Spanje in zdravje

Spanje in zdravje2020-01-17T08:47:42+00:00

Opis

 

SEVANJE ŠKODI SPANJU IN ZDRAVJU? 

 

spanje vpliva na zdravje

Nekvaliteten spanec, zbujanje z glavobolom (simptomatska sporočila našega telesa v obliki težav, bolečin…, bolezni, pogosto ignoriramo, utišamo z raznimi tabletami).

Daljša obdobja motnje spanja, zbujanje ponoči ali celo nespečnost pa vodi k težavam in boleznim, katerim pravimo, da so vzroki ” neznani “.

Dokazano nastaja tudi več delovnih kot tudi prometnih nezgod.

 

 

KAKO NAD MOTNJE SPANJA IN NESPEČNOST?

 

Pravo in celovito zdravljenje nespečnosti pomeni “ozdravitev” pravih vzrokov, ne simptomov.

 

Naše zdravje je v veliki meri odvisno od kvalitetnega spanca, saj le zdravo in kvalitetno spanje krepi naš imunski sistem. To nam daje življensko potrebno energijo, veselje, voljo, obnavlja telo. Če je temu tako, smo lahko brez skrbi da ležimo na pozitivnih mestih za počitek.

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

 

Sprašujemo se torej, zakaj nas pestijo različne težave, bolezni, ne pomislimo pa, da se skriti vzroki za nespečnost pogosto nahajajo prav doma – v spalnici! Pogosto mislimo, da je slabo spanje le slučajnost, ki pride zgolj z leti.. Zdravljenje nespečnosti se torej začne prav v spalnem prostoru, kjer težave z spanjem pogosto izvirajo in povzročajo različne oblike bolezni!

 

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SPANJE JE OVIRA”

 

Simptomi

 

POGOSTE TEŽAVE SPANJA ZARADI NEPRAVILNIH POLOŽAJEV LEŽIŠČ :

 

jutranji glavoboli, pomanjkanje energije, slab spanec•motnje spanja – zbujanje ponoči ob istih urah –  zlasti med 2. in 4.uro zjutraj, nespečnost, glavoboli (tudi jutranji glavoboli)

•prehladi, dihala, alergije, težave z nogami, težave, bolečine z sklepi, težave z hrbtenico

• motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči), depresije, bolečine po samo določeni strani telesa

•otroki se obračajo ponoči na drugo stran postelje, prebujanje med spanjem, šklepetanje z zobmi

• ležanje na vedno določen konec postelje, ležanje povprek, potenje. . in na konec koncev tudi bolezni

 

TEŽAVE Z SPANJEM – TEŽAVE Z ZDRAVJEM

 

Različno sevanje torej različno vpliva na človeka, določena sevanja vplivajo v prvi vrsti na spanje, druga vrsta pa na žleze in organe.

spanje vpliva na zdravje, vzrok motnje spanjaŽe znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je pomagal številnim ljudem (ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov), je v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post) zapisal:

Nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj!

V svoji bogati praksi je ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja. 

To so izmerili in potrdili radiestezisti..

Dokler obstajajo vzroki, obstajajo tudi posledice !!

 

 

 

Pregled organizma

 

PREGLED ŽLEZ IN ORGANOV TELESA AURA GDV

 

 

slikanje aure, pregled celega telesa, vzrok nespečnostiMotnje spanja, pogosto prebujanje včasih kažejo tudi lahko na bolezensko stanje

 

Slikanje Aure (GDV tehnologija-alternativni pregled telesa – slikanje koron prstov roke)

Rezultati funkcije organov se digitalizirajo v računalniku, vsak prst roke je povezan z številnimi notranjimi organi.  To pa hkrati pomeni tudi zgodnji alternativni pregled energetskih pretokov organov in njihove nepravilnosti (žarišča bolezni). Tudi v že zgodnjem stanju, ko se težave še niti niso razvile.

 

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

 

Vpliv sevanj

 

OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE!

 

Med spanjem je v določenih primerih naše telo izraziteje izpostavljeno določenim stalnim sevanjem podvodnih tokov, hartmanove mreže, kozmičnim. V določenih situacijah tudi elektrosmog – elektromagnetnimi sevanji.

Na predelih telesa(organih) koder poteka sevanje, nastajajo težave in blokade energetskih pretokov, kar pomeni, da določen organ ne dobi več dovolj zadostne energije in začne obolevati.

 

MERITEV SEVANJ POGOSTO ODKRIJE VZROK NESPEČNOSTI

 

Sevanja so nevidna, brez vonja, ne da se jih prijeti in so zato skriti sovražniki zdravja! Le te pa lahko merimo s pomočjo inštrumentov in so kot taki najpomembnejši vzroki bolezni.

 

sevanje, vpliv sevanja na zdravje in spanjeKot npr. računalnik, TV, hladilnik…oddaja elektromagnetna sevanja, katera z našimi čutili ne zaznavamo pa vemo samoumevno da obstajajo.
Torej, vsaka težava ima svoj vzrok, prej ko ga odkrijemo, boljše je in neprecenljive vrednosti.

Če ne odpravite vzroka, kateri povzroča težave kot motnje s spanja, je to podobno, kot bi na napr. vašem vrtu obrezovali plevel. Dokler ga ne boste izpulili z korenino vred, ga boste lahko stalno obrezovali (se ukvarjali z posledico).

To velja tudi v ostalih, bolezenskih primerih. Prav zato je pravilna lega vaše postelje naravno zdravljenje nespečnosti in to brez stranskih efektov!

 

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA”

VIDEO PRIKAZ: RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJ

 

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0