Bioterapija bioenergija Bqt

Bioterapija bioenergija Bqt2019-12-20T08:40:38+00:00

Opis

BIOENERGIJA BQT

 

bioenergijaKomplementarne oblike zdravljenja (bioterapija) je priznala Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1976, ko se je pojavila potreba po premikanju znanstvenih meja.

Na ta način se je osnovala podlaga za razvoj in večji ugled  ”novih” pristopov k zdravljenju človeka po bioenergetskih principih.

 

 

 

BQT – ENERGIJSKA TERAPIJA

 

Metoda zdravljenja BQT (biokvantna terapija) je bazirana primarno na imunskem sistemu človeka. Metodo bioenergije izvajam  bioenergetik – zdravilec Roman Svetlin. Imunski sistem je namreč naš “edini zdravnik”, kateri omogoča telesu, da se lahko pozdravi!  Oslabi ga več različnih vzrokov, kar povzroči različne bolezni. Ti vzroki so pogosto geopatske narave ter splet stresa, žalosti, jeze.

Kakšna je cena za bioenergijski tretman?

 

Koliko Vam pomeni zdravje, izboljšanje oziroma odprava ali zmanjšanje problema?
Osebno ne poznam odgovora, zato smo oblikovali osnovne cene tako, da so lahko dostopne vsakomur:

 

Bioenergija- možnosti naročila terapij (cenik):

 

• 1 Terapija – 45 Eur / prvi dan obiska

• 3 terapije (cikel terapij -paket) -120 Eur / na prvi dan obiska

Za optimalen rezultat priporočamo pri težjih obolenjih cikel  3 bioterapij, kateri se po potrebi ponovi.

*Opomba.: +++ Strinjamo se , da je zdravje nemogoče ovrednotiti, zato vam dopuščamo, v kolikor je v vaši moči, da nas dodatno nagradite po želji. Veseli bomo dodatne nagrade – (v kuverti) po vaših željah. S tem boste podprli in pospešili naše neodvisne projekte, ter dali vedeti sebi in nam, da vam je zdravje prioriteta v življenju.

Iskrena hvala!

 

Bioterapija deluje tudi na daljavo!

Podrobnosti

 

BIOENERGIJA UČINKOVITO KREPI ZDRAVJE

 

bioenergijsko ravnovesjePrisotna v vseh oblikah življenja, označujemo jo tudi z prana- pranoterapevt. Bio Energija se pri človeku prepleta v obliki spirale (sprednja in zadnja stran telesa). Bioenergijo imajo vsa živa bitja, nekateri več spet drugi manj.

 

BIOTERAPIJA ODPRAVLJA ENERGIJSKE BLOKADE ORGANOV

 

Bioterapevt oz. zdravilec, radiestezist ima običajno nadpovprečno višji bioenergetski potencial. Z oddajanjem- sevanjem bioenergije preko svojih rok ali čaker (bioterapija) pripomore uskladiti ravnovesje energij pri človeku na mestu blokad -bolezni.  Primarno nastanejo blokade na čakrah,  katere uravnavajo žleze in organe.

Zaradi narave svojega dela se moramo energetsko »čistiti« tako bioenergetik kot radiestezist, saj nase sprejemamo tudi negativne energije.

MEDITACIJA ČISTI NEGATIVNE ENERGIJE

 

Ena izmed osnov »čiščenja« je meditacija, obstajajo pa tudi še drugačne tehnike. Kje pridobiva človek bio energijo?
Bio energijo pridobivamo iz Univerzuma (kozmična energija) in iz Zemlje. Kozmična energija vstopa skozi sedmo čakro (glava, epifiza), zemeljska pa v predelu koundalinija (1.čakra). Te energije so v našem telesu združene, označujemo jih z besedo Yin in Yang. Kadar so čakre dovolj odprte za pretoke energij, dobi človek zadostno količino energije, katera omogoča zdravje.

 

IMUNSKI SISTEM: Kdaj človek zboli?

 

Običajno je to takrat, ko se poruši sistem ravnovesja (ali Yin-a in Yanga) lastne bioenergije.
Kakšni so lahko vzroki za bioenergetsko neravnovesje oz. blokade telesa?

Vzroki so različni od škodljivih sevanj, stresa, depresij, slabo spanje, neravnovesje med delom in počitkom, skrbi, nezdrava prehrana …

Bioenergija omogoča življenje, saj oskrbuje organe, žleze, živčevja, možgane itn. Organi za svoje delo potrebujejo zadostno količino energije (bioenergije). Kadar je njihova oskrba z energijo usklajena, pomeni, da smo zdravi. Bolezen pa nastane, ko kateri organ, žleza… ne dobiva dovolj energije in ne deluje več optimalno.

To v praksi pomeni, da se začnejo določeni drugi organi / žleze prevzemati njihovo delo in posledično začnejo slabeti tudi ti – verižna reakcija.

Preveliko trošenje energije kot jo vsrkavamo pomeni tudi, da se čakre telesa začno blokirati, vrteti počasneje, se mašiti, naša lastna energija začne ugašati. Zato je potrebno zdraviti tako telo kot duha.

Bioenergija je torej povsem naravna zdravilna metoda oblike pomoči, kateri začetki segajo daleč v preteklost, v samo Stvarstvo, od tod dalje nam se podarja.

Pregled

 

BIOENERGETSKI PREGLED, BIOENERGIJA

 

Naš standardni bioenergetski pregled telesa izhaja iz slikanje Aure GDV.  Metoda je odlična za odkrivanje težav energetskih nepravilnosti organov (primankljaj energije organa) in je tudi zelo priznana v tujini.

Priporočamo hkrati tudi bioenergijski pregled stanovanja, saj na podlagi strokovne izmere sevanj običajno ugotovimo vzrok, ki povzroča ali blokade na določenem predelu telesu, težave in bolezni.

Bioenergetik lahko ugotovi stanje blokad čaker, organov, stanje Aure tudi z tretjim očesom (6.čakra). Za nepravilno razporejene energije Bioenergetik  izvaja specifično bioterapijo.

Kombinirana metoda je tudi uporaba pripomočka – nihala, ki služi tako radiestezistu kot bioenergetiku.

Splošno o našem delu:

 

•BIOENERGIJSKA TERAPIJA  BQT

• BIOTERAPIJA NA DALJAVO

•MERITEV BIOPOTENCIALA

•BIO FREKVENČNA TERAPIJA ORGANETIK (kvantna fizika, energetska terapija preko aparata)

• URAVNOVEŠANJE ČAKER – ORGANETIK

 

 RABITE NAŠO POMOČ – NARAVNO ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO?

 

Meritve življenskih energij opravljamo z instrumenti ali z nihali. Rezultati kažejo povsem splošno povprečno stanje človeka (visok – nizek potencial, vitalnost, kreativnost, inspiracijo, samozavest..) v danem trenutku merjenj.

Za celovito povprečno stanje biopotenciala posameznika bi morali izvesti številne meritve, da bi lahko dobili zadovoljivo statistično povprečje biopotenciala človeka.

Namreč energija človeka zelo niha, od ure v dnevu, počutja, utrujenosti, hrane, lakota itn. Zares tu nastopajo številni dejavniki, kateri vplivajo na samo jakost biopotenciala.

 

ODGOVORNOST ZA ZDRAVJE JE NA NAS SAMIH

 

Osnovno pravilo je, da je vsak posameznik najbolj odgovoren za svoje zdravje in počutje, ter vse, kar se dogaja v življenju !!! Sliši se neverjetno, toda je resnično. Tu gre konkretno za naraven kozmičen zakon o vzroku in posledici – KARMA.

Karma je odraz naše sedanjosti ter prihodnosti na osnovi naših preteklih dejanj, bodisi dobrih, bodisi slabih. Pregovor pravi, kar seješ, to žanješ;

V kolikor vas zanima več glede karmičnih zakonov, si lahko preberete tudi zanimivo knjigo POTOVANJE DUŠ 1 in 2, avtorja Michaela Duffa Newtona, ali katerekoli druge vezane na to.

 

Na splošno velja, da je Bioenergija oziroma bioenergetsko zdravljenje kot tudi Radiestezija dobro dopolnilo k izboljšanju človekovega zdravja in počutja.

 

DODATNI DEJAVNIKI UPADA NAŠE BIOENERGIJE, BIOPOTENCIALA

 

• JEZA
• STRES
• PREVISOKI CILJI
• NEPOTRPEŽLJIVOST

Jeza, stres povzroči odtekanje ogromne količine naše energije, zmanjša našo odpornost telesa.

Dodatne dejavnosti

PRIPOROČAMO ALTERA STORITVE

 

SLIKANJE AURE GDV – zgodnji pregled organizma (žlez in organov telesa)

Na osnovi pregleda biopolja telesa lahko poleg prognoziranja natančneje in učinkoviteje izdelamo koncept bioterapije.

RADIESTEZIJSKE MERITVE ZEMELJSKIH SEVANJ

 

Pogosto  v praksi odkrivamo različne bolezni na podlagi meritev sevanj. Podzemne vode in tokovi, zemeljsko sevanje so vzrok za obolenj! Ozdravitev vzroka pa pomeni dolgoročno hkrati odstranitev posledice!

 

“VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!”

 

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Zadnje objave

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije opozoril na nevarnost sevanj. Ta sevanja pogosto povzročijo težje bolezni kot je rak. Prav zato je potreben Radiestezist, da izvede meritev sevanja. Kajti le spanje na zdravem mestu lahko povrne zdravje. S tem omogočite telesu najboljše pogoje za zdravljenje nasploh.

Altera

Spremenite življenje na bolje

Že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0