Bioenergija za živali

Bioenergija za živali2019-12-16T13:45:23+00:00

Opis

BIOENERGIJA, BIOTERAPIJA – ALTERNATIVNA POMOČ ZA ŽIVALI

Alternativno zdravljenje z bioenergijo ni omejeno samo za človeka, temveč tudi za živali: pse, mačke, konje, hišne ljubljenčke…

 

Rezultati so po večini pozitivni že tudi po prvi bioterapiji,  ko vidite, da so znaki pri živali večja živahnost, ješčost, več energije.. Vsekakor pa jo priporočamo kot naravno zdravljenje in pomoč za zmanjšanje oziroma odpravo težav kot bolezni na naraven  način – brez stranskih učinkov!

HITRI UČINKI BIOENERGIJE

bioenergetik za zivali

Pri živalih je odlično tudi to, da nimajo predsodkov in blokad glede alternativnega načina zdravljenja in metode (kot  pri ljudeh). To pomeni, da hkrati zelo dobro prejemajo energije – terapijo, zato so pogosto rezultati terapije bistveno hitrejši kot pri ljudeh… Pogosto ljudje opisujejo, da se žival, ko pričnemo z terapijo umiri, denimo pes se umakne v svoj boks, sicer pa to ni pravilo.

Tudi pri živalih so rakava obolenja, levkemija, tumor, metastaze, razne alergije, presnovne motnje, sladkorna bolezen in posledično okvare organov, epilepsija, razne bolečine, šepanja – obrabe v kolkih, sklepih..

 

Ko iščete, kaj pomaga, kakšna je zdrava prehrana ali dieta, domača zelišča in naravna zdravila za odpravljanje – alternativno zdravljenje bolezenskih težav vaše živali (psov, mačkov, konjev…), je  bioterapija učinkovita rešitev! Vsebuje vse potrebne zdravilne substance v sebi in hitro učinkuje!

Izboljšamo in okrepimo tudi imunski sistem živali, kateri je ključen za ozdravljenje pri vseh boleznih kot je kronično vnetje posameznih organov, kronične bolezni in rak.

Terapevtski ciklus z bioterapijo traja 3 dni zaporedoma, po potrebi bioenergetik ponovi cikel terapij.

 

Rezultate lahko tudi spremljate medicinsko – po terapijah lahko opravite nove krvne slike, urina ali druge preglede in tako vidite napredek. Bio zdravljenje se priporoča tudi, ko vaša žival že prejema klasična zdravila (denimo antibiotik ali druga). Na osnovi novih pregledov, veterinar strokovno odredi, ali se zdravilo popolnoma ukine ali  zmanjša.

Priporočljivo: pošljite sliko vaše živali preko mejla, mms – a z opisom težav oz. bolezni, ali preprosto – pokličite in pomagali Vam bomo!

 Terapije imamo prirejene tako za dvig imunskega sistema (pri boleznih kot je rak), protibolečinske terapije in specifično glede na na primer (npr. okvaro določenega  organa). V primeru težjih obolenj, priporočamo alternativne terapije večkrat ponoviti!

Altera gsm: 041 716 195

OBVESTILO: BIO TERAPIJO NA ŽIVALIH IZVAJAMO IZKLJUČNO NA DALJAVO!

Izkušnje uporabnikov

macek, bioenergija za mackeNaš muc ima raka na jetrih, imel je hudo zlatenico, ni več zadrževal vode, bil je zaprt.. Veterinarji so mu napovedali le še 24-48 ur življenja. Ker nismo hoteli obupati, smo se odločili za bioenergetsko terapijo za živali. Z rezultati smo izredno zadovoljni. Že po dveh terapijah je muc kazal pozitivne spremembe. Po zaključku terapije pa je muc za 200% boljši. Zopet je postal ješč, pridobivati je začel na teži… V glavnem, z terapijo smo zelo zadovoljni. Definitivno bomo terapijo ponovili, preventivno pa tudi na drugi muci.

Hvala za pomoč, Jaka P.

 

zdravljenje z bioenergijo za psaPozdravljeni!
Zelo ste pomagali našemu Murčiju, vsaj kar se bolečine tiče, to je bilo takoj očitno. Manj tudi hodi na veliko potrebo in se ne napenja v prazno. Lep pozdrav, Ivica

 

 

bioenergija za psaNaša višavka (aprila bo imela 9 let) Boni je bolela leva zadnja tačka. V zadnjih mesecih je bila veliko pri veterinarju (sum na išias) in dobivala antibiotike. Kljub skrbi in rednemu jemanju tablet se je stanje slabšalo. Nismo več vedeli kako bi ji pomagali. Odločili smo se za bioenergijo, kateri učinki so nam že poznani. Obrnili smo se na g. Svetlina. Zahvalili bi se mu za njegovo ažurnost, poleg tega je ugotovil, da ima nepretočnost v možganih. Opazili smo, da se je Boni stanje močno izboljšalo. Spet se ji svetijo oči, ima energijo in željo po gibanju. Kaže nam hvaležnost, da smo ji pomagali in spet uporablja in hodi po zadnji tački. Hvala vam, Silva

 

limfom-pri-psuImamo borderja starega 4 leta. Lani poleti so mu diagnosticirali limfnega raka, ki je bil precej neagresiven, saj so biopsijo delali kar trikrat da so bili sploh prepričani da je rak. Ker je imel velik tumor (7x10cm) in ni več mogel opravljati potrebe, smo se odločili za kemoterapije, saj je bilo najbolj pomembno, da tumor čim prej zmanjšamo oz. odstranimo. Septembra smo zaključili s kemoterapijami, konec prejšnjega meseca pa zatipali, da mu oteka bezgavka na levi strani vratu. Odločili smo se za alternativo in vem da smo se pravilno odločili. Ko smo začeli s ciklom terapij, je bila bezgavka že v velikosti avokada. Po prvi terapiji je imel kuža reakcijo in je bula še nekoliko zrasla, potem pa se je dobesedno čez noč skrčila. Po končani 4.terapiji je bula prišla na velikost oreha. Čez 14 dni ponovimo še z enim ciklom in že sedaj vemo, da bomo z rezultatom več kot zadovoljni! Sigurno se bomo se vračali k vam, saj smo navdušeni nad vašim delom, prav tako pa imate zelo korekten odnos do strank in se držite dogovorov. Hvala vam za vse!

Lp Frik in Ana

 

Priporočamo

PRIPOROČAMO  OSTALE NAŠE STORITVE ALTERA:

bioenergija za zivali• Radiestezijska meritev sevanj  v stanovanju -spalnice, pisarne (sevanja  v trebušnem ali pljučnem predelu slabijo imunski sistem in povzročajo bolezni različnih oblik)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (pregled žlez in organov telesa)

Bioenergija / bioterapija  na daljavo  tudi za ljudi (za dvig imunskega sistema, alternativno bioenergijsko zdravljenje različnih bolezni na naraven način)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

 

Vaše izkušnje z nami nam zelo pomenijo! Trudimo se, da bo vaša žival v čimboljši oskrbi in stanju, zato nam lahko vaše izkušnje posredujete tudi preko spletne strani!

Opomnik-pošljite preko mejla (izpolnite kontaktni obrazec)  ali mms- a  sliko vaše živali

ALTERA ROMAN SVETLIN S.P.

Na ledinah 10, Ihan, 1230 Domžale
TRR: IBAN SI56 0230 0009 0312 544 (NLB d.d.)

DŠ:24432318 (nismo zavezanci za DDV)

gsm: 041 716 195

“Altera, prva alternativna izbira, kjer bolezen izvira, ko zdravje ni naključje,  z Vami že od 1996..”bioenergija, bioterapevt, bioenergetik, zdravljenje z bioenergijo, bioterapijo na daljavo pri ljudeh in živalih ( tele – bioenergija): Ljubljana, Kranj, tržič, Kranjska Gora, Bled, Žirovnica, Domžale, Kamnik, Koper, Nova Gorica, Izola, Celje, Maribor, Novo mesto, Krško, Trebnje, Ribnica, Cerknica, Postojna, Logatec, Idrija, Cerkno, Slovenska Bistrica, Ravne na Koroškem, Laško, Litija, Železniki, Trzin, Mengeš, Zagorje, Hrastnik, Trbovlje, za psa,mačka,konja

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0