Bolezni

Bolezni2020-01-17T08:44:24+00:00

Opis

Bolezni – pogosti vzrok je stres in Geo stres

ritemBolezni je treba sprejeti kot del cikličnega nihanja, saj se v naravi dogaja prav to. Tako kot lahko zbolimo, se lahko tudi pozdravimo. Nihanja spominjajo na frekvenco srca – denimo izmenjava zgoraj zdravje-spodaj bolezen.

Posledica je končni produkt bolezni.Veliko vzrokov za nastanek bolezni se skriva v moderniziranem svetu, pozabljamo pa stare modrosti naših babic in dedkov, katerih znanja se opuščajo zaradi “modernih” pristopov, misleč, da lahko prav vse pozdravi čudežna pilula.

V naši dolgoletni praksi (izvedli smo cca. 20.000 meritev sevanj, od spalnic , poslovnih prostorov..). Naša praksa je pokazala (kot tudi v tujini), da geopatogeno sevanje vodnih žil, Hartmanovo in Curryevo sevanje povzročajo v  približno 80% vzrok obolenj. Torej, prvobitno je odstraniti primarni vzrok, sicer se lahko z posledico ukvarjamo skozi celo življenje. Radiestezija je torej odlična izbira pri iskanju bolezenskih vzrokov – in odpravi teh! Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimune bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

(na naslednjih podstraneh so opisi bolezenskih anomalij organov, kot posledica geosevalnih vzrokov)

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!

Človekovo telo

Človek

Verjetno se strinjate z trditvijo, da je človeško telo zelo “zakompliciran stroj”. Ni le skupek organov, mišic, živčevja – je mnogo več, čeprav določeni ljudje razmišljajo, da je samo to. Zdravje se jemlje kot nekaj samoumevnega, zdravljenje bolezni se  obravnava kot  samopostrežno v trgovini, prideš, vzameš in plačaš po možnosti z garancijo..

Človeško telo je mnogo več, ima poleg naštetega čustva, razum, duhovni nivo.. Tudi to področje je izredno pomembno pri kreiranju zdravja in seveda, žal tudi bolezni..

Navkljub vsemu, ima naše telo v sebi vso potrebno dragoceno “lekarno zdravil” za ozdravljenje ob predpostavki ugodnih pogojev (naš notranji zdravnik- imunski sistem).

Kot je že navedel svetovno priznani zeliščar, Rudolf Breuss, avtor knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE,kateri je ozdravil preko 50.000  odpisanih rakavih bolnikov, da ne glede na to, da je njegova kura izredno učinkovita, ni pa učinkovita, če dalje vztrajate na škodljivih vodnih sevanjih.

Povzetek torej, da nobena oblika terapije ne učinkuje, če človek dalje vztraja na škodljivem sevanju oziroma ne pride do ozdravljenja –  je samo zdravljenje simptomov in posledic, kar na dolgi rok ne da pravega rezultata.

Pregled

PRIPOROČAMO

anim2 poti do zdr

Meritve sevanj / AKCIJSKA CENA: 36 EUR

Ponudba, paket meritve zajema naš prihod na mesto meritev, izdelava skice sevalnih pasov, radiestezijski pregled stanovanja-spalnica, radiestezijski pregled človeka – diagnostika in svetovanje- premiki na ugodnejša mesta, dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.
(Akcijska ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji, razen Pomurja, Ormoža, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina.

Alternativni pregled Aure GDV

Bionergija tretmani, tudi na daljavo

Biofrekvenca ORGANETIK

• Uravnovešanje Čaker

 

ALTERA – alternativne rešitve

ALTERA

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika, stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana, kot tudi investiramo  v razvoj znanja in uporabe tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja, saj je edino znanje največja moč.  Približujemo se 20 letnici obstoja (1996).

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

Specializirani smo na področju svetovanja meritev geopatoloških sevanj, bioenergiji. Zaupali so nam že številni ljudje, podjetja v Sloveniji kot tudi v tujini, trudimo se dalje za vas!!

Hvala tudi Vam drage obiskovalke, obiskovalci za ogled naših spletnih strani Altera, kot tudi za Vaše zaupanje!!!

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo