Jetra

Jetra2020-01-17T09:08:40+00:00

Simptomi

HEPAR

TEŽAVE IN BOLEZNI JETER

 

Zdravljenje jeter, jetrne funkcije je nujno, ko je prisotna ciroza, hepatitis, vnetje, žolčni kamni. Simptomi in znaki bolezni se zrcalijo v očeh, na koži. Odpoved jeter se vidi tako, da koža, beločnice postajajo rumene barve.

Tudi pogosto srbenje je lahko simptom slabšega delovanja jeter. Poglejte si, kako naravno izboljšati funkcijo jeter z bioenergijo, kakšni so nealkoholni vzroki za bolezen jeter.

 

JETRA SO NAŠA ČISTILNICA STRUPOV

 

naravno zdravljenje jeterJetra so največja žleza v telesu. Nepravilno, slabo delovanje jeter se izraža tudi skozi kožo, saj so prvi filter strupov.

Težave z jetri in povišanim holesterolom, predolgo preobremenjevanje jeter vodi do različnih bolezni. Te so povečana jetra, jetrna ciroza, rak, tumor ter zamaščenost in vnetje jeter, žolčni kamni in odpoved.

Velikokrat je zdravljenje jeter pozno, ko je prisotna že napredovala bolezen – jetrna okvara, odpoved.

Jetrna ciroza je zadnja stopnja odpovedi  jeter.

Simptomi in znaki slabše funkcije jeter

•Pogosto so pozno izraženi. Rumena barva kože, rumeno obarvane beločnice – oči, stalna utrujenost, bolečine v trebuhu, slabost, pomanjkanje apetita;

•Pogosta srbečica- srbenje kože je lahko zgodnji simptom za motnje  in težave v slabšem delovanju jeter.

 

RAK JETER, SIMPTOMI IN ZNAKI

 

Kronične bolečine v desni lopatici in rami so značilni znaki za rak na jetrih. Jutranje bruhanje, spremembe volumna blata in barve.

Hepatitis A, B, C, D,E pomeni virusno vnetje jeter. Pogost pojav so tudi ciste na jetrih. Tudi holesterol se sintetizira v jetrih. Jetra so pomemben organ zdravja, brez njih bi živeli le nekaj ur.

 

naravno zdravljenje jeterKAKŠNI SO OSTALI NEALKOHOLNI VZROKI ZA BOLEZEN IN ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE JETER, KAKO JIH ODPRAVITI?

 

ŽIVITE ZDRAVO, PA SO KLJUB TEMU PRISOTNE TEŽAVE Z JETRI, DA TA SLABO DELUJEJO, KAKŠNI SO PRAVI VZROKI BOLEZNI?

 

POGOSTI SKRITI NEALKOHOLNI VZROKI OBOLENJ:

 

ŠKODLJIVO ZEMELJSKO SEVANJE  V PREDELU JETER MED SPANJEM PONOČI LAHKO POVZROČA TEŽAVE!

 

Slabi delovanje jeter, kar se kaže kot zamaščenost in druge bolezni kljub zdravi prehrani.

 

Sevanja povzročajo številna obolenja in okvare že na celičnih nivojih, povzročajo benigne ali maligne spremembe celic. Bolezni se kažejo kot vnetje, tumor ali rak jeter, ciroza, saj sevanje stalno preobremenjujejo organ.

To pogosto onemogoča učinkovito zdravljenje za jetra, ne glede na metode zdravljenja. Več o sevanjih tule..

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM! “

 

KAKO VEMO, ALI SO JETRA ZDRAVA, KO ŠE NISO PRISOTNI SIMPTOMI IN ZNAKI BOLEZNI?

 

• Priporočamo preventivni alternativni pregled jeter z sistemom Aura GDV. Pravočasno odkrivanje težave z jetri pa pomeni hitrejše ukrepanje in zdravljenje jeter pred razsežnostjo bolezni in okvare kot je ciroza.

KAKO IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE JETER NA NARAVEN NAČIN?

 

• V primeru težave z jetri priporočamo tudi naravno zdravljenje ciroze ali drugih oblik bolezni z Bioenergijo, kar je koristno pri vseh vrstah obolenj.

žolcni kamni, bolečine v trebuhuNa bolezen jeter vplivajo tudi  pretirana čustva, pojavi se razdražljivost, preganjavica, najbolj pa JEZA. Ni čudno, da obstaja izraz “nekdo, ki pravimo, da najeda, ali gre na jetra“).

 Motnje energetskih pretokov jeter nastanejo tudi, ko smo zamerljivi, maščevalni, zavistni, posesivni ali sebični vse to pa lahko povzroči tudi dolgoročno bolezen na jetrih.

 

 

ŽOLČ IN ŽOLČNI KAMNI

 

Motnje v pretoku ŽOLČNIKA so povezane s strahom pred izgubo, zapustitvijo, potrebo po čustveni in gmotni varnosti, strahom pred staranjem. Žolčni kamni, katerih simptomi in znaki so bolečine v trebuhu so lahko tudi produkt teh negativnih emocij človeka in stresa.

Jetra so največja žleza v človeškem telesu, ležijo na desni strani trebušne votline, so izrednega pomena za naše zdravje.

 

ZASTAJANJE STRUPOV POVZROČA ŠTEVILNE BOLEZNI

 

Celice jeter proizvajajo žolč, kateri se shranjuje v žolčnem mehurju- žolčnik. Če žolč ne more odtekati iz jeter, se pojavi bolezen zlatenica in ali zaradi pancreasa . Jetra so pomemben “kemični laboratorij” človeka, organ za odstranjevanje strupov.

Preobremenjenost jeter, nepravilno ali slabo delovanje  vodi do težav kot povečana jetra oziroma do okvare – odpoved jeter.

 

Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo, ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave.. Hvala, Vlasta

 

UGOTOVITE PRAVI VZROK S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV SEVANJ!

Podrobnosti

BOLEZNI JETER

 

 kako izboljšati jetraTežave z jetri ali bolezni poznamo kot so ciroza jeter, tumor in rak jeter, ciste na jetrih, vnetje jeter, hepatitis. Bolezni povzročijo tudi povečana jetra, zamaščena jetra, povišan holesterol.

 

HOLESTEROL IN KRVNI STRDKI

 

Dolgoročno povečana raven holesterola in trigliceridov v krvi pospešuje proces ateroskleroze in srčnih obolenj. Zamašene žile, pojav tromboze noge in redkeje s tem tudi gangrena okončine;

Alkohol je znan kot prvi dejavnik, sovražnik jeter, pa vendarle obstajajo za bolezni jeter še ostali številni dejavniki. (Zmotno bi bilo torej mišljenje, da če ne uživamo alkohola, da ne moremo zboleti na jetrih (nealkoholna zamaščenost).

V želodcu na primer “neprimerna” hrana fermentira in tako povzroča alkohol in s tem povzroča toksično obremenjevanje jeter.

•CIROZA JETER:

Vzroki za cirozo so virusni hepatitis, obstrukcija žolčnih vodov, sladkorna bolezen, zdravila, alkohol, rak žolčevoda..

•ICTERUS -ZLATENICA

Žolčna barvila se kopičijo in rumeno obarvajo kožo in beločnice

RAK JETER, SIMPTOMI IN ZNAKI

 

Pogosto rezultirajo kot hude bolečine  v desnem delu  hrbtenice – v desni lopatici, pridružena je tudi bolečina v trebuhu, slabosti, bolniki nimajo apetita in hujšajo. Dejavniki so dolgotranja zamaščenost jeter, prekomerno daljše uživanje alkohola, virusni hepatitisi.

Jetra predstavljajo drugi obrambni zid pred boleznimi! Nahajajo se torej na desni strani trebuha.

• ZA RAZSTRUPLJANJE TELESA SE PRIPOROČA TUDI REGRATOV ČAJ IN  NAŠ BIOENERGIJSKI PAKET DETOX

Detox

SPREMEMBA STILA ŽIVLJENJA – RAZSTRUPITE JETRA NA NARAVEN NAČIN

 

• Razstrupljanje jeter z našim paketom DETOX BIOTERAPIJA

 

jetra, simptomi, znaki

Jetra so eden redkih organov, kateri imajo sposobnost regeneracije. Regeneracija je možna tako, da jih prenehamo pravočasno obremenjevati z nezdravim načinom življenja.

(preveliko uživanje nasičenih maščob – pomfrit, čips, cvrta hrana, razni konzervansi in aditivi v hrani, denimo delavci v lakirnicah..).

 

BOLEZNI JETER SE POZNO KAŽEJO

 

Jetrne bolezni v začetnih fazah potekajo dokaj asimptomatsko, torej brez znakov in simptomov. To obremenjevanje lahko traja 10 let ali več, preden se pokažejo prave težave. Določeni simptomi so srbenje kože, rdeče dlani, blato je sivo obarvano.

Pri zapletih ciroze hepatična encefalopatija se pojavi zmedenost, pozabljivost, zaspanost, motnje govora zaradi vpliva amoniaka na možgane.

 

rak jeter, ciroza jeter, povečana jetraZaradi čedalje slabše jetrne funkcije lahko pride do jetrne odpovedi, značilen je t.i. jetrni zadah, pojavijo se presnovne motnje;

Mehansko draženje- žolčni kamni (od nekaj mm do nekaj cm) lahko poškodujejo jetra (povečana jetra) in žolčevod, pojavijo se slabost, bruhanje, močna bolečina, ki seva v hrbet in desno ramo, lopatico; Dolgoročno v primeru, da so te  težave pogoste lahko povzročijo tudi rak jeter.

 

SKRITI DEJAVNIKI BOLEZNI JETER

 

Tudi različna  geobiološka sevanja vodnih žil, hartmanovih mrež povzročajo stalno preobremenitev jeter. To vodi dolgoročno na slabšanje jetrne funkcije in s tem različne oblike bolezenskih stanj jeter!

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO IZBOLJŠANJE FUNKCIJE JETER IN ZDRAVLJENJE:

 

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  predelu jeter povzročajo tudi obolenja kot ciroza, rak jeter, zlatenica)

alternativno zdravljenje jeter

alternativno zdravljenje

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski zgodnji alternativni pregled  jeter, tudi v zgodnja stanja, ko težave z jetri ali simptomi in znaki bolezni še niso prisotni..)

Bioenergija / bioterapija : naravno alternativno zdravljenje deluje tudi na daljavo! Priporočamo za težave z jetri, bolezni kot rak jeter, ciroza, zlatenica, povečana jetra.

Bioterapija izboljšuje jetrne funkcije. Deluje kot detoksikacija, tudi za ciste na jetrih, tumor in metastaze na jetrih, povišan holesterol, žolčni kamni in bolečine..

 

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo jetrne težave, bolezni jeter, rak jeter, hepatitis, povečana jetra, povišana vrednost holesterola v krvi in trigliceridev..) . Ciste na jetrih, naravna terapija za odpravljanje cist po naravni poti.

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

SLIKA PRIKAZUJE KOZMIČNO SEVANJE V PODROČJU JETER, LEDVICE IN SRCA
jetrna ciroza, rak jeter, povečana jetra

 

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo