Ledvice

Ledvice2020-01-17T09:02:02+00:00

Simptomi

ODPOVED LEDVIC, OKVARA LEDVICE, BOLEZNI NADLEDVIČNE ŽLEZE, NARAVNO ZDRAVLJENJE

 

tezave ledvic, naravno zdravljenjeZdravljenje ledvic je širšega pomena, imajo vpliv na srce in tudi kvaliteto krvi. Pogosto slabo delovanje ledvic povzroči anemijo, slabokrvnost, v določenih primerih odpoved. Bolečine lahko povzročajo tudi ledvični kamni.

Tu je potrebna dializa. Na ledvicah se lahko pojavijo tvorbe kot ciste, tumor in rak.

Vzroki ledvičnih bolezni pogosto nastajajo tudi zaradi sevanja, kateremu smo lahko izpostavljeni ponoči med spanjem. Zato je smiselno opraviti tudi meritve in ugotoviti vzrok.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI LEDVICE ?

 

Priporočamo bioenergijo, kot naravno pomoč in dopolnilo. Primerna je za vse oblike bolezni, saj učinkovito izboljšuje ledvične funkcije, tudi pri odpovedi ledvic, ko gre za kronično vnetje..

Težave z ledvicami in bolezen kot kronično vnetje ledvic so pogosteje povezane z boleznimi kot je sladkorna bolezen, previsok krvni tlak. Ti vzroki poslabšujejo ledvične funkcije (slabo delovanje ledvice, lahko so tudi povečane.).

ODPOVEDOVANJE LEDVIC IN DIALIZA

 

Okvare ledvic vodijo tudi lahko do kronične bolezni – odpoved ledvic, ko je potrebna dializa. Kronično vnetje ledvic (nefritis) in mehurja pokaže že laboratorijski pregled urina. Hujša bolezenska oblika so rak, tumor na ledvici, kjer so znaki in simptomi neznačilni. Včasih so pretirano znojenje med spanjem ponoči in pogoste bolečine v ledvenem delu hrbtenice.

 

BOLEČINE V KRIŽU SO LAHKO SIMPTOMI IN ZNAKI LEDVIC

 

Ledvični kamni, pesek pa povzročajo ostre bolečine v križu. Lahko se pojavi kri v urinu (hematurija), prisotne pa so lahko tudi ledvične ciste. Ledvice same tudi bolijo, kadar so otečene.

Zgodnje zdravljenje ledvičnih bolezni in s tem diagnosticiranje težav ima velik pomen. Pogosto ledvične težave povzročajo tudi slabokrvnost, motnje živčnega sistema, sindrom nemirnih nog. Pridružuje se še utrujenost in pomanjkanje energije.

 

ŽIVITE ZDRAVO, IMATE ŽE OBSTOJEČO ZDRAVLJENJE LEDVIC PA ZDRAVILA NE POMAGAJO?

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE LEDVICE, ODPRAVITI KRONIČNO VNETJE LEDVICE? SPOZNAJTE SPREGLEDAN VZROK

 

dializa, ciste in rak na ledvicahPogosto se skriti vzroki za kronične težave z ledvicami skrivajo v škodljivih zemeljskih sevanjih. Ti vplivajo na nas ponoči, med spanjem, povzročajo kronične, avtoimune in rakave bolezni!

Sevanja dolgoročno obremenjujejo organe in s tem povzročajo okvare (ledvice), katere začnejo čedalje slabše delovati. To vodi lahko do odpovedi ledvic. Zaradi preobremenjenosti so lahko povečane ledvice.

 

Dokler obstaja vzrok, obstaja posledica, torej simptomi kot znaki bolezni

Ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje ledvic, ker to pomeni le začasno odpravljanje simptomov ali znakov, da se bolezen vrača! Več o tem si oglejte zanimivo TV oddajo!

• Radiestezijski alternativni pregled škodljivih zemeljskih sevanj postelje lahko odkrije nepravilnosti v delovanju ledvic!

 Pogosti  je to potencialni vzrok za nastanek bolezni in težave z ledvicami.

• Priporočamo tudi naravno izboljšanje ledvične funkcije z bioenergijo, katerih učinki so izjemni – naravno izboljšanje delovanja ledvic, zdravljenje  deluje tudi na daljavo!

 

Simptomi in znaki zmanjšane ledvične funkcije in okvare

,

okvare ledvic, odpoved ledvic, kamni na ledvicah• MOTEN, TEMNO OBARVAN URIN, POUDARJENI VONJ URINA (rjave ali rdečkaste barve pomeni lahko prisotnost krvi v urinu)

• LEDVIČNI EDEM – zastoji vode v telesu: zabuhle očesne veke, kasneje lahko edemi tudi v telesnih votlinah kar pomeni slabo delovanje ledvic

• ANEMIJA (pogost pojav pri renalnih obolenjih)

• LEDVENA KOLIKA (bolečine v ledvicah)

• PIELO-NEFRITIS (nejasne bolečine v ledjih, nočno mokrenje, hipertenzija – visok krvni pritisk)

• UROLITHI -ledvični kamni -bolečine se selijo z kamni – pijte več tekočine (vode)!

• SPIJETE VEČ TEKOČINE KOT JO IZLOČITE , TO JE POGOSTI ZNAK ZA KRONIČNA LEDVIČNA ODPOVED:

Dolgotrajni simptomi in znaki so pogosto uriniranje, zlasti ponoči med spanjem. Pojav kot krči po nogah, zadihanost, pogoste  slabosti.

Kronična bolezen ledvic se razvija počasi, medtem ko je akutna odpoved ledvice hitrejša. Pri akutni odpovedi ledvic prihaja do izredno zmanjšane količine izločanja urina. Prisotne so bolečine v hrbtu, omotica, glavobol in bruhanje.

• IMATE POGOSTO, KRONIČNO VNETJE LEDVIC (NEFRITIS),   NADLEDVIČNIH ŽLEZ,  SEČEVODA IN MEHURJA? Motnje v delovanju ledvic so velikokrat zelo prikrite, težave so prisotne tudi pri otrocih.

 

KAKO VEMO, ALI DELUJETA LEDVICI PRAVILNO, SAJ OBIČAJNO BOLEZEN POTEKA BREZ POSEBNIH SIMPTOMOV?

 

• Priporočamo naš preventivni alternativni pregled ledvic z sistemom Aura GDV 

Omogoča vpogled energetskega pretoka organov ledvice in nadledvičnih žlez tudi še pred nastopom bolezenskih znakov. Še posebej priporočljivo za sladkorne bolnike in ljudi z srčno-žilnim obolenjem.

PRAVOČASNO UKREPANJE JE VELIKEGA POMENA

Pogosto težave z ledvicami povzročajo motnje živčnega sistem in s tem tudi sindrom nemirnih, živčnih nog! Ledvice imajo močan velik vpliv na srce in obratno.

 

KAKŠNA JE NARAVNA POMOČ IN ZDRAVLJENJE BOLEZENSKIH ZNAKOV IN SIMPTOMOV?

 

• Priporočamo naravno alternativno zdravljenje z bioenergijo ledvična obolenja. Bioterapija je učinkovita pri vseh vrstah obolenj – slabo delovanje ledvice, od cist, raka, tumorjev, vnetja do odpovedi ledvičnih funkcij. Odpoved ledvic so tretirane od 1. pa do 5. stopnje.  5. stopnja pomeni dializa in popolna odpoved organa.

 

Naša mama je hud sladkoren bolnik, ima odpoved ledvic 3. stopnje.. Po vaši prvi bioenergiji in laboratorijskem pregledu se je stanje ledvic izboljšalo na 2. stopnjo pa tudi sladkorna bolezen.. hvala, Vlasta

 

SPOZNAJTE PRAVI VZROK Z NAŠIMI STROKOVNIMI MERITVAMI SEVANJ!

Ledvici

LEDVICE, NADLEDVIČNE ŽLEZE, DIALIZA, ODPOVED LEDVIC , ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE

naravno zdravljenje odpovedi ledvicNa duševnem nivoju povezane s strahom, ki z negotovostjo pred neznanim izčrpava ledvice. Gre za vse vrste strahov pred preobremenjenostjo, odgovornostjo, osamljenostjo, nagnjenostjo k odvisnostim.

Dodatno trošimo svojo moč in energijo. Ledvice so izločala, izločajo nepotrebne, škodljive snovi iz telesa. Po sečnicah teče seč (urin) v ledvično kotanjo, od tod pa po sečevodu v sečni mehur. Iz sečnega mehurja izhaja ozka cevka, sečnik, ki odvaja seč- urin iz telesa.

Znaki za slabo delovanje ledvic in okvare so moten, gost, temneje obarvan urin (hematurija-prisotnost krvi).

Glomerulo- nefritis

Je vnetje ledvic. Znaki so beljakovine in kri v urinu).
Ledvice in nadledvične žleze so zelo povezane z srcem in obratno. Težave in bolezni ledvic torej povzročajo tudi posledično motnje srcu.
Neravnovesno – slabo delovanje ledvic lahko povzročajo tudi slabše delovanje jeter.

Nadledvični žlezi

Dajeta srcu energijo in tonus, povečano delovanje nadledvičnih žlez stimulira ledvice in dvig krvnega tlaka (povečana aktivnost nadledvičnih žlez).

Prekomerne stalne obremenitve ledvic imajo lahko za posledico odpoved ledvic, potrebna je dializa.

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVE TV ODDAJE O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA BOLEZNI

 

Adrenal

Bolezni skorje nadledvične žleze (Adrenalna žleza)

CUSHINGONOVA BOLEZEN

 

bolezni nadledvične žlezeZaradi povečanega izločanja glukokortikoida ovirajo inzulin in s tem spodbujajo nastanek krvnega sladkorja. To povzroči nagnjenost k diabetesu.

Primeri, odlaganje maščob v področju obraza, prsnega koša, trebuha. Koža je tanka, nastajajo rdeče vijolične strije, mišice atrofirajo, hitro nastajajo podpludbe.

 

 

ADDISONOVA BOLEZEN

 

Nadledvična žleza izloča premalo hormonov. Simptomi: utrujenost, tahikardija, koža in sluznice so temno obarvane, nizek krvni tlak, depresija, driska, bolečine v sklepih in trebuhu.

ADRENOGENITALNI SINDROM

Hiperprodukcija androgenih hormonov.

Pri ženskah se kažejo znaki kot povečana brada, brki, moške osebnosti, globok glas.

Pri moških se kaže kot močna muskulatura, povečana moda, prostata, penis

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO IZBOLJŠANJE DELOVANJA LEDVIC

 

alternativno zdravljenje, ledvice vzroki

alternativno zdravljenje

• Meritev škodljivih zemeljskih sevanj spalnice, pisarne. Različna zemeljska škodljiva sevanja  v ledvenem predelu povzročajo tudi obolenja ledvic in bolezni nadledvičnih žlez. Predstavljajo pogosto vzrok za motnje, zmanjšane ledvične funkcije pri vseh starostnih skupinah – tudi otrocih) –  rak ledvice, tumor na ledvici, vnetja

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski  preventivni alternativni pregled  ledvic, nadledvičnih žlez)

Bioenergija / bioterapija: alternativno zdravljenje z bioenergijo deluje tudi na daljavo! Priporočamo kot dopolnilo pri glomerulonefritis, ledvični kamni, kronična ledvična odpoved, ledvični kamni in s tem bolečine v križu, ledvične ciste, tumor in rak, vnetja, pri težave z urinom, okvara ledvic…)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni ledvic (kot so vnetje ledvic, rak ledvice, tumor na ledvici, nefritis, glomerulonefritis,  ledvični kamni- urolithi..)

POMEMBEN OPOMNIK: V kolikor je prisoten rak, tumor na ledvicah se priporoča dieta brez mesa. Ukinitev mleka in sladkorja, generalno pa zmanjšanje vnosa soli;

 

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

 

Slika prikazuje geopatogeno kozmično sevanje v urogenitalnem predelu in lahko povzroča ledvična obolenja  

ciste na ledvicah, vzroki, tumor ledvic, odpoved ledvic

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0