Prehlad vnetje

Prehlad vnetje2020-01-17T09:10:03+00:00

Simptomi

PROBLEM KRONIČNIH PREHLADNIH OBOLENJ, IMATE SLAB IMUNSKI SISTEM?

kronični prehlad, vnetje sinusov, naravno zdravljenje

Kronično vnetje sinusov – sinusitis povzroča tudi stalno izsuševanje ustne sluznice ker je zamašen nos. Zaradi tega je dihanje skozi nos v hujših primerih onemogočeno in temu ustrezno dihamo skozi usta. Težave nastajajo tudi kot bolečine v ušesih, pogostejšo so lahko angine ali bolečine v grlu.

Kroničen prehlad, zamašen nos je odraz slabšega imunskega sistema. Simptomi in znaki so oteženo tudi spanje in glavobol, bolečine glave.

Te posledice pa vodijo do novih obolenj, še dodatni upad našega imunskega sistema v kolikor gre za kronična obolenja;

KAKŠEN JE VZROK, DA JE PREHLAD KRONIČNE NARAVE?

Vzroki za kroničen prehlad, sinuzitis, zamašen nos so pogosto geopatske narave in stres. Geopatski vzrok je običajno prisoten ponoči med spanjem. Govor je o sevanju, katero ima vnetne vplive. Zato je smiselno opravite meritve v spalnici, da se odpravi temeljni vzrok, ki povzroča bolezen.

 

KAKO IZBOLJŠATI IMUNSKI SISTEM NA NARAVEN NAČIN?

Z bioenergijo močno okrepimo imunski sistem. Bioenergetik izboljša tudi prehodnost nosu. Bolezni so prisotne pogosteje pri otroku kot odraslih. Pojavlja se lahko kronični dražeč kašelj ponoči med spanjem..

SINUZITIS -VNETJE SINUSOV

Ko je prisoten (kronični) sinusitis, se pojavljajo simptomi in znaki kot bolečine čeljusti, zgornjih zob, dlesni, bolečina v vratu, v ušesih in glavi, za očmi, povišana temperatura in slabo počutje. Vrtoglavica je možna.

Pri akutnem sinuzitisu je potrebno skrbeti z pršili za prehoden nos. Kajti to virusno vnetje preraste v bakterijsko in se redkeje razširi v možgane. To lahko  postane lahko nevarno. Zdravljenje bakterij v sinusih se običajno rešuje z antibiotiki. Gnojni izcedek iz nosu je gost, običajno rumene barve.

 

kronicen sinusitis-zdravljenjeKako naravno odpraviti kroničen prehlad in ponavljajoč sinusitis, stalno zamašen nos, pogosto vnetje ušes in grla, ko klasična zdravila ne pomagajo?

Priporočamo zdravljenje z bioenergijo, katera na naraven način krepi imunski sistem, olajšanje je običajno že po prvi terapiji!

Dolgoročno pa priporočamo odpravo vzrokov- ti so pogosto geopatske narave, saj ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, več o vzrokih v nadaljevanju..

OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!

 

Daljši prehlad – vnetje nosne sluznice lahko preraste do vnetje ušes in grla, največji problem pa predstavljajo stalni prehladi, kronični rinitis in sinusitis -, kateri je lahko alergijskega tipa (alergije na hrano, pršico, cvetenje, pogosto sezonski..) ali stalni (nealergijski) rinitis. Kronično prehladno obolenje vpliva tudi na poslabšanje počutja, simptomi in znaki so solzenje oči, močne bolečine glave (glavobol, sinusi, vnetje sinusov oziroma sinuzitis, lahko tudi kronično obolenje sinusov). Vzroki za kronična vnetja dihalnih poti so lahko tudi v alergiji. V primeru ko gre za alergija, so znaki prozorni stalni izcedki iz nosu.

KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE, KO SO SINUSI STALNO ZAMAŠENI IN NOS?

Za težave kot so stalna prehlajenost, stalno zamašen nos je dobro poiskati vzroke za dolgoročno rešitev.
vnetje-nos-slika SO TEŽAVE KRONIČNE NARAVE? POGOSTO JE VZROK V ŠKODLJIVEM ZEMELJSKEM SEVANJU V PREDELU GLAVE PRAV MED SPANJEM PONOČI
Slika prikazuje kozmično sevanje v sinusno- grlnem predelu, katero deluje vnetno in povzroča stalen prehlad – stalno vnetje sinusov in zamašen nos, grla in ušes, zmanjšuje imunski sistem – odpornost telesa proti bolezni. Več o sevanjih tule..

Pri določenih ljudeh gre sprva lahko samo za neprehodnost nosu ene nosnice, medtem ko je druga nosnica prehodna, vsekakor pa to pomeni, da je z našim telesom ali imunskim sistemom nekaj narobe, v kolikor gre za dolgotrajna oziroma kronična obolenja.

 

PRIPOROČAMO TUDI UPORABO BIOSTIMULATORJA, KATERI DELUJE PROTIVNETNO IN PROTIBOLEČINSKO;

Po zelo dooolgem času sva z možem imela med spanjem odprt nos in boljše spanje z uporabo BIOSTIMULATORJA, lp Ksenija R.

ODKRIJTE PRAVI VZROK Z NAŠO STROKOVNO DETEKCIJO SEVANJ ŽE DANES – ŽIVLJENJE JE LAHKO LAŽJE

Podrobnosti

PREHLAD, KRONIČNO VNETJE, NAHOD IN PREHLADNA OBOLENJA

Prehlad je vnetje nosne sluznice, rinitis je najpogostejša oblika prehlada nosu. Težava se kaže prehlad1v neprehodnosti, zaprtosti nosu, otežkočeno je torej dihanje skozi nos. Povzroča smrkanje, kihanje, kašelj, izcedki iz grla in nosu in običajno hitro premini, odvisno je predvsem od (ne)delovanja našega imunskega sistema. Pogosta naša opažanja kažejo, da kadar nas tudi predolgo zebe v noge (pogosti prehladi nog, tudi posledično težave z mehurjem, ledvicami, pogostejše uriniranje, vnetje ženskih zadev, prostata), pogosto privede do prehlada (tudi neustrezna obutev v določenih vremenskih razmerah).
Stopala so namreč v prvi vrsti povezana preko meridianov ali akupunkturnih točk z številnimi notranjimi organi kot naprimer nos, ušesa, grlo, pljuča…itn.
Naslednjo pomembnost namenjamo tudi vratnemu delu (pogosti prehladi vratu, katerih se običajno niti ne zavedamo, opažamo pa lahko bolečine vratu, v tem predelu prehaja tudi 31 pomembnih parov hrbtenjačnih živcev).

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA RAZLIČNIH BOLEZNI- ZEMELJSKIH SEVANJIH -TI VZROKI POGOSTO ONEMOGOČAJO ZDRAVLJENJE

Samopomoč

KAJ LAHKO SAMI STORITE, KO JE AKUTNO STANJE, KAKŠNA SO NARAVNA DOMAČA ZDRAVILA? , alternativno naravno zdravljenje prehlada

pljucaNAMIG : Grejte predel vratu in čela(20-30 min pred spanjem, več dni ali mesecev – v primeru, da so težave večje in dolgotrajnejše z blago toploto (čez termofor dajte brisačo, toplota mora biti zmerna, ne prevroča!)

• Pri vnetju nosne sluznice (zamašen nos si večkrat dnevno vbrizgavajte fiziološko raztopino v nosnici. Pri spanju uporabljajte kapo, glava je najbolj temperaturno izpostavljena.

Za kašelj se priporoča, da prežgete sladkor-karamela, zalijete z vodo (1L), vanj daste eno na pol prerezano neolupljeno čebulo in kuhate cca. 15 minut. Ta pripravek večkrat dnevno pijte.
Slika prikazuje škodljivo kozmično sevanje na predelu sinusov, grla in pljuč, kar povzroča kronična vnetja, saj delujejo stalno na nas prav ponoči med spanjem. Ti vzroki torej pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje različnih bolezni..
 
V kolikor imate kronična vnetna obolenja, ponavljajoče se bolezni brez razloga, svetujemo radiestezijski pregled sevanj! Mi najdemo pravi vzrok zdravstvenih težav. Altera, z vami že od 1996 – preko 19.000 meritev sevanj spalnice, poslovnih prostorov.. Tu je pogosti odgovor, kako naravno izboljšati imunski sistem in zdravje!

 

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ALTERNATIVNO ODPRAVLJANJE TEŽAVE:

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (zemeljska sevanja vodnih žil, curryeve mreže  v prsnem, sinusnem in grlnem predelu povzročajo tudi kronične vnetne bolezni, prehlade, kronični sinusitis, pogoste angine,  stalna vnetja grla in pljuč). Tu je pogosto odgovor, kako naravno izboljšati in okrepiti imunski sistem..

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski pregled  nosu, ušes, grla, pljuč..)

Bioenergija / bioterapija -alternativno naravno zdravljenje deluje tudi na daljavo (kroničen prehlad, sinuzitis, slab imunski sistem, vnetja, vnetni procesi, kronični rinitis..) Bioenergetik izboljša imunski sistem.

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo kronične težave in vnetja)

Lažje dihanje, boljše spanje in kvaliteta življenja!

 

” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA-KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0