELEGA TELESA Z SISTEMOM AURA GDV.

 

• NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE ZA POMANJKANJE ENERGIJE IN KO JE PRISOTNA KRONIČNA UTRUJENOST Z BIOENERGIJO

 

KAJ IZBOLJŠUJE ŽIVLJENSKO ENERGIJO IN KVALITETO SPANJA?

 

• PRIPOROČAMO DOLGOROČNO TUDI NARAVNO-PRIPOMOČEK ZA VEČ ENERGIJE  IN BOLJŠE SPANJE –BIOSTIMULATOR

 

ODKRIJTE, KATERI SO  VZROKI Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI IN OMOGOČITE TELESU NARAVNO ZDRAVLJENJE KRONIČNE UTRUJENOSTI!

Podrobnosti

 

KRONIČNA UTRUJENOST, SINDROM ZARADI POMANJKANJA VITALNE ENERGIJE ČLOVEKA

 

utrujenost, brez energije, zaspanostPomanjkanje energije vpliva na zdravje in ima mnogo obrazov. Današnji način življenja je tudi posledično bolj napet, hiter in stresen, psihične obremenitve.

Prav zaradi tega pogosto pomislimo, da je sindrom burn out nekaj povsem normalnega, vendar resnično pri kronični utrujenosti lahko pomislimo tudi na morebitno bolezen. Problem številnih bolezni je namreč tudi v tem, da so dolgo časa zelo prikrite, predno preidejo do svojega pravega izraza.

 

Zgodnje ukrepanje in zdravljenje utrujenosti je velikega pomena!

Dlje ko traja, daljša je pot do zdravja kot tudi  večje so posledice!

Povrnite si zdravje na naraven način z našimi storitvami že danes!

 

BOLEZEN V OZADJU

Zato lahko upravičeno rečemo, da je stalna izgorelost lahko bolezen, zaradi (še neodkrite) bolezni. Naprimer pri bolezni anemija (slabokrvnost) so simptomi  in znaki utrujenost. Pri težavah trebušne slinavke (težave z sladkorjem), bolezni srca in ožilja prihaja tudi do pretirane zaspanosti.

 

Vzroki

KAJ JE TOREJ PRVI VZROK ZA KRONIČNO UTRUJENOST?

 

kroničana utrujenost, vzrok, zdravljenje1. Najprej bi se osredotočili na naše spanje, problemi z spanjem. Zdravo spanje omogoča človeku dovolj energije, obratno pa slabo spanje, spanje z zbujanji ali celo nespečnost nedvomno povzročajo težave:

pretirana zaspanost čez dan, slaba koncentracija, slab imunski sistem, slabo počutje, kar vsekakor vodi do kronične utrujenosti in posledično do bolezni.

Veliko ljudi kljub neprekinjenemu spanju toži, da so zjutraj utrujeni, brez energije in volje.
Jutro se je torej začelo, oditi je potrebno na delo, a telo se nekako upira.

Splošno najpogosteje je poznana spomladanska utrujenost, večja težava pa je, če to traja skozi celo leto ne samo spomladi..
Izčrpanost je hkrati lahko posledica našega neravnovesja telesa, bodisi preveč dela in ustrezno premalo počitka.

Posledica neravnovesne prehrane in številnih drugih slabilnih dejavnikov kot so motilno sevanje na predelu telesa med spanjem.

Naravno zdravljenje kronične utrujenosti se začne prav v spalnici! Tu so pravi vzroki, saj neprimerna lega postelje na škodljivih sevanjih onemogoča regeneracijo telesa in kvalitetni počitek!

Priporočamo

SIMPTOMI IN ZNAKI PRI UTRUJENOSTI SO POGOSTO  POSLEDICA GEO – SEVANJ

PRIPOROČAMO:

kako odpraviti kronično utrujenostMeritev sevanj spalnice, pisarne. Različna sevanja  povzročajo slabše in nekvalitetno spanje ter kronično  pomanjkanje energije. Prvi znaki so običajno jutranja utrujenost. S tem dobimo pravi odgovor, kako priti povsem naravno do več energije!

Diagnostični energetski pregled Aure GDV ( energetski pregled  žlez in organov, burn out sindrom je lahko posledica bolezni -pravočasno odkrivanje težav )

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo!

Alternativno zdravljenje kronične utrujenosti. Za stanja ko ste stalno brez  energije,  ko vam primanjkuje volje, vas muči kronična izčrpanost, izgorelost, prekomeren stres, depresije…

 

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo  različne težave organov)

 

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

KOMBINACIJA VODNEGA TOKA IN HARTMANOVEGA SEVANJA NA PODROČJU MOŽGANSKEGA DELA POVZROČA TEŽAVE  Z  SPANJEM IN TUDI BOLEZNI RAZLIČNIH OBLIK – KRONIČNA UTRUJENOST

 

naravno zdravljenje kronične utrujenosti, bioenergetik

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0