Neplodnost

Neplodnost2020-01-17T09:13:06+00:00

Vzroki

ŽENSKA IN MOŠKA NEPLODNOST

 

NEZMOŽNOST ZANOSITVE, ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI NA NARAVEN NAČIN

 

naravno zdravljenje neplodnostiTežave z neplodnostjo se običajno zavemo, ko si želimo ustvariti družino. Vzrok za neplodnost je lahko s strani moškega (azoospermija) ali  neplodnost ženske.

V medicini poteka zdravljenje neplodnosti hormonsko.

Naraven način brez stranskih učinkov pa omogoča bioenergija. Dejavnik neplodnosti je lahko škodljivo sevanje v spalnici.

Težave z zanositvijo so lahko povezane tudi, če se je v preteklosti zgodil kakšen splav, pogosta kronična vnetja, prehladi rodil, starost in ali druge bolezni;

 

NARAVNO DO IZBOLJŠANJA PLODNOSTI

 

naravno zdravljenje neplodnosti z bioenergijoBioenergija uspešno pomaga pri neplodnosti, izboljšuje energijo celega telesa. Bioenergetik izboljša delovanje reproduktivnih ženskih in moških organov.

Dodatno priporočamo tudi uporabo Biostimulatorja. Je inovativna tehnologija, kateri izboljšuje celotno energijo telesa ter ščiti pred sevanji.

Ta so pogosti skriti vzrok neplodnosti. Naravno izboljšuje plodnost. Ker hkrati izboljšuje prekrvavitev, ga priporočamo tudi pri težavah z erekcijo.

Izkušnje številnih ljudi so pozitivne, tudi ko večkratne umetne oploditve niso obrodile sadu.

 

VZROKI ZA NEPLODNOST

 

Problemi so večplastni, tudi bolezenski kot slaba kvaliteta sperme, do cist in miomi na maternici, kronična vnetja na jajčnikih, težave z ščitnico, stres…

Skriti vzroki so razna zemeljska sevanja, katera imajo vpliv na telo, reproduktivne organe zlasti ponoči med spanjem. Povzročajo številne bolezni, zato je smiselno odkriti pravi vzrok z našimi meritvami spalnice. Položaj kjer spite, lahko torej povzroča tudi neplodnost.

 

Kaj narediti pa tudi, ko sta oba partnerja zdrava, ko medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti?

 

vzroki za neplodnostGotovo vas prevevajo misli o 1001 načinu zdravljenja. So to čaji za neplodnost, domača zdravila, katere so učinkovite metode naravnega zdravljenja za odpravljanje neplodnosti..

Torej ni vse izgubljeno, poglejte si, kakšni so še skriti vzroki neplodnosti in problemi za zanositev!

Odpravljanje vzrokov omogoča boljšo plodnost in rešitve – realizacija! Pogosto prav geopatski vzrok onemogoča učinkovito zdravljenje neplodnosti!

 

STRAH IN OBREMENJENOST S NEPLODNOSTJO

Velika želja po naraščaju (v kolikor ne pride do željenega rezultata in ne morete zanositi) pogosto izzove depresije, psihične težave, strahove pri obeh partnerjih.

To le še poslabšuje možnosti po oploditvi in tako nastajajo še dodatni dejavniki neplodnosti.

 

GEOPATSKI STRES CELIC -SEVANJE

 

TU SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA NEPLODNOST KOT (NE) ZANOSITEV. NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE, KI GA OMOGOČA BIOENERGIJA IN RADIESTEZIJA PA JE ODKRITI PRAVI VZROK IN GA ODSTRANITI!

 

V praksi smo velikokrat zasledili težave z neplodnostjo zaradi neustreznega položaja ležišča.

Sevanja podzemnih vodnih žil, katera se nahajajo med spanjem na predelu spolnih organov slabijo organe. Maternica, jajčniki, moda, če so izpostavljeni sevanjem lahko povzročajo tudi neplodnost ker so stalno izpostavljeni. Pojavijo se tudi spontani splavi kot tudi druge oblike težav v sami nosečnosti na sam plod in matero;

 

POMEMBNO JE NAJTI VZROK NEPLODNOSTI IN GA ODPRAVITI

 

ne morem zanositiIzpostavljeni organi posledično postanejo preobremenjeni zaradi Zemeljskih sevanj. To pa vodi pogosto do bolezenskih sprememb na celičnem nivoju – benigne ali maligne spremembe celic.

Tu se skrivajo odgovori zakaj in kako, na kakšen bodisi učinkovit naraven način zdraviti / odpraviti neplodnost in izboljšati zdravje.

 

“ODPRAVITE POGOSTI SKRITI VZROK, KATERI ONEMOGOČA ZANOSITEV IN HKRATI UČINKOVITO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI, NE GLEDE NA METODE ZDRAVLJENJA!”  S TEM POVEČATE MOŽNOSTI ZA ZANOSITEV!

 

Veliko je bilo tudi primerov, ko so ljudje prestavili lego ležišča in dodatno z uporabo našega bioenergijskega sistema Biostimulator, da se je uspešno realizirala nosečnost kot tudi porod.

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996”

Rešitve

NEPLODNOST IMA VZROK

V kolikor ste poizkusili vse možnosti (tudi z umetno oploditvijo), ste pomislili, da obstaja naravno zdravljenje neplodnosti, bioenergijatudi možnost, da ležite na geopatogenem sevanju? V kolikor poteka skozi območja rodil, spolnih žlez, moti njihovo pravilno delovanje in lahko vpliva tudi na neplodnost, težave z zanositvijo?

Radiestezijski pregled omogoča detekcijo sevanj in rešitve, odpravljanje vzrokov! Spoznajte skrite negativne dejavnike neplodnosti s pomočjo naših strokovnih meritev  škodljivega sevanja že danes!

” VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS”

 

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVEGA PRISPEVKA O TEM, KAKŠNI SO POGOSTI VZROKI BOLEZNI! TI VZROKI ONEMOGOČAJO UČINKOVITO ZDRAVLJENJE RAZLIČNIH BOLEZNI

 

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa. Dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara R, Postojna

 

Bioenergija

KAKO IZBOLJŠATI PLODNOST NA  NARAVEN NAČIN?

 

Pri naravnem zdravljenju neplodnosti z bioenergijo se posebej posvetimo tako psihičnim (stres, depresije, pomanjkanje energije) kot fizičnim problemom (bolezni moda, prostate, maternice, jajčnikov, ciste, miomi, ščitnica..).

Namreč naš organizem deluje na vseh teh nivojih, zato je terapija celostna. Fenomen, katerega ima bioterapija BQT je tudi v tem, da deluje učinkovito in povsem naravno tudi na daljavo!

Zdravljenje neplodnosti z bioenergijo priporočamo tudi pred ali med postopkom umetne oploditve. S tem bistveno izboljšate možnosti za zanositev! Bistven je navsezadnje končni rezultat -rojstvo otroka!

 

POGOSTO SE DODATNO VZROK NAHAJA V BLOKIRANIH ČAKRAH:

naravno zdravljenje neplodnostiDrugi energetski center (2.čakra) je povezana z spolnimi organi. Ta čakra se imenuje v veliki meri tudi SAMOZAVEST. Blokade teh predelov povzročajo zmanjšanje samozavesti, pogosto to privede do psihičnih obolenj kot tudi za težave z zanositvijo.

OSTALI DEJAVNIKI ZA NEPLODNOST

Vzroki za neplodnost so številni, lahko izvirajo od prehrane, tobaka, določenih medikamentov, pretekle kontracepcije (uporaba kontracepcijskih sredstev), spolno prenosljive bolezni..

Zdravljenje neplodnosti naravno z bioenergijo / bioterapijo je dopolnilo uradnemu zdravljenju. Vedno obravnavamo oba partnerja, ne glede na posameznikove težave ali zdravstveno stanje posameznika! (torej ne glede ali je neploden moški ali je neplodna ženska).

MALO ZA SPROSTITEV IN SMEH

V dijaških letih nam je učiteljica matematike povedala “recept” za deklico ali fantka, torej izračun za željeni spol otroka. No, v tistih letih to res ni bilo interesantno. Zato so sledila prva vprašanja, kakšen je izračun, da ni nič.. Odgovor najbrž veste… Ja nič …. pa bo 100%. No, kasneje, malo resneje, pa se pri določenih pojavijo problemi z “neplodnostjo”. Ironično celo, ker so prej uporabljali celo kontracepcijo..

Zdravljenje

 

PRIPOROČAMO NARAVEN NAČIN POMOČI ZA ZANOSITEV

 

alternativno zdravljenje neplodnosti

alternativno zdravljenje

• Meritev sevanj spalnice, pisarne. Sevanja  povzročajo tudi obolenja spolnih organov in s tem neplodnost, pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje.

 •Diagnostični energetski pregled Aure GDV ( energetski preventivni pregled  žlez in organov celega telesa)

 •Bioenergija / bioterapija, alternativna pomoč – zdravljenje  z bioenergijo za zanositev (neplodnost, težave z zanositvijo, neplodnostjo …) Terapija se običajno izvaja na obeh partnerjih, ne glede ali ima probleme moški ali ženska. Bioenergetik se posveti celostno.

 •Biostimulator – bioenergetski stimulans, naravno uravnava Yin in Yang energije človeka, odpravlja blokade čaker, nevtralizator škodljivih sevanj

Zdravljenje z bioenergijo

 V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni spolnih organov)  alternativno, naravno zdravljenje neplodnosti

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

SLIKA PRIKAZUJE HARTMANOVO SEVANJE V PREDELU SPOLNIH ORGANOV, KATERO POVZROČA TUDI NEPLODNOST, TEŽAVE Z ZANOSITVIJO, ZANOSITEV

vzroki za neplodnost

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo