Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja2020-01-16T13:22:06+00:00

Opis

Bioenergija, pogosta vprašanja in odgovori

Izmed številnih vprašanj, smo se odločili, da predstavimo tri  najbolj ključna vprašanja:

reakcije po bioenergijiALI LAHKO OZDRAVIM?

(različna obolenja, alergije, kronične težave , rakava obolenja..).

Če bi bil Bog (kar nisem), bi vam z veseljem odgovoril. Bioenergijska terapija poteka v odnosu bioterapevt-klient. Vsak prevzame svojih 50% dela.

Kot bioenergetik bom po najboljših močeh opravil svojih 50% stoodstotno. Manjka vaših 50%. Ste pripravljeni spremeniti svoj lifestayl, pripravljeni 100% na spremembe, navodila?

IZBOLJŠAMO KVALITETO ŽIVLJENJA – TUDI NEMOGOČE JE MOGOČE

Pomagal sem že mnogim ljudem, pri določenih je prišlo do ozdravitve (medicinski fenomen). Medicinsko gledano nemogoče, pri drugih pa zmanjšanje težav a hkrati s tem se je popravila kvaliteta življenja.

KOLIKO PROCENTOV JE MOŽNOSTI ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA?

Tu matematika, statistika ni relevantna, če tako gledate na  te stvari. Vi ste vi, ne neka druga oseba z isto diagnozo, saj menda nismo enaki..Tudi DNK potrjuje to.. Če bi človek bil stroj in bi popravili ta stroj, zamenjali rezervni del, bi nekako lahko govorili o procentih kot garanciji. A človek ni stroj, je mnogo več od tega.

KAKO PREVERITI UČINKOVITOST BIOTERAPIJE?

DEJSTVA: VSI REZULTATI SO MEDICINSKO MERLJIVI, NE SAMO SUBJEKTIVNO!

Naprimer, nekdo, ki ima krvno bolezen, se lahko preprosto že po prvi terapiji laboratorijsko ugotovi spremembo.

DVOM PREPREČUJE POZITIVNE IZKUŠNJE, KI BI JIH LAHKO PRIDOBILI

Že v samem vprašanju o procentih kot garanciji ustvarja dvom. Največkrat so to vprašanja ljudi, katere nisem niti videl, niti izdelal eno samo terapijo, da bi videl kako organizem odreagira. Na splošno je večini ljudi bolje že po prvi bio terapiji.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!!

KAKŠNE IMATE IZKUŠNJE GLEDE MOJEGA PRIMERA? Nanaša se na prvo vprašanje in odgovor.

STE ŽE DELALI TAK PRIMER KOT MOJ? Upam trditi, da vsekakor v 98 % sem že delal “vaš primer”.

Podrobnosti

Kaj se lahko občuti med samo bioterapijo?

ali bioenergija pomaga, alternativno bio zdravljenjeOdvisno od posameznika so lahko reakcije močnejše ali skoraj nikakršne. V primeru močnejših reakcij bioterapije se le te normalizirajo v dveh do treh dneh.

To je v osnovi dober znak, da telo reagira na bio terapijo. Večina uporabnikov storitev bioterapije občuti povečano toploto, “mravljince” in občutek “elektrike”, hlad, pritisk, trenutno olajšanje. Drugi občutijo utrujenost in zaspanost, nenadzorovan smeh ali jok, vrtoglavico ipd.

V kolikor uporabnik storitev bioterapije med terapijo ne občuti ničesar, to ni merilo učinkovitosti terapije, ker je vsak človek edinstven in v skladu s tem tudi reagira.

Ali je diagnoza sestavni del bioterapije?

Ne, kot bioterapevt ne postavljam nobene diagnoze uporabniku storitve bioterapije. Pacient na obravnavo pride za tem, ko je opravil vse preglede pri svojem zdravniku ali specialistu. Izboljšanje zdravstvenega stanja ali popolna ozdravitev se ugotavlja in potrdi z izvidi uradne medicine, kot tudi jemanje zdravil.

Zakaj priporočamo pri  prejemanju kemoterapije bioenergijo?

Kemoterapija slabi imunski sistem,  bioenergija ga naravno izboljšuje. Bioenergija
nevtralizira škodljive posledice kemoterapije kot so slabosti , bruhanje, pomanjkanje energije in hkrati deluje na primarni težavi. Podobno kot pri jemanju antibiotika, se svetuje sočasno jemanje probiotikov.

Uradno

Ali je bioterapija nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje?

alternativno zdravljenje z bioterapijoNe, zdravljenje z bioterapijo v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja. V mnogih primerih je bioenergija veliko bolj uspešna in učinkovita.

Po zaključku terapevtskega cikla ne smete samovoljno prenehati jemati zdravil, ki Vam jih je predpisal zdravnik.

Samo uradna medicina lahko z novim pregledom – diagnozo lahko potrdi izboljšanje in določi nadaljne zdravljenje pacienta ali pa ga prekine, v kolikor le-to ni več potrebno.

Priporočamo

PRIPOROČAMO OSTALE STORITVE ALTERA:

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  v trebušnem ali pljučnem predelu slabijo imunski sistem, povzročajo raznolike bolezni)

Diagnostični energetski pregled – slikanje Aure GDV (pregled organov telesa- vsem uporabnikom bioterapije v času izvajanja nudimo 20% popust)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za dvig imunskega sistema, pri različnih obolenjih)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

Bioenergija ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja!

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0