Glavobol migrena

Glavobol migrena2020-01-17T08:50:44+00:00

Simptomi

 ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE KRONIČNIH MIGREN IN GLAVOBOLOV NA NARAVEN NAČIN

 

glavobol med spanjem

GLAVOBOL IN MIGRENA

So najpogostejše oblike bolečine glave, velikokrat nastajajo tudi ponoči, med spanjem.

Vzroki za kroničen glavobol so tudi geopatske narave -sevanja Zemlje. Le ta potencialno delujejo, ko spimo.

 

SPANJE IN STRES VPLIVA NA GLAVOBOL

 

Imate kronične težave z glavobolom in migreno, imate stalen stres, vas zjutraj pogosto zbudi glavobol ali migrena? Redkeje so vzroki bolečin tumor v glavi.

 

Kateri so sprožilci za migrene in glavobol?

 

kroničen glavobol, migrenaZnani sprožilci za migrenski napad so sladkor (čokolada) in alkohol.  Obstajajo še drugi dejavniki, zaradi katerih se kroničen glavobol in migrena pogosto ponavlja navkljub izogibanju “sprožilcev” v prehrani.

Redki glavoboli ali migrene niso pretirano zaskrbljujoči, problemi pa so, ko vas stalno boli glava. Zlasti v kombinaciji omotica, vrtoglavica – težave z vidom.

Denimo dvojni vid, kar so možni simptomi in znaki za možganski tumor. Težave z glavo so prisotne tudi pri otroku (otroške migrene), na samo pri odraslih.

 

Imel sem težave kot so astma, kroničen glavobol, težave z vratom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi vaši terapiji…  Aljoša Šček, Kamnik

 

KAKO NARAVNO ZDRAVITI – ODPRAVITI MIGRENO, KRONIČEN GLAVOBOL, MIGRENO ALI ZMANJŠATI POGOSTOST?

SPOZNAJTE, KATERI SO SKRITI VZROKI ZA POGOSTE BOLEČINE GLAVE

 

SEVANJE PODZEMNE ŽILE

 

Ti drugi dejavniki ali bolje vzroki na katere ne morete vplivati. Le ta pa obratno vplivajo na nas ponoči med spanjem so – zemeljska sevanja. Ta sevanja lahko merimo, povzročajo pa tudi hujše oblike kot so tudi tumor na možganih. Pogosto tudi bolezni, katere veljajo za “neozdravljive”.

Prav zato je potrebno ozdraviti vzrok, da se bolezni ne vračajo in je zdravljenje učinkovitejše! Določeni znaki, da se nahajate na vodnih žilah so jutranji glavobol, dnevna slabost in vrtoglavica, ste zjutraj popolnoma brez energije.

Ker so sevanja stalna, so tudi težave z glavo stalne, dolgoročno pa lahko to privede do večjih razsežnosti.

 

Simptomi in znaki  glavobolov

Bolečine v glavi kot špikanje, ostre ali tope bolečine. Najpogostejše so locirane v čelu, bolečina v zatilju in vrhu glave.

 

 VRSTE GLAVOBOLOV (TIPI)

 

migrena naravno zdravljenje•Tenzijski glavobol (ta oblika glavobolov je najpogostejša).

Vzroki za kronične glavobole so lahko tudi prekomeren stres, preobremenjenost, povečane psihične aktivnosti človeka;
• Migrena glavobol (simptomi so močne bolečine v določenem predelu glave, utripanje, razbijanje srca, bruhanje, slabosti)
Migrenski napad lahko traja več ur ali dni.

•Aura glavobol (simptomi so videnje prizadetega črtic, pik, svetlikanje)
•Jutranji glavobol (pogosto so težave  geopatogena sevanja, motnje spanja, nespanje, motnje dihanja)
• vrtoglavica, omotica

 

alternativno zdravljenje, migrena vzrok

alternativno zdravljenje

KAKŠNE SO REŠITVE ZA NARAVNO ZDRAVLJENJE – ODPRAVLJANJE KRONIČNIH GLAVOBOLOV IN MIGRENE?

 

Pogosti vzroki glavobolov in migren so zemeljska sevanja podvodnih žil na predelu glave.

Ta povzročajo bolezni glave različnih, kroničnih in rakavih oblik. Možganski tumor je lahko posledica izpostavljenosti sevanju. Ne glede na starost, lahko se pojavi tudi pri otroku.

 

KAKO UGOTOVITI BOLEZENSKI VZROK ZA POGOSTE TEŽAVE GLAVOBOLOV, JE V OZADJU BOLEZEN?

 

Priporočamo naš preventivni alternativni pregled – slikanje glave z sistemom Aura GDV

Pregled možganskega področja, epifize, hipofize, oči, vratne hrbtenice, trebušne votline in organov. Avra je celostna preiskava telesa in alternativna diagnostika.

 

VRATNA HRBTENICA JE POGOSTO VZROK GLAVOBOLOV

 

Pogosti vzroki glavobolov in migren so namreč tudi v vratni hrbtenici, trebušni votlini in zaradi težav z očmi. Redkeje so vzroki bolečin tumor v glavi ali na žlezah kot je epifiza, hipofiza..

• Priporočamo tudi naš celostni paket protibolečinske terapije alternativno zdravljenje kroničnih glavobolov in migren z bioenergijo!

Bioenergija deluje tudi na daljavo! Učinkovito odpravljanje bolečin pri vseh vrstah bolezni glave.

 

 

Pogosto jemanje protibolečinskih tablet za lajšanje glavobola ne odpravi vzroka, zato se simptomi in znaki vračajo!

 

• Za dolgoročno stanje pa priporočamo uporabo BIOSTIMULATOR . Je inovativna bioenergijska tehnologija, pripomoček za lajšanje glavobolov in migren. Deluje protibolečinsko in protivnetno.

 

Imela sem vsakodnevne  težave z jutranjim glavobolom in spanjem. Z uporabo Biostimulatorja so jutranji glavoboli redkejši, spanje se je tudi izboljšalo, lp Perme

 

“ŽIVLJENJE BREZ BOLEČIN JE LAŽJE LAHKO ŽE DANES..!”

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER GLAVOBOL IZVIRA”

Vzroki

KRONIČEN GLAVOBOL, MIGRENA Z AURO, VRTOGLAVICA

vrtoglavica, dvojni vid, tumor v glaviGlavobol prizadene občasno veliko večino ljudi, vzroki za glavobol so številni, tudi neraziskani.

Težave z vratnimi vretenci  povzročajo vrtoglavice, motnje vida, z ušesi. Uho je tudi ravnotežnostni organ.

V praksi Radiestezija so pogosti vzroki za stalne, ponavljajoče se bolečine v glavi  obremenilna zemeljska sevanja. Zlasti če potekajo v predelu glave, vratu (živčevje) med spanjem ponoči.

 

Kronicna utrujenost, glavobol, vrtoglavica, vzrokKAKO VPLIVAJO ZEMELJSKA  SEVANJA NA TELO?

 

Naša kri vsebuje železo.  Železo in magnet reagirata medsebojno. V primeru, da se nahajamo na škodljivih poljih zemeljskih sevanj med spanjem, prihaja do težav.

Križanja sevanj na določenem organu zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije – nepravilnosti v funkciji organa.

Denimo hiper- hipo funkcije organa že na celičnem nivoju, nastajajo lahko benigne ali maligne spremembe. To pa vodi do bolezni izpostavljenega organa/žleze.

 

MIGRENSKI NAPADI RAZLIČNO TRAJAJO

 

možganski tumor,vzrok, zdravljenjeObstaja torej več vrst ali tipov glavobolov, razlikujejo se glede na jakosti, dolžino trajanja, po obdobju.

Pri glavobolu gre za bolečine živčevja in napetosti žilja, možgani ne bolijo. Glavoboli prizadenejo običajno večje število žensk kot moških.

Težave glave se lahko kažejo tudi kot vrtoglavica, omotica, omedlevica, šumenje v ušesih, piskanje v glavi, zbadanje v glavi, ostre in ali tope bolečine v glavi, stiskanje v glavi, cmok v grlu…

Redki, manjši in blagi glavoboli ( nekajkrat letno, denimo tenzijski glavobol) ne predstavljajo pretirane skrbi. Problemi predstavljajo kronični glavoboli, stalne migrene. Ti so lahko posledica kake bolezni tudi preteklih poškodb glave. Te je potrebno jemati resneje in obiskati zdravnika.

 

VRTOGLAVICE IN DVOJNI VID JE TREBA RESNO PREISKATI

 

Tudi daljše obdobje vrtoglavice, omotice, omedlevice je treba vzeti resneje. Jutranja vrtoglavica (ko vstanete iz postelje, občutek je, da se “vrti” v glavi) je lahko tudi povezana z nizkim krvnim tlakom. Ostale težave so lahko tudi šumenje v ušesih. Slabosti kot denimo omotica so lahko a ne nujno povezane z krvnim tlakom (visok-nizek, nihanje krvnega tlaka).

 

Dolgotrajno jemanje tablet proti bolečinam glave ne reši vzroka, maskira le simptome, ne odpravlja pa vzroka!

 

POIŠČIMO PRAVI VZROK MIGRENE IN KRONIČNIH GLAVOBOLOV

 

Z našimi strokovnimi radiestezijskimi meritvami sevanj podzemnih voda, Hartmannove mreže, katerim smo podvrženi med spanjem.

Ta način pogosto omogoča odkriti pravi  vzrok za bolezni glave. Stalni glavoboli, migrene in v določenih situacijah hujše kombinacije intenzitet sevanja so lahko odraz izpostavljenosti sevanjem. Zemeljska sevanja v določenih okoliščinah povzročijo tudi lahko tumor glave.

 

Tumor

 

BOLEZNI GLAVE, TUMOR

 

tumor v mozganihBolezni glave (možganski predel, možganski tumor) je treba resneje obravnavati. Alzheimerjeva bolezen, demenca, Parkinsonova bolezen, Epilepsija, shizofrenija, so bolezni možganskega področja.

Možganski tumor prizadene tako mlajšo kot starejšo populacijo. Raziskave zdravstvenih ustanov kažejo, da je denimo pri otrocih pogosteje možganski tumor  (benigen ali maligen) malih možganov.

Pri starejši populaciji je pogostejši tumor na velikih možganih.

 

Simptomi in znaki za možganski tumor

 

•pogosta vrtoglavica in slabost, (prisotnost tudi bruhanja, splošno slabo počutje) omotica in omedlevica •kronični močni glavoboli, motnje v vidu, motnje v gibanju- motorika telesa in duševne motnje

Če se kronično ponavljajo navedeni znaki se je potrebno obvezno posvetovati z zdravnikom. Drugi dejavniki so lahko zamašene vratne žile kot tudi v glavi, prisotnost  krvnih strdkov. Več o zamašenih žilah najdete tu..

PRIPOROČAMO

 

Naš preventivni alternativni pregled – slikanje glave – možganov z sistemom Aura GDV. S tem lahko ugotovimo, ali težave izvirajo iz možganskega področja, trebušne votline kot tudi iz vratne hrbtenice;

 

Moj oče nima več glavobolov, bolje tudi hodi. Po 4. ciklju bioterapije na daljavo tudi bolje vidi. Ima metastaze na možganih, rak pljuč.Pozdrav, Irena Č.

 

STRANSKI UČINKI ZDRAVIL

 

Vrtoglavica, omotica, omedlevica je lahko tudi kakšen stranski učinek določenih zdravil. Več o tem najdete tu..
Blokade v predelu glave predstavlja 7. in 6. čakra.

 

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O POGOSTIH SKRITIH VZROKIH ZA BOLEZNI

 

 

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA”

Priporočamo

 

POGOST VZROK – SEVANJE V PREDELU GLAVE  IN VRATU

 

STE POMISLILI, DA LAHKO ŠKODLJIVO SEVANJE V PREDELU GLAVE POVZROČA STALEN GLAVOBOL RAZLIČNIH OBLIK?

STALNE MIGRENE, MOŽGANSKE TUMOR, VRTOGLAVICE SO LAHKO POSLEDICA SEVANJ

(slika spodaj predstavlja vodni tok in hartmanov križ na predelu glave)

 

pozicija postelje in tumor glave

pozicija postelje

Priporočamo  naravno odpravljanje kronične bolečine glave kot alternativno zdravljenje:

 

MERITVE SEVANJ spalnice, pisarne (sevanje je pogosti vzrok za kroničen -pogost glavobol, nastanek možganskih tumorjev)

•SLIKANJE AURE GDV– energetski pretok organov omogoča vpogled tudi v :
GLAVA – možgansko območje, hipofiza, epifiza, hipotalamus, endokrini sistem, živčni sistem, oči, nos, uho, čeljust, mandlji, ščitnica, žrelo; ter ostale predele -organe telesa

 

ZGODNJE ODKRIVANJE TEŽAV

 

kronični glavoboli, vrtoglavica, dvojni vidSlikanje Aure, avričnega biopolja organov in žlez predstavlja hkrati možnost preventivnega vpogleda na energetsko stanje organov in žlez celega telesa.

Priporočamo tudi ko bolezenski znaki še niso odkriti ali zgodnje odkrivanje težav– zgodnji preventivni alternativni pregled in s tem tudi alternativno zdravljenje.

Bolezni glave lahko povzročijo več težjih bolezni. Težje oblike bolezni se nanašajo predvsem na možganski predel. In prav možgani so vesolje, predstavljajo pojem veličine in tudi veliko še neodkritega.

 

PRIPOROČAMO NARAVNO OBLIKO POMOČI

 

BIOENERGIJA (bioenergijska terapija/ bioterapija  – alternativno zdravljenje deluje tudi na daljavo! Za kroničen glavobol, migrena, vrtoglavica, možganski tumor, hitrejše okrevanje bodisi po operacijah. ,alternativno zdravljenje z bioenergijo migrene, glavobola, migrene z odpravo vzroka

Več o živilih z škodljivimi E-ji, kateri lahko povzročajo bolezni in bolečine glave, glavobol, vrtoglavica, migrena, omedlevica, omotica in migrenske napade, najdete tukaj

 

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE IN SIMPTOMOV!

 

” Altera, vaša prva alternativna izbira,  ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996

Zemeljsko sevanje v predelu glave povzroča stalne glavobole,  ponavljajoče se migrene, motnje spanja in pa tudi možganske tumorje pri osebi “B”

tumor glave,bolečine, simptomi, znaki

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0