Revmatizem revma

Revmatizem revma2020-01-17T09:07:17+00:00

Revma

REVMATIZEM, BOLEZEN SKLEPOV IN KOSTI

revma, revmatizem, bolečine v sklepih Sklepna revma je boleče vnetje in povzroča degenerativne procese mišic, bolezni kosti in sklepov.Prisotna ni samo pri odraslih, temveč tudi otrocih.

V medicini se za zdravljenje artritisa, revmatičnih obolenj uporabljajo antirevmatike in glukokortikoide. Le ti imajo številne stranske učinke.

Vzroki za sklepno revmo so pogosti prisotni prav ponoči med spanjem! Določena zemeljska sevanja povzročajo številne vnetne procese zlasti na mišicah in kosteh. Zato je smiselno opraviti meritve sevanja ter tako ugotoviti pravi vzrok in ga odpraviti.

KAKO NARAVNO NAD BOLEČINE IN REVMO?

Z bioenergijo uspešno lajšamo bolečine in revmo. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka, kateri je odgovoren pri številnih vnetjih ter tako tudi bolečinah. Tudi pri artrozi, obrabi sklepov. Gibanje je lažje kot tudi življenje samo!

Znaki in simptomi za revmatizem so težave z gibanjem sklepov telesa. To so kolena, kolki, rame, stopala, prsti na rokah in nogah,  vretenca, hrbtenica, bolečine v križu, išijas. Težje gibanje povzroča tudi artroza, obraba sklepnega hrustanca, osteoporoza, osteomielitis.

 

SO BOLEČINE V SKLEPIH MOČNEJŠE OB SPREMEMBI VREMENA?

Na revmatske težave kot artritis vplivajo tudi lahko številne pretekle vnetne bolezni kot so denimo nezdravljena angina. Pri angini se pojavijo tudi hkrati bolečine v sklepih v obliki revme. Ljudje, kateri imajo izrazitejše revmatske težave, pogosto tudi čutijo bolečine sklepov ob spremembah vremena.

 

Poglejte si, kakšni so vzroki za revmatizem in alternativno zdravljenje sklepne revme, artroze ter osteoporoze, ko samo pravilna prehrana in dieta ni dovolj za odpravljanje težav..

bolečine v sklepih, revma, obraba sklepovSO TEŽAVE, BOLEČINE V SKLEPIH IN MIŠICAH IZRAZITEJŠE ZJUTRAJ? STE POMISLILI, DA JE LAHKO ZA TO KRIV NEUSTREZEN POLOŽAJ POSTELJE, DA LEŽITE NA SEVANJIH, KATERA POVZROČAJO VNETNE PROCESE NA KOSTEH?

 

ODKRIJTE PRAVI VZROK S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV ŠKODLJIVIH SEVANJ (video predstavitev)

 

Išijas je vnetje bedernega živca, bolečine so lahko daljšega obdobja.
(poskrbite tudi na delovnem mestu, v primeru delovanj klima sistemov, za večjo oddaljenost ali manjšo jakost, tudi v vozilu, saj tudi to lahko povzroči te težave)

 

PRIPOROČAMO ZA NARAVNO ZMANJŠANJE BOLEČIN IN BOLJŠO GIBLJIVOST SKLEPOV TUDI BIOSTIMULATOR

 

Moj mož je imel stalne bolečine z vratom in hrbtenico. Po uporabi Biostimulatorja so se zmanjšale bolečine in izboljšalo tudi spanje, nima več mrzlih nog.. lp, Irena Š., Kamnik

Bolezni

 

JE VAŠA GIBLJIVOST SKLEPOV SLABA IN BOLEČA, JE PRISOTNA REVMA RAZLIČNE OBLIKE?

 

revma, naravno zdravljenje, bioenergijaRevmatične bolezni poznamo večinoma pod pojmom artritis, sklepna revma, artroza, išijas
ARTRITIS –  alternativno naravno zdravljenje
Artritis je revmatična bolezen, povzroča ga vnetje sklepov. Težave se pojavijo običajno na manjših sklepih (prsti, dlani, prsti na nogah, stopala, komolci).

Zlasti jutranje bolečine v sklepih so lahko znanilci artritisa. Simptomi in znaki so lahko vroči kot tudi mrzli sklepi, prsti na nogah ali rokah iskrivljeni, zmanjšana je tudi moč prijemanja, v določenih stopnjah bolezni pa tudi onemogočeno stiskanje dlani v pest.

ARTROZA

artroza kolena, artroza obraba kolkaArtroza, obraba sklepov,  je bolezen sklepov zaradi pomanjkanja hrustanca. To pomeni, da hitreje kot hrustanec nastaja, se obrablja. Pogoste obrabe so artroza kolena in kolka.

Znaki in simptomi so bolečine in slaba gibljivost teh sklepov. Težave npr. z koleni so tudi zelo pogoste v primeru določenih športnih dejavnosti. Naprimer smučanje, tek, nogomet – popuščanje križne vezi, pretrganje, kar ne gre enačiti z revmatizmom.

Kljub prisotnim revmatičnim bolečinam se priporoča zmerna telesna vadba. Tudi z utežmi, zlasti pri sklepih nog pa sobno kolo, sprehod.

Namreč s tem boste vzpodbudili naravno proizvajanje sklepnega hrustanca in zmanjševanje bolečine v sklepih.

 

OSTEOPOROZA

Je zginevanje kostne mase, bolezen kosti. Prizadane običajno večje število osteoporoza, vzrok, zdravljenježenske populacije. Pri osteoporozi postajajo kosti krhkejše. Dodatni problem osteoporoze je v tem, da proces bolezni ni povezan z bolečinami in je tako skrita bolezen kosti, ki se z starostjo žal običajno veča.

Za zmanjševanje težav osteoporoze je priporočljivo zamenjati tudi prehranjevalne navade za večji vnos kalcija različnega izvora (špinača, sardele, brokoli itn). Priporoča se gibanje na prostem (absorbcija D vitamina- sonce).

ZGINEVANJE KOSTNE MASE IN OBŠČITNICA

Težave z obščitnico povzročajo osteoporozo, saj nepravilno delovanje povzroči preveliko izločanje kalcija.

Vzroki

STE MORDA POMISLILI, DA LAHKO DOLOČENA SEVANJA POVZROČAJO TUDI REVMATSKE TEŽAVE-BOLEČINE V SKLEPIH IN MIŠICAH, OTRDELOST SKLEPOV?

 

biostimulator zmanjšuje bolečine revmeRazlična škodljiva sevanja, katerim smo eventuelno izpostavljeni med spanjem ali delom (pisarna) izzovejo torej različne vnetne procese. Bodisi na kosteh ali sklepih (kolk, koleno, rama, roka, noga..), kot tudi lahko na določenih organih (vnetja pljuč, mehurja…). Bolečina v kolku,kolenu, rami, nogi je vremensko izrazitejša.

POMEMBNO: BOLEČINE V KOSTEH SO LAHKO TUDI ZARADI DOLOČENE (NEODKRITE ) BOLEZNI

 

Alternativno zdravljenje revme se lahko začne prav med spanjem. Spanje na zdravem neobremenjenem mestu razbremeni boleče sklepe. Tu izvirajo številni vzroki za revmatizem in jih poslabšujejo.

KAJ PRIPOROČAMO ZA LAJŠANJE TEŽAV IN ZAŠČITO MED SPANJEM?

Pri revmatičnih obolenjih priporočamo tudi uporabo našega bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri deluje ugodno – protibolečinsko na sklepe, bolečine v kosteh ter revmatskih obolenjih.

 Z Biostimulatorjem sem zadovoljna, saj sem ponoči  globoko spala in nič me ni bolelo zjutraj kot me ponavadi. To je najlepše jutro, ko vstaneš in te nič ne boli..lp Maja, Slovenska Bistrica

ZMANJŠAJTE BOLEČINE – ŽIVLJENJE BO PRIJETNEJŠE!

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE REVME

 

alternativno zdravljenje revme, artritisa

alternativno zdravljenje

Meritev sevanj spalnice, pisarne

Kozmična sevanja  povzročajo vnetne kostne procese, so pogosti vzroki nastanka in razvoja revme in za kronično vnetje kosti – osteomielitis)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski pregled hrbtenice, organov, žlez telesa..),bolečina

Bioenergija / bioterapija  – alternativno naravno zdravljenje revme in obrabe deluje tudi na daljavo !(revmatizem, revma, artroza, artritis, osteoporoza, vneti sklepi in bolečine zaradi pomanjkanje hrustanca, išijas..). Bioenergetik, bioterapevt sprošča sklepe, zmanjšuje bolečino – protibolečinske terapije

 

•BIOSTIMULATOR  inovativna bioenergijska tehnologija, deluje protibolečinsko in protivnetno na naraven način

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave, bolečine v sklepih, revmatizem, osteoporoza)  .

ODPRAVITE BOLEČINE V SKLEPIH ŽE DANES, ŽIVLJENJE BO LAŽJE!

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE

Slika prikazuje kozmično sevanje v predelu hrbtenice, katero deluje vnetno in povzroča kronične bolečine v teh predelih in bolezni)vzrok sklepne revme

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0