Bioenergija na daljavo

Bioenergija na daljavo2020-01-16T12:55:32+00:00

Opis

BIOENERGIJA NA DALJAVO,

bioenergija na daljavoBioterapija na daljavo je enako uspešna kot v živo, saj ne obstaja prostora in časa. Če bi lahko govorili o njeni hitrosti, je denimo mobitel ali telefon pravi “polžek”.

Zakaj se izvaja alternativno zdravljenje – bioterapija na daljino?

 

Preprosto zaradi oddaljenosti tretiranega. Denimo drug kontinent, zdravstveni razlogi-koma, priklenjenost na posteljo, fizična nezmožnost prihajanja osebno na terapijo…). Daljava v bistvu ne obstaja, samo v fizičnem pogledu, v bio energijskem ne!

Najpomembnejše prednosti daljinske terapije so, da lahko v vsakem trenutku, kjerkoli ste, pomagamo odpraviti ali zmanjšati bolečine . Kot tudi pri drugih zdravstvenih težavah, stiskah ali boleznih, ko je pomemben vsak odstotek  telesne funkcije …

 

ENERGIJSKA TERAPIJA NA DALJAVO JE UČINKOVITA

 

Fenomen zdravljenja je, da so velikokrat učinki celo boljši kot v živo! Zato lahko upravičeno rečemo, da je daljinska  terapija enaka kot bi bil bioenergetik na domu! Pogosto je izboljšanje stanja tudi že po prvi energijski terapiji!

Rabite urgentno pomoč? info gsm: 041 716-195 ali sms

 

Postopek

KJE SE PRIPOROČA IZVAJANJE BIOENERGIJE?

 

bioenergetik na daljavo• Bioterapija se priporoča tudi v primerih po operacijah, nezgodah, športnih poškodbah za odpravljanje raznih bolečin.

Bioterapija izboljšuje zdravje in počutje, omogoča hitrejše zdravljenje tudi do 5x in je brez stranskih učinkov!

Je učinkovita in edinstvena terapija. Ne obstaja na svetu nobenega stroja/aparata, kateri bi to omogočal terapije na daljavo.  Tudi sami rezultati medicinskih preiskav pacientov potrjujejo učinkovitost po opravljenih terapijah!

 

 

KAJ JE POTREBNO, DA SE LAHKO IZVEDE BIOENERGIJA NA DALJAVO?

 

bioenergija na daljavoSlika osebe, katera se pošlje po mejlu, mms, ali klasični pošti (ni obvezno, je pa priporočljivo – za nas je pomembna fotografija obraza)
• kontaktna številka
•v primeru, da želite terapijo bodisi za svojca, prijatelja, se mora le ta strinjati z njo, ker brez njegove vednosti se bioterapija ne izvaja (bioenergijska etika) – izjeme (komatozna stanja, nezmožnosti komunikacije, dojenček in mladoletne osebe ter osebe z posebnimi potrebami)

 

BIO TERAPIJE – DOLOČANJE TERMINA

 

Bioenergetik vam sporoči, kdaj (datum in ura, trajanje in število terapij) bo potekalo bio energijsko zdravljenje. Telefon ali druge oblike sporočanja služi samo za ta namen. Telefon nima torej nobenega drugega pomena v smislu bioterapije. Namreč pogosto ljudje mislijo, da morajo biti v času terapij na telefonski “liniji”. Bioenergija torej ne poteka preko telefona!

MORATE KAJ STORITI, KO SE IZVAJA BIO TERAPIJA NA DALJAVO?

 

•med izvajanjem terapije tretirani bodisi leži ali sedi na stolu za časa terapije. Ni pa to pravilo- lahko počnete karkoli, v vsakem primeru se energija odvije. Kot dokaz temu so prav tretirane živali z bioenergijo. Njih ne moremo obvestiti o bioterapiji, katero izvajamo.

POSTOPEK ENERGIJSKE TERAPIJE NA DALJAVO

 

Pred pričetkom kot po koncu terapije se tretiranega običajno telefonsko obvesti, ali z sms,  ni pa to pravilo. Terapija, katero izvaja bioenergetik traja okvirno 15-30 minut, odvisno od posameznega primera. Priporočljivo je, da nam po opravljeni energijski terapiji pošljete sporočilo (sms/mail/ pokličete). Razlog je, da opišete novo stanje, počutje kot tudi pošljete eventuelne nove izvide ali njihov opis.

Mama se počuti odlično, krvna slika se je po vaši terapiji na daljavo izboljšala -prilagam izvide pred terapijo in po terapijah, lp Vlasta

Podrobnosti

TRAJANJE CIKLA BIO TERAPIJ

 

Cikel terapij obsega 3 zaporedne dni. Običajni premori med bioterapijo so 21 dni, po potrebi pa so krajši. V primeru težjih obolenj ali gangreni se energijska terapija izvaja pogosteje ali neprestano do 21 dni.

OKREPITE ZDRAVJE NA NARAVEN NAČIN

 

Bioenergija / bioterapija na daljavo omogoča enako uspešno zdravljenje različnih obolenj kot bioterapija v živo, njen cilj pa je odpraviti ali zmanjšati zdravstvene težave ter s tem dvigniti kvaliteto življenja.

Alternativno – naravno zdravljenje, pomoč z bioenergijo ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja in ne predstavlja diagnoze!

 

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI, DA BO ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE “BOLJ” UČINKOVITO?

Ne. Prepustite se energiji, za vse ostalo bo poskrbel vaš imunski sistem oziroma “notranji zdravnik telesa”. Ne skrbite, energija vas bo dosegla, kjerkoli že ste.

SO MOŽNE REAKCIJE?

 

Energijska terapija zajema tako fizični kot psihični in duhovni nivo človeka, ker je celostna. Sproščajo se tako različne blokade na organih, žlezah. Zato so možne reakcije kot mravljinčenja, občutek toplote ali mraza, pri določenih pa ni nobenih reakcij.

To ne pomeni, da bio terapija ne deluje. Terapije so običajno zelo sproščujoče, pogosto ljudje med terapijami zaspijo. To ne pomeni, da potem niso prejeli bio terapije.

MOŽNE REAKCIJE PO BIOENERGIJI

 

V prvih dneh so nekateri bolj utrujeni, kar je normalen znak energijskega delovanja. Vsak človek je unikat, v skladu s tem se torej organizem različno odzove na energijske terapije.

ALI ENERGIJSKE TERAPIJE KAKO VPLIVAJO NA EVENTUELNA ZDRAVILA, KATERE VZEMATE?

Ne. Terapija ne vpliva na njihovo delovanje, saj je naravna-ni kemija. Izboljšanje stanja po bioenergiji lahko strokovno potrdi vaš zdravnik ali specialist, kateri tudi odredi nadaljne zdravljenje. Ali zniža dozo zdravil ali ukine medikamentno zdravljenje, v kolikor le to ni več potrebno.

 

Priporočamo

PRIPOROČAMO OSTALE STORITVE ALTERA

 

bioenergija, energijske terapije na daljavo

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja podzemne vode pogosto povzročajo številna kronična obolenja kot tudi bolezni – rak, tumor katera delujejo negativno na telo zlasti ponoči , med spanjem)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV  (preventivni pregled žlez in organov celotnega telesa)

Detox terapije (razstrupljanje organizma)

Uravnava – uravnovešanje čaker, odpravljanje blokad

 

O ALTERA

 KAJ PRIPOROČAMO ZA UČINKOVITEJŠO POMOČ, PODPORO ZDRAVJU

 

 

V primeru kroničnih obolenj, težjih bolezni, priporočamo kot dolgoročno podporo tudi inovativni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR, kateri naravno krepi imunski sistem človeka.

Deluje protibolečinsko in protivnetno, nevtralizira tudi geopatske vzroke, kateri pogosto povzročajo različne oblike bolezni.

 

“KO SPANJE  POTREBUJE ZNANJE” ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

 

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE Z NAŠO POMOČJO! NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0